køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har ikke en negativ ting og sige om denne køreskole - tog lynkursus, der gik super stærkt og super godt (havde allerede kørekort 1 måneder og 15/20 dage senere) Alle køre lærende var super læ... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe anbefaling at tag kørekort hos Køreskoleklubben i Skejby! Undervisningen har været nem og overskuelig, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Min kørelærerJoos har været virkelig d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe fornøjelse hos køreskoleklubben! Klar anbefaling herfra, man føler sig altid velkommen og super søde mennesker. Ikke nok med det har de virkelig også styr på deres ting!💪🏻💪🏻💪🏻 Bedste... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg tog kørekort ved Køreskoleklubben i Aarhus N og var heldig til at få Christian Seiding som min kørelærer. Det var en fantastik oplevelse med kage og hygge til teori. Det varede lige under 2 månede... Se mer

Företagsinformation

1. Körskola
  2. också i
  3. Klass
  4. Trafikskola
  5. Transportstyrelse

Skrivet av företaget

Byens bedste køreskole i Århus, Risskov, Viby og Randers Hos vores køreskole er målet enkelt: Alle elever skal gå herfra med både et kørekort og et smil på læben. Vi sender ikke nogen videre, før de føler sig trygge, klar og tilfredse med deres forløb. Vi tilbyder personlig og individuel undervisning, hvor undervisningen tilpasses dine behov. Uanset om du tager kørekort for første gang eller vælger et lynkursus, er du i trygge hænder hos en erfaren køreskole. Med små hold og grundig teoriundervisning sikrer vi høj kvalitet og god forståelse - både i teorilokalet og på vejen. Hos os får du reel værdi for pengene og et professionelt kørekortforløb fra start til slut. Vi tilbyder lynkursus og kørekortforløb 12 måneder om året. Hvor mange køreskoler kun kører intensive forløb om sommeren, har vi specialiseret os i hurtige og effektive kørekortforløb året rundt. Det giver os stor erfaring i at planlægge og gennemføre et trygt og effektivt lynkursus. Du kan tage dit kørekort hos os i vores afdelinger i Århus, Risskov, Viby og Randers – uanset om du søger en køreskole i Randers eller en køreskole i Århus-området, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Vi glæder os til at undervise dig 💛

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

265 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole, mega rare, forståelig og overskuelig undervisning. Jeg har selv Christian som kørelærer, og han er en kæmpe champ🏆 mega åben, forstående og venlig og samtidig god til at lære fra sig. Alt i alt intet negativt, mega godt forløb på alle punkter!☺️

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Tusind tak for din virkelig skønne anmeldelse, det gør mig oprigtigt glad at læse 🙏🏼

Det er fedt at høre, at undervisningen har været overskuelig og nem at forstå, og at du har haft et godt forløb hele vejen igennem.
Og tak for de pæne ord om Christian 🏆

Tak for din anbefaling, det sætter jeg stor pris på 🚙💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig godt forløb hos…

Virkelig godt forløb hos køreskoleklubben, både med teori og kørsel i praktik. Forståligt teori undervisning, og anbefalinger til Thomas( kørelærer)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Tusind tak for din anmeldelse, det gør mig virkelig glad at læse 🙏🏼

Det er fedt at høre, at både teori og kørsel har fungeret godt, og at undervisningen har været nem at forstå.
Thomas bliver helt sikkert også glad for dine stjerner, han gør sig virkelig umage for at give et godt forløb ⭐️

Tak for din anbefaling, det sætter jeg stor pris på 🚙💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så glad for Christians måde at…

Så glad for Christians måde at undervise på, han er god til at svare på spørgsmål, gentage vigtig information og gør det hele meget simpelt og forståeligt! Også rigtig glad for min kørerlærer Kim, og hans tålmodighed når jeg laver fejl 🫶🏼 Overordnet et virkelig godt forløb med god stemning og masser kage!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Tusind tak for din skønne anmeldelse, det gør mig virkelig glad at læse 🙏🏼

Det er fedt at høre, at undervisningen har været nem at forstå, og at du har følt dig godt med hele vejen.

