køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har ikke en negativ ting og sige om denne køreskole - tog lynkursus, der gik super stærkt og super godt (havde allerede kørekort 1 måneder og 15/20 dage senere) Alle køre lærende var super læ... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe anbefaling at tag kørekort hos Køreskoleklubben i Skejby! Undervisningen har været nem og overskuelig, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Min kørelærerJoos har været virkelig d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe fornøjelse hos køreskoleklubben! Klar anbefaling herfra, man føler sig altid velkommen og super søde mennesker. Ikke nok med det har de virkelig også styr på deres ting!💪🏻💪🏻💪🏻 Bedste... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg tog kørekort ved Køreskoleklubben i Aarhus N og var heldig til at få Christian Seiding som min kørelærer. Det var en fantastik oplevelse med kage og hygge til teori. Det varede lige under 2 månede... Se mer

Företagsinformation

1. Körskola
  2. också i
  3. Klass
  4. Trafikskola
  5. Transportstyrelse

Skrivet av företaget

Byens bedste køreskole i Århus, Risskov, Viby og Randers Hos vores køreskole er målet enkelt: Alle elever skal gå herfra med både et kørekort og et smil på læben. Vi sender ikke nogen videre, før de føler sig trygge, klar og tilfredse med deres forløb. Vi tilbyder personlig og individuel undervisning, hvor undervisningen tilpasses dine behov. Uanset om du tager kørekort for første gang eller vælger et lynkursus, er du i trygge hænder hos en erfaren køreskole. Med små hold og grundig teoriundervisning sikrer vi høj kvalitet og god forståelse - både i teorilokalet og på vejen. Hos os får du reel værdi for pengene og et professionelt kørekortforløb fra start til slut. Vi tilbyder lynkursus og kørekortforløb 12 måneder om året. Hvor mange køreskoler kun kører intensive forløb om sommeren, har vi specialiseret os i hurtige og effektive kørekortforløb året rundt. Det giver os stor erfaring i at planlægge og gennemføre et trygt og effektivt lynkursus. Du kan tage dit kørekort hos os i vores afdelinger i Århus, Risskov, Viby og Randers – uanset om du søger en køreskole i Randers eller en køreskole i Århus-området, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Vi glæder os til at undervise dig 💛

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

264 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

God oplevelse!

Lyn forløb, super dygtige lærere, grundig teori og nu klar til køreprøve!

18 juni 2026

Fedt at høre, tusind tak for din anmeldelse Pam 🙏🏼

Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse på lynforløbet, og at du føler dig klar til køreprøven. Det er en fed følelse at stå med efter nogle intense uger

Held og lykke til køreprøven, når den tid kommer og tak for de pæne ord. Og et kæmpe tillykke med en bestået teoriprøve på under 4 uger, det er imponerende ✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil klart anbefale Køreskoleklubben…

Jeg vil klart anbefale Køreskoleklubben Randers. Grundig teori, og behagelig atmosfære. Særligt vil jeg anbefale Lisbeth som kørelærer. Hun er et varmt, sjovt og tålmodigt menneske. Hun siger tingene som de er, og gør at man føler sig tryg. Jeg var særlig nervøs ved at tage kørekort, men bestod i første hug. Lisbeth er grundig.

3 juni 2026

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Det varmer virkelig at læse, tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Det glæder mig rigtig meget, at du har haft en god oplevelse hos os i Randers, og at du har følt dig tryg gennem hele forløbet. Især når man starter med nervøsitet, betyder det meget at finde den rette kørelærer.
Lisbeth bliver helt sikkert glad for dine ord. Hun er utrolig dygtig til at skabe tryghed, være ærlig og møde eleverne med både tålmodighed og varme.
Og stort tillykke med at bestå i første hug, det er virkelig flot 💪🏼

Tak for din anbefaling det sætter jeg stor pris på

5 stjerner her fra

Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Køreskoleklubben, og jeg kan varmt anbefale dem til andre, der skal tage kørekort.

Hele forløbet har været professionelt, lærerigt og samtidig rigtig hyggeligt. Undervisningen var godt tilrettelagt, og jeg følte mig tryg og godt forberedt hele vejen igennem.

En særlig stor tak skal lyde til min kørelærer Joos, som simpelthen var den bedste. Han er utrolig dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Han skabte en afslappet stemning i bilen og gav mig selvtillid bag rattet, så jeg kunne udvikle mig og blive en sikker bilist.

