Har ikke en negativ ting og sige om denne køreskole - tog lynkursus, der gik super stærkt og super godt (havde allerede kørekort 1 måneder og 15/20 dage senere) Alle køre lærende var super læ... Se mer
Det här tycker kunderna
Kæmpe anbefaling at tag kørekort hos Køreskoleklubben i Skejby! Undervisningen har været nem og overskuelig, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Min kørelærerJoos har været virkelig d... Se mer
Företaget har svarat
Kæmpe fornøjelse hos køreskoleklubben! Klar anbefaling herfra, man føler sig altid velkommen og super søde mennesker. Ikke nok med det har de virkelig også styr på deres ting!💪🏻💪🏻💪🏻 Bedste... Se mer
Företaget har svarat
Jeg tog kørekort ved Køreskoleklubben i Aarhus N og var heldig til at få Christian Seiding som min kørelærer. Det var en fantastik oplevelse med kage og hygge til teori. Det varede lige under 2 månede... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Byens bedste køreskole i Århus, Risskov, Viby og Randers Hos vores køreskole er målet enkelt: Alle elever skal gå herfra med både et kørekort og et smil på læben. Vi sender ikke nogen videre, før de føler sig trygge, klar og tilfredse med deres forløb. Vi tilbyder personlig og individuel undervisning, hvor undervisningen tilpasses dine behov. Uanset om du tager kørekort for første gang eller vælger et lynkursus, er du i trygge hænder hos en erfaren køreskole. Med små hold og grundig teoriundervisning sikrer vi høj kvalitet og god forståelse - både i teorilokalet og på vejen. Hos os får du reel værdi for pengene og et professionelt kørekortforløb fra start til slut. Vi tilbyder lynkursus og kørekortforløb 12 måneder om året. Hvor mange køreskoler kun kører intensive forløb om sommeren, har vi specialiseret os i hurtige og effektive kørekortforløb året rundt. Det giver os stor erfaring i at planlægge og gennemføre et trygt og effektivt lynkursus. Du kan tage dit kørekort hos os i vores afdelinger i Århus, Risskov, Viby og Randers – uanset om du søger en køreskole i Randers eller en køreskole i Århus-området, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Vi glæder os til at undervise dig 💛
Kontaktuppgifter
Nordborggade 41, 8000, Århus, Danmark
- 31994000
- info@koreskoleklubben.dk
- koreskoleklubben.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

God stemning i teorilokalet
Altid god stemning i teorilokalet. Ikke kun pga kagen. Alt bliver forklaret grundigt, så man ikke er usikker på stoffet.
Kørsel med Ibu er altid lærerig og han er god til at se, lige hvad man har brug for at øve sig i.

Kæmpe thumbs-up herfra!
Jeg har lige taget mit kørekort hos køreskoleklubben gennem et lynhold, og jeg må sige, at jeg er ovenud tilfreds med alt fra det teoretiske til praktiske - havde nogle læreriger kørsler med Lisbeth, som udfordrede mig tilpas, og gjorde mig klar til prøven på meget tilfredstillende vis. Kan varmt anbefales!

God og professionel undervisning
God og professionel undervisning, afslappet atmosfære og søde og hjælpsomme kørelærere, kan klart anbefales.

Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!
Jeg har haft en en virkelig god oplevelse hele vejen igennem.
God stemning til både teori og kørsel!

Virkelig dygtige underviser
Virkelig dygtige underviser
Samt en spænde teorigennemgang
Kan 100% anbefales

⭐⭐⭐⭐⭐ Kørekort - mission completed
Jeg har i dag bestået mit kørekort, og det skyldes i høj grad min kørelærer Christian Seiding🚗💨
Christian er en utrolig pædagogisk og rolig kørelærer, som formår at forklare tingene på en måde, hvor selv parallelparkering pludselig giver mening (hvilket føltes som en mindre mirakeloplevelse).
Så hvis du leder efter en kørelærer, der er pædagogisk, mild og tålmodig, samt er god til at planlægge køretimer så de passer ind i fx et arbejde med blandede vagtlag, så kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger.
Tusind tak for et virkelig godt forløb – og for at hjælpe mig sikkert ud på vejene 🚗
- Og en generel tak til KøreskoleKlubben, for nogle gode, lærerige og til tider sjove teoritimer😊
Jeg er meget taknemmelig - Tak!
- MKC

Meget god oplevelse
Meget god oplevelse! Jeg skulle generhveve mit kørerkort, og Ibrahim var meget god til at genopfriske alle de ting jeg skulle huske, som medførte til at jeg nemt fik mit kørerkort! Også er han også hyggelig at kører med, kan klart anbefales.