Kim bliver også glad for dine ord han er virkelig god til at skabe ro og tryghed i bilen.
Og ja… kagen hjælper lidt 😄
Tak for din anbefaling, det sætter jeg stor pris på

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Timerne har været meget lærerigt og…

Timerne har været meget lærerigt og spændende. Min teori lærer var super god til både at være seriøs, men og have humor så det ikke bliver alt for kedeligt.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget for os 🙏🏼

Det glæder os at høre, at du har oplevet timerne som både lærerige og spændende. jeg gør mig umage for at finde den rette balance mellem seriøs undervisning og lidt humor undervejs, så det er fedt at høre, at det har fungeret for dig.

Tak for din anbefaling , det sætter vi stor pris på 🚙💙

Mega god køreskole!!!

Mega god køreskole, god kage, mega sød teorilærer her på langenæs! Tog lynkursus her og det var et mega godt forløb🤗kæmpe anbefaling . Har også haft en mega god kørelærer så han er også en kæmpe anbefaling, Christian Holck🔥🐐

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Tusind tak for din anmeldelse , det gør os virkelig glade at læse 🤗

Det er så fedt at høre, at du har haft et mega godt forløb på lynholdet, og at både teori og kørsel har spillet. Og ja… kagen hjælper jo lidt på det hele 😄

Christian Holck bliver helt sikkert også glad for shoutout’et , han er virkelig dygtig og gør meget ud af at give eleverne en god oplevelse hele vejen igennem 🔥

Tak for din kæmpe anbefaling det sætter vi virkelig stor pris på 🚙💙

Jeg har hygget mig

Jeg har hygget mig!
Det er gået stærkt, det var spændende OG sjovt.
Jeg har været ualmindelig tilfreds med både min teorilærer og kørerlærer!
Den eneste downside: der er kun ét toilet…

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Tusind tak for din anmeldelse Jose!

Det glæder os virkelig, at du har haft et sjovt, spændende og hurtigt forløb, og at du har været glad for både teori og kørsel hele vejen igennem det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give 🙌🏼

Og ja… vi tager lige toilettet med videre, to toiletter kunne helt klart være et kæmpe win 😅
Tak for din anbefaling, det sætter vi virkelig stor pris på

Køreskole klubben

Det er et super godt sted shoutout til kim han er den bedste🙏🙏

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Fedt at læse, tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼

Det glæder os virkelig, at du har haft en god oplevelse hos os.
Kim bliver helt sikkert glad for shoutout’et han gør sig virkelig umage!

Tak for din anbefaling, det sætter vi kæmpe pris på

Kan klart anbefalet stedet

Kan klart anbefalet stedet. Der er kage til hver teori time, og pizza den allersidste teoritime. Jeg havde Ibrahim som både teori- og kørelærer. Han er god til at gøre det hele lidt sjovt, og man føler sig helt afslappet i bilen. Udover det er der også meget fleksibilitet i forhold til køretider. Rigtig god køreskole

29 januari 2026

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Det er virkelig fedt at læse Sienna.
tusind tak for din anmeldelse, den varmede ✨

Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både teori og kørsel har været afslappet og sjovt undervejs. Det er præcis den stemning, vi gerne vil skabe.

Ibrahim bliver helt sikkert også glad for dine ord, han er rigtig god til at gøre undervisningen levende og samtidig skabe ro i bilen 🙏🏼

Og ja… lidt kage og en afsluttende pizza skader jo ikke 😄

Tak for din anbefaling, det sætter vi kæmpe pris på 🚙🩵

Dbh. Christian Marcussen

den bedste køreskole klub

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos køreskoleklubben. Min kørelærer Christian var altid glad, sjov og nem at snakke med, hvilket gjorde køretimerne både trygge og hyggelige. Min teorilærer havde også en rigtig behagelig og god undervisningsstemme, som gjorde det let at følge med. Kan helt klart anbefales!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Hvor er det fedt at læse, tusind tak for din anmeldelse 🌟

Det glæder os virkelig, at du har haft en så god oplevelse hos os. En tryg og hyggelig stemning betyder rigtig meget, både til teori og i bilen, så det er fedt at høre, at det har været din oplevelse hele vejen igennem.

Fedt også at høre, at både køretimerne og teorien har fungeret godt, det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores elever.

