I want to reset my account key .
I want but reset my account key .
I forgot it
My account is ckh378
Password kh7755
I will be happy if my request is being put into consideration.
I want but reset my account key .
I forgot it
My account is ckh378
Password kh7755
I will be happy if my request is being put into consideration.
Based on what I see, this looks very likely to be a crypto scam interface. Here’s why:
🚩 Major Red Flags
Huge balance shown (565,945 USDT)
Scam sites often display a large fake balance to make victims feel excited and motivated to withdraw.
TRC20-USDT withdrawal page
TRC20 (on the TRON network) is commonly used in scams because:
Transactions are hard to reverse
Funds are difficult to trace/recover
“Key Password” field
Legitimate exchanges (like Binance, Coinbase, Kraken) do not ask for a “key password” during withdrawals in this way.
That wording is suspicious and often used to trick users into entering:
Private keys
Wallet seed phrases
Or extra “verification” passwords
No recognizable exchange branding
There’s no visible company name, regulation info, support details, or official branding.
Classic scam pattern
These sites usually:
Show fake profits
Let you “withdraw” small amounts
Then ask for a fee, tax, verification deposit, or unlock payment
Once you pay, they disappear
from Chatgpt