Christian Seiding!!
Jeg har haft Christian Seiding som kørelærer, og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Han er en virkelig dygtig og professionel kørelærer, som altid sørger for, at man føler sig tryg bag rattet.
Christian er rigtig rar at køre med og har en god humor, som gør timerne både sjove og afslappede. Man kan snakke med ham om alt, hvilket gør stemningen i bilen behagelig - også når man er lidt nervøs.
Han er også virkelig god til at forklare tingene på en måde, så man forstår det. Hvis der er noget, man er i tvivl om, tager han sig tid til at gennemgå det igen uden at man føler sig dum.
Alt i alt en super god oplevelse - jeg vil helt klart anbefale Christian Seiding til andre, der skal tage kørekort!
Og selvfølgelig stor ros til Joos som er fagligt stærk i teoritimerne!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Jeg har taget mit kørekort hos…
Jeg har taget mit kørekort hos køreskoleklubben, hvor jeg har haft Joos som kørerlærer.
Det har været helt igennem et godt forløb, uden nogen kvaler - Joos har været fleksibel og rar, alt imen han er en super underviser.
Hvis du gerne vil på en køreskole hvor du kan føle dig tryg bag rettet, så vælg køreskoleklubben!

Topniveau!!
Hos Køreskolekubben havde jeg Christian som teorilærer og Kim som kørelærer, de kan begge kan varmt anbefales. Undervisningen var professionel, struktureret, tryg, velkoordineret og med god stemning.
Lærerne har været meget tålmodige under forløbet og besvaret alle spørgsmål for at man føler sig klar til prøverne. (Og de bringer kage!!)
Kort sagt kan de varmt anbefales.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Vildt god køreskole og kæmpe plus med…
Vildt god køreskole og kæmpe plus med kage hver gang😋
Ibu kan helt klart anbefales, mega nice kørelærer og mega grineren at køre med:))

Mega god køreskole
Mega god køreskole, alt er bare i tip top form. Jeg har Christian til teori, og han er god til at svare på spørgsmål og meget tålmodig. Jeg har Ibu som kørelærer og han er simpelthen også bare mega god. Jeg føler mig i trygge hænder og han har styr på det hele, også når jeg kører ind på modkørendes bane upsi. Begge er sjove og hyggelige at snakke med. Klar anbefaling herfra🚗🤗

Forløb ved køreskoleklubben
Der bliver taget godt af en i teorilokalet og alt i alt er det hyggeligt til undervisningen.
Til kørsel var jeg ude med Christian Seiding, som kom med god vejledning, feedback til kørslen med det samme og greb ind med bremsen hvis nødvendigt.
Ellers også lidt hyggesnak en gang imellem så man vidste det gik godt.

Rigtigt godt forløb
Rigtigt godt forløb, jeg syntes de forsøgte at gøre undervisning som spændende som muligt og det var rigtigt dejligt med den ugentlige mulighed got at finde ud af hvilket niveau man var på.
Stort tak til Thomas og Christian for et rigtigt positivt og hvot muligt skrædersyet forløb. 😊

Ekstremt professionelt og engagerende
Ekstremt professionelt og engagerende. Det er en absolut fornøjelse at have Christian som kørelærer – han er utrolig vidende, inkluderende og generelt en fantastisk behagelig person at lære af. De øvrige kørelærere var ligeledes højt dygtige og imødekommende, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Kan virkelig anbefales.

En god oplevelse
Jeg har haft et super godt forløb hos kørerskoleklubben med Christian. Det kan helt sikkert anbefales, hvis man ønsker et hurtigt forløb, hvor man hygger sig til alle teoritimerne og tiden flyver. Jeg havde Kim som kørerlærer, som er super sød, fleksibel i tider og god til at danne nogle dygtige elever😄

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Der var helt styr på alt gennem det..
Der var helt styr på alt gennem det hele og man blev fuld guidet til punkt og prikke. Kæmpe bonus, at det går så alt hurtigt, og det hører til forløbet. Det har faktisk bare været en hel vild positiv oplevelse gennem det hele, og en god stemning under hver teorigang.
Ibrahim Walid som var min kørelærer, har også gennem det hele været utrolig omsorgsfuld og vild dygtig til at lære fra sig. Det tydeligt at han har respekt for alle hans elever og inderligt ønsker de for den bedste oplevelse. Hvilket i mit tilfæde uden tvivl har været. Klar anbefaling!

2 x Christian er fantastian
Gratis kage og kaffe - nammmm. Teori lærer Christian er mega glad for spørgsmål, og man føler sig ikke dum, hvis man svarer forkert. Kørelærer Christian Seiding er støttende, nærværende og altid i godt humør. Jeg har ridset hans fælg (undskyld igen Christian my bad), og det kunne ikke have været håndteret mere roligt. Ikke nogle dårlige miner når jeg tænkte på Køreskoleklubben🚗🌪️

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.