Tak for et fantastisk forløb – 5 stjerner herfra!

2 juni 2026

Sikke en skøn anmeldelse, tusind tak for de pæne ord 🙏🏼

Det glæder mig virkelig, at du har haft et godt og trygt forløb hos os, og at du har følt dig godt forberedt hele vejen igennem.

Joos bliver helt sikkert også glad for dine ord. Han er utrolig dygtig til at skabe ro, selvtillid og en god stemning i bilen, så eleverne kan udvikle sig i deres eget tempo.
Tak for de 5 stjerner og din varme anbefaling, det sætter jeg stor pris på

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kunne ikke have forventet en bedre…

Kunne ikke have forventet en bedre oplevelse.
Alt fra gode teoritimer med lækker kage til dygtige kørelærere, stor ros til Christian Seiding for en fantastisk undervisning.
Kan klart anbefale stedet til alle, der leder efter en køreskole.
Lillebror bliver I HVERT FALD sendt derop!

1 juni 2026

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Hvor er det fedt at læse, tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Det glæder mig virkelig, at du har haft så god en oplevelse hele vejen igennem. Vi gør os umage for at skabe et forløb, der både er lærerigt, trygt og hyggeligt, så det betyder meget at høre.
Christian Seiding bliver helt sikkert også glad for de pæne ord.

Og at lillebror allerede er sendt videre til os, tager jeg som et kæmpe kompliment 😄

Lynkursus

Jeg tog et lynkursus ved Køreskoleklubben, og det fungerede helt perfekt. Christian som står for teoriundervisningen er super dygtig og skaber et virkelig hyggeligt og trygt rum. Min kørelærer Kenneth var også mega sød. Klar anbefaling!

24 maj 2026

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Det er virkelig dejligt at høre, tusind tak for din anmeldelse

Det glæder mig, at lynkurset har fungeret så godt for dig, og at du har følt dig tryg og godt tilpas både til teori og kørsel.

Kenneth bliver helt sikkert også glad for de pæne ord han er rigtig god til at skabe en god oplevelse i bilen og er altid frisk!

Christian Marcussen 🤍

En anmeldelse

Inden jeg meldte mig til køreskolen havde jeg læst en masse gode anmeldelser der viste sig at holde stand. Synes at køreskolen er god til at kunne være fleksible med deres tider så det nemt kan passe ind i ens skema uden at man skal rykke rundt på en masse. Ud over det synes jeg at lektionerne er overskuelige, og til at følge med i både teoretisk og praktisk. Lærerne er også meget flinke og tålmodige.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Det gør mig virkelig glad at læse, tusind tak for din anmeldelse William

Det er fedt at høre, at de gode anmeldelser levede op til forventningerne, og at du har oplevet forløbet som både fleksibelt og overskueligt. Vi ved, at hverdagen kan være travl, så vi gør os umage for at få kørekortet til at passe ind i jeres kalender.
De pæne ord om vores undervisere betyder også rigtig meget tålmodighed og en god oplevelse er noget, vi vægter højt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et fedt forløb med Ibrahim der møder en…

Et fedt forløb med Ibrahim der møder en i øjenhøjde og holder undervisningen underholdende. Han mangler dog stadig at få hængt sin store skærm op på væggen.
Update: Tv’et er blevet hængt op.
Kan varmt anbefales!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Haha, den anmeldelse gav lige et smil på læben 😄 Tusind tak for de pæne ord 🙏🏼
Det glæder mig virkelig, at du har haft et fedt forløb med Ibrahim, og at du har oplevet undervisningen som både underholdende og nærværende. Det er noget, han går meget op i ham Ibu

Og godt at høre, at TV'et endelig er kommet op på væggen, så er der styr på det hele nu 📺

Tak for din varme anbefaling, det sætter jeg stor pris på

Klasse køreskole i Viby!

Klasse køreskole i Viby!
Der er højt humør og søde mennesker.
(Ibu har mega lœkker kage med til hver gang:))
Man går fra teoritimerne med masser af god vinden, og de er nemme at kontakte, hvis man har et spørgsmål!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Hvor er det skønt at læse, tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Det glæder mig virkelig, at du har haft en god oplevelse i Viby, og at både stemningen, undervisningen og tilgængeligheden har været i top.