Tak for din anbefaling, det sætter vi kæmpe pris på ✨

De bedste hilsner Christian 🚙💙

Fremragende køreskole

Fremragende køreskole. Jeg havde en fantastisk teorilærer og en fantastisk kørelærer. Lidt forvirrende at de begge hedder Christian, men det var ikke et problem.
Lynkursus skal tage bogstaveligt, for det går lynhurtigt. Så hurtigt at jeg kommer til at savne det. Flere nævner kagen som et højdepunkt, men det er undervisningen og lærerne som gør det så fantastisk at være ved Køreskoleklubben.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Det er virkelig en fornøjelse at læse din anmeldelse , tusind tak for de fede ord Sylvester 🙏🏼

Haha, ja… to Christian’er kan godt skabe lidt forvirring 😄 men hvor er det fedt at høre, at det hele alligevel spillede. Og at du ligefrem kommer til at savne det, det er nok det største kompliment, vi kan få

Vi er selvfølgelig glade for, at kagen bliver bemærket, men endnu mere for, at det er undervisningen og lærerne, der står tilbage som det vigtigste. Det er præcis det, vi går efter

Tak for din varme anbefaling, det sætter vi virkelig stor pris på 🚙🩵

De bedste hilsner Christian Marcussen

God køreskole:) Gode teori lærer

God køreskole:) Gode teori lærer, hvor man får meget ud af timerne hver gang og hvor der bliver taget god tid til, at svare på elevernes spørgsmål. Der er gode kørelærere - havde Kim, som er gode til at guide en igennem teorien på vejene, og god til at bevare roen når man selv er lidt nervøs første gang på vejene.
Køreskoleklubben har mine største anbefalinger👌🏼
-Anneli

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Anneli, tusind tak for din skønne anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os 🙏🏼

Det er så dejligt at høre, at du har fået meget ud af teoritimerne, og at du har oplevet, at der altid er tid til spørgsmål. Det er vigtigt for os, at alle føler sig godt med hele vejen

Kim bliver helt sikkert også glad for dine ord han er virkelig dygtig til at skabe ro og tryghed, især i starten hvor det hele kan føles lidt nervepirrende 😱

Tak for din varme anbefaling, vi sætter kæmpe pris på det 🚙💙
- Christian

Klar anbefaling!

Teoritimerne giver tydeligt pote, selvom det går hurtigt formår Christian at få alle godt med. Der er god forplejning, gode omgivelser, og stor opmærksomhed på, at os elever trives og er med fagligt.

Jeg var så heldig at køre med Kim, som kørelærer. Jeg oplevede kun at jeg var i trygge hænder, jeg oplevede kun at der var styr på det, samt jeg blev taget godt igennem de første gange, hvor jeg lige skulle i gang, og ellers var det både hyggeligt, trygt og sjovt, da niveauet blev højere.

Uanset hvilken lærer man ender med, er mit indtryk at man er i gode hænder: om det er en enkelt gang på manøvrebane, som kørelærer eller andet, er niveauet højt, og opmærksomheden på eleverne i top!!

Tak for en god oplevelse til Christian, Kim og de andre i køreskoleklubben!!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Asger, tusind tak for din virkelig gennemførte og flotte anmeldelse, det sætter vi kæmpe pris på 🙏🏼

Det er så fedt at høre, at du har oplevet teorien som både effektiv og inkluderende og at du har følt dig godt med hele vejen. Vi går meget op i, at alle elever bliver set og fulgt tæt, selv når tempoet er højt så det betyder virkelig meget at høre.

Kim bliver uden tvivl også glad for dine ord, han er virkelig god til at skabe tryghed fra start og samtidig gøre det både hyggeligt og lærerigt, når niveauet stiger.

Og tusind tak for de pæne ord om hele teamet, det betyder meget for os, at det mærkes, uanset hvem man møder undervejs.