Ibu bliver helt sikkert også glad for de pæne ord og ja, kagen har efterhånden fået sine egne fans 😄🍰

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har taget kørekort i Viby…

Jeg har taget kørekort i Viby afdelingen og det kan kun anbefales.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Det er virkelig dejligt at høre, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse i vores Viby-afdeling.

Tak fordi du valgte Køreskoleklubben

Tog kørekort i Viby afdelingen

Tog kørekort i Viby afdelingen, fantastisk forløb sammen med Ibrahim!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Hvor er det fedt at høre, tusind tak for din anmeldelse
Det glæder mig virkelig, at du har haft et fantastisk forløb i Viby-afdelingen. Ibrahim bliver helt sikkert glad for de pæne ord, han gør sig virkelig umage for at give eleverne en god oplevelse hele vejen igennem.

Ja Tak

Både Christian, der stod for Teori-delen, og Kim, min kørelærer, har været virkelig sød og imødekommende. Jeg havde lidt angst i forbindelse med at køre men følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Der var ALTID kage til teoriundervisningen, KÆMPE PLUS fra min side. Elsker.
Materialet var nemt at forstå og blev gennemgået og gentaget flere gange på en måde der gjorde at det sat sig godt fest, så man ikke glemmer det igen.
Lokalet er lidt lille, især når et helt hold på ~30 elever er der, mens selve holdets størelser er fin nok, bliver det lidt pressede nogengange.
Jeg kunne godt lide at man startede første kørsel på manøvrebanen, før man kom over på en rigtig vej med andre.
Kan klart anbefale Køreskoleklubben i det hele, og Kim som kørelærer. Især hvis man elsker kage.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Tusind tak for din virkelig fine og ærlige anmeldelse

Det glæder mig rigtig meget, at du har følt dig tryg gennem hele forløbet, især når du startede med lidt nervøsitet omkring kørslen. Det betyder meget at høre, at både teoriundervisningen og køretimerne har hjulpet dig godt på vej.
Kim bliver helt sikkert også glad for de pæne ord han er fantastisk til at skabe ro og tryghed i bilen. Og ja, kagen har efterhånden fået sin egen fanklub 😄🍰

Tak også for den konstruktive feedback omkring teorilokalet. Den er taget til os, og fremover kommer vi til at begrænse antallet af elever på holdene lidt mere, så der bliver bedre plads og en endnu bedre oplevelse for alle.

Kan klart anbefales

Teoriundervisningen kommer godt rundt om det hele, og der er kontrolprøver, så man er sikker på at have forstået det hele. Det er et rigtig trygt rum at være i, hvor der er plads til at lave fejl og øve sig. Min kørelærer er Christian Holck. Han er rigtig god til at give feedback og hjælpe mig ude på vejen. Kæmpe anbefaling

Sikke en skøn anmeldelse, tusind tak for de pæne ord 🙏🏼

Det glæder mig virkelig, at du har oplevet undervisningen som både grundig og tryg. Vi gør os umage for at skabe et miljø, hvor der er plads til at øve sig, stille spørgsmål og lære af sine fejl.
Christian Holck bliver helt sikkert også glad for dine ord, han er rigtig dygtig til at give konstruktiv feedback

Tak for den kæmpe anbefaling, det sætter jeg stor pris på

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har taget kørekort ved…

Jeg har taget kørekort ved køreskoleklubben i Aarhus C. Christian har været en super kompetent, rolig og venlig underviser med gode svar til alle mine spørgsmål. Derudover har min kørelærer Kim præsteret altid at få mig til at føle mig sikker, både på køretekniske anlæg og på vejen. Jeg kan 100% anbefale Køreskoleklubben

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Det var virkelig dejligt at læse, tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Det glæder mig, at du har følt dig godt tilpas hele vejen gennem forløbet. Jeg er især glad for at høre, at du altid har følt dig tryg bag rattet med Kim det er noget af det vigtigste, når man skal lære at køre bil.