Tak fordi du var med hos os og for din varme anbefaling 🚙

De bedste hilsner Christian 🩵

100% anbefalelsesværdigt

100% anbefalelsesværdigt, både underviseren Christian og min kørerlærer Christian Holck var høj klasse, nede på jorden og tilpassede sig godt til hver elev - i hvert fald mig. God kemi, god struktur og bare effektivt og fedt💪🏼

Fedt at læse Mikkel og tusind tak for din anmeldelse 💪🏼 100%

Det betyder virkelig meget for os, at du har haft et så godt forløb. Vi går netop op i at møde eleverne i øjenhøjde og tilpasse undervisningen, så det spiller for den enkelte så det er fedt at høre, at det også har været din oplevelse og tillykke med din seje bil 🫶🏻

Christian Holck vil helt sikkert også blive glad for dine ord , god kemi og struktur gør bare hele forskellen.

Tak for den stærke anbefaling og fedt du var med hos os
De bedste hilsner Christian 🚙💙

Trygt forløb

Roligt forløb, hvor man kunne trække vejret og føle at man lærte stoffet!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Hvor er det dejligt at høre, tusind tak for din anmeldelse Sofie 🌟

Det glæder os virkelig, at du har haft et roligt og trygt forløb, hvor der har været plads til at lære i dit eget tempo.

Tusind tak for din anbefaling, det betyder meget for os.

Klar anbefaling

Har taget lynkursus hos Køreskoleklubben i Skejby og kan kun anbefale det.
Jeg har haft Joos og Christian Seiding til teori og Christian Seiding som kørelærer. Der har været rigtig god og hyggelig men også fokuseret stemning til teori med masser af mulighed for at stille spørgsmål.
Christian er en super god kørelærer. Rolig og tålmodig og samtidig super hyggelig så det har været både trygt og en god oplevelse at bevæge sig ud i trafikken.
Jeg føler mig super godt klædt på til både teori- og køreprøve!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse tusind tak for de pæne ord Lars ☺️

Det glæder os virkelig, at du har haft et godt og trygt forløb på lynholdet, og at både teori og kørsel har været en god oplevelse.

Christian Seiding vil uden tvivl også blive glad for dine fine ord, han er dygtig til at skabe ro og tryghed i bilen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Køreskole Klubben har gjort mit…

Køreskole Klubben har gjort mit kørekortforløb sjovt, lærerigt og et trygt rum at være i. Teorien har været fyldstgørende samt køretimerne har bidraget til kæmpe læring ☺️

Et kæmpe plus - der er altid kage og kaffe 🥳

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Det er virkelig skønt at læse din anmeldelse tusind tak for de pæne ord ✨

Det glæder os meget, at du har oplevet forløbet som både sjovt, lærerigt og trygt. Vi gør os umage for at skabe et godt læringsmiljø, hvor man føler sig godt tilpas hele vejen igennem.

Og så er vi selvfølgelig også glade for, at både kage og kaffe har været et plus undervejs ☺️

Tusind tak for din varme anbefaling det betyder virkelig meget for os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en skøn hurtig oplevelse.

Det var en skøn hurtig oplevelse..
Og for mig med adhd har det bare været helt perfekt..
Og min kørelære Christian seiding fangede bare lige med det samme det var lidt svært at koncentrere sig .. og det var en virkelig god oplevelse

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Hvor er det dejligt at høre Michelle, tusind tak fordi du deler din oplevelse 🤩

Det gør os virkelig glade, at forløbet har passet godt til dig, og at du har haft en god og tryg oplevelse hele vejen igennem. Vi lægger stor vægt på at tilpasse undervisningen til den enkelte elev, så det betyder rigtig meget at høre.

Christian Seiding vil uden tvivl også blive rigtig glad for dine fine ord, han er dygtig til at møde eleverne der, hvor de er, og skabe ro og overblik i bilen.

Tusind tak for din varme anbefaling.

Christian Marcussen– Køreskoleklubben 🚙💙

Virkelig god undervisning!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Hvor er det skønt at høre, tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig, at du har været glad for undervisningen. Vi gør os umage for at levere undervisning i høj kvalitet, så det betyder meget at høre.

Køreskoleklubben

Meget ligetil og nemt at komme igennem lærerne virker som om de går op i deres fag så en positiv oplevelse fra min side

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os, tusind tak for din anmeldelse ☺️

Det betyder meget for os, at forløbet har været nemt og overskueligt, og at vores undervisere er blevet oplevet som engagerede og fagligt stærke.

Tusind tak for din anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God køreskole med gode lærere

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på 🫶🏻

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og været glad for vores undervisere.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.