Tak også for de pæne ord om teoriundervisningen. Det har været en fornøjelse at have dig på holdet, og jeg er glad for, at du har fået svar på de spørgsmål, du har haft undervejs.
Tak for din anbefaling og fordi du valgte Køreskoleklubben

Rigtig fed oplevelse ❤️🍾

Rigtig rigtig rigtig fed oplevelse, kæmpe gave at have Kenneth som kørelærer og super humør fra alt personalet
Anbefaling her fra 🪅🎉👑🦆☀️

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Hvor er det en skøn anmeldelse at læse tusind tak for de mange gode vibes Noa 🙏🏼🎉☀️
Det glæder mig virkelig, at du har haft så fed en oplevelse hos os. Kenneth bliver helt sikkert glad for de pæne ord, han er en fornøjelse at have på holdet

Tak for anbefalingen og for den gode energi, den smitter hele vejen igennem og altid mange fantastisk spørgmål, af hjertet tak 👑

Christian Marcussen 🤍

Super gode køreskolr

Christian er en super gode lærer som ik gør det for kedeligt at være her. Og jeg føler at den har køreskole har hjulpet mig rigtig meget vil 100% anbefaling

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Tusind tak for din anmeldelse
Det gør mig virkelig glad at høre, at du har fået så meget ud af forløbet. Det betyder meget for mig, at undervisningen både er lærerig og samtidig ikke bliver for tør eller kedelig 😄

Tak for de pæne ord og for din anbefaling, det sætter jeg stor pris på.

Dejlig køreskole

Et super godt forløb med lærerig og forstående undervisning
Altid klar med en god forklaring til spørgsmål så man forstår det
Mega gode teori timer både lærerige og sjove
Køretimer ligesådan lærerige og trygge med gode kørelærer der gør du føler dig tryg i trafikken.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for din anmeldelse Ida

Det glæder mig virkelig, at du har haft et godt forløb, og at både teori og køretimerne har været lærerige, sjove og trygge.
Det er fedt at høre, at forklaringerne har givet mening, og at du har følt dig godt tilpas både i teorilokalet og ude i trafikken.
Tak for de pæne ord og for din anbefaling, det sætter jeg stor pris på

Skide fed køre skole

Skide fed køre lærer
Skide fed teorilære

Kæmpe fornøjelse🌟🌟

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Det er da lige til at blive i godt humør af, tusind tak for din anmeldelse 😄🙏🏼
Det glæder mig virkelig, at du har haft en så god oplevelse, og at både teorien og køretimerne har været en fornøjelse.

Tak for de pæne ord og de flotte stjerner det sætter jeg stor pris på 🌟

Rigtig gode undervisere

Meget god og profesionel teoriundervisning. Hyggelig atmosfære, med gode lokaler. Et super godt og lærerigt forløb både med teoriunderviser Christian og kørerlærer Thomas.

Tusind tak
Det glæder mig virkelig, at du har haft et godt og lærerigt forløb, og at du har været glad for både teorien, lokalerne og stemningen undervejs.
Thomas bliver helt sikkert også glad for de pæne ord. Det er skønt at høre, at både teoriundervisningen og køretimerne har været en god oplevelse for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse

Fantastisk køreskole forløb

Fantastisk køreskole forløb
Super søde køre og teorilære der kun vil en det bedste!
Altid kage til hver undervisning og pizza til den sidste
Kæmpe anbefaling herfra

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Det er virkelig skønt at læse Malthe

Det glæder mig, at du har haft et fantastisk forløb, og at du har mærket den gode stemning hele vejen igennem.
Og ja, lidt kage til teorien og pizza til sidst hører sig jo næsten til 😄🍕🍰
Tak for den kæmpe anbefaling, den betyder virkelig meget

Køreskoleklubben lynhold

Jeg har haft et super godt forløb hos køreskoleklubben ved Christian Seiding.
Det har været et generelt rigtig fed oplevelse, og super fedt med en dygtig og ordentligt, men også sjov og rigtig sød kørelærer 😊😊
Jeg kan klart anbefale køreskoleklubben og Christian.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers

Hvor er det dejligt at læse, tusind tak for din anmeldelse

Det glæder mig virkelig, at du har haft et så godt forløb på lynholdet, og at oplevelsen har været positiv hele vejen igennem.
Christian Seiding bliver helt sikkert glad for de pæne ord. Han er rigtig dygtig til at kombinere seriøs læring med en god stemning, så køretimerne både bliver trygge og hyggelige 😊
Tak for din anbefaling og fordi du valgte Køreskoleklubben

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.