Har ikke en negativ ting og sige om denne køreskole - tog lynkursus, der gik super stærkt og super godt (havde allerede kørekort 1 måneder og 15/20 dage senere) Alle køre lærende var super læ... Se mer
Det här tycker kunderna
Kæmpe anbefaling at tag kørekort hos Køreskoleklubben i Skejby! Undervisningen har været nem og overskuelig, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Min kørelærerJoos har været virkelig d... Se mer
Företaget har svarat
Kæmpe fornøjelse hos køreskoleklubben! Klar anbefaling herfra, man føler sig altid velkommen og super søde mennesker. Ikke nok med det har de virkelig også styr på deres ting!💪🏻💪🏻💪🏻 Bedste... Se mer
Företaget har svarat
Jeg tog kørekort ved Køreskoleklubben i Aarhus N og var heldig til at få Christian Seiding som min kørelærer. Det var en fantastik oplevelse med kage og hygge til teori. Det varede lige under 2 månede... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Byens bedste køreskole i Århus, Risskov, Viby og Randers Hos vores køreskole er målet enkelt: Alle elever skal gå herfra med både et kørekort og et smil på læben. Vi sender ikke nogen videre, før de føler sig trygge, klar og tilfredse med deres forløb. Vi tilbyder personlig og individuel undervisning, hvor undervisningen tilpasses dine behov. Uanset om du tager kørekort for første gang eller vælger et lynkursus, er du i trygge hænder hos en erfaren køreskole. Med små hold og grundig teoriundervisning sikrer vi høj kvalitet og god forståelse - både i teorilokalet og på vejen. Hos os får du reel værdi for pengene og et professionelt kørekortforløb fra start til slut. Vi tilbyder lynkursus og kørekortforløb 12 måneder om året. Hvor mange køreskoler kun kører intensive forløb om sommeren, har vi specialiseret os i hurtige og effektive kørekortforløb året rundt. Det giver os stor erfaring i at planlægge og gennemføre et trygt og effektivt lynkursus. Du kan tage dit kørekort hos os i vores afdelinger i Århus, Risskov, Viby og Randers – uanset om du søger en køreskole i Randers eller en køreskole i Århus-området, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Vi glæder os til at undervise dig 💛
Kontaktuppgifter
Nordborggade 41, 8000, Århus, Danmark
- 31994000
- info@koreskoleklubben.dk
- koreskoleklubben.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God oplevelse!
Lyn forløb, super dygtige lærere, grundig teori og nu klar til køreprøve!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Jeg vil klart anbefale Køreskoleklubben…
Jeg vil klart anbefale Køreskoleklubben Randers. Grundig teori, og behagelig atmosfære. Særligt vil jeg anbefale Lisbeth som kørelærer. Hun er et varmt, sjovt og tålmodigt menneske. Hun siger tingene som de er, og gør at man føler sig tryg. Jeg var særlig nervøs ved at tage kørekort, men bestod i første hug. Lisbeth er grundig.

5 stjerner her fra
Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Køreskoleklubben, og jeg kan varmt anbefale dem til andre, der skal tage kørekort.
Hele forløbet har været professionelt, lærerigt og samtidig rigtig hyggeligt. Undervisningen var godt tilrettelagt, og jeg følte mig tryg og godt forberedt hele vejen igennem.
En særlig stor tak skal lyde til min kørelærer Joos, som simpelthen var den bedste. Han er utrolig dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Han skabte en afslappet stemning i bilen og gav mig selvtillid bag rattet, så jeg kunne udvikle mig og blive en sikker bilist.
Tak for et fantastisk forløb – 5 stjerner herfra!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Kunne ikke have forventet en bedre…
Kunne ikke have forventet en bedre oplevelse.
Alt fra gode teoritimer med lækker kage til dygtige kørelærere, stor ros til Christian Seiding for en fantastisk undervisning.
Kan klart anbefale stedet til alle, der leder efter en køreskole.
Lillebror bliver I HVERT FALD sendt derop!

Lynkursus
Jeg tog et lynkursus ved Køreskoleklubben, og det fungerede helt perfekt. Christian som står for teoriundervisningen er super dygtig og skaber et virkelig hyggeligt og trygt rum. Min kørelærer Kenneth var også mega sød. Klar anbefaling!

En anmeldelse
Inden jeg meldte mig til køreskolen havde jeg læst en masse gode anmeldelser der viste sig at holde stand. Synes at køreskolen er god til at kunne være fleksible med deres tider så det nemt kan passe ind i ens skema uden at man skal rykke rundt på en masse. Ud over det synes jeg at lektionerne er overskuelige, og til at følge med i både teoretisk og praktisk. Lærerne er også meget flinke og tålmodige.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Et fedt forløb med Ibrahim der møder en…
Et fedt forløb med Ibrahim der møder en i øjenhøjde og holder undervisningen underholdende. Han mangler dog stadig at få hængt sin store skærm op på væggen.
Update: Tv’et er blevet hængt op.
Kan varmt anbefales!

Klasse køreskole i Viby!
Klasse køreskole i Viby!
Der er højt humør og søde mennesker.
(Ibu har mega lœkker kage med til hver gang:))
Man går fra teoritimerne med masser af god vinden, og de er nemme at kontakte, hvis man har et spørgsmål!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Jeg har taget kørekort i Viby…
Jeg har taget kørekort i Viby afdelingen og det kan kun anbefales.

Tog kørekort i Viby afdelingen
Tog kørekort i Viby afdelingen, fantastisk forløb sammen med Ibrahim!

Ja Tak
Både Christian, der stod for Teori-delen, og Kim, min kørelærer, har været virkelig sød og imødekommende. Jeg havde lidt angst i forbindelse med at køre men følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Der var ALTID kage til teoriundervisningen, KÆMPE PLUS fra min side. Elsker.
Materialet var nemt at forstå og blev gennemgået og gentaget flere gange på en måde der gjorde at det sat sig godt fest, så man ikke glemmer det igen.
Lokalet er lidt lille, især når et helt hold på ~30 elever er der, mens selve holdets størelser er fin nok, bliver det lidt pressede nogengange.
Jeg kunne godt lide at man startede første kørsel på manøvrebanen, før man kom over på en rigtig vej med andre.
Kan klart anbefale Køreskoleklubben i det hele, og Kim som kørelærer. Især hvis man elsker kage.

Kan klart anbefales
Teoriundervisningen kommer godt rundt om det hele, og der er kontrolprøver, så man er sikker på at have forstået det hele. Det er et rigtig trygt rum at være i, hvor der er plads til at lave fejl og øve sig. Min kørelærer er Christian Holck. Han er rigtig god til at give feedback og hjælpe mig ude på vejen. Kæmpe anbefaling

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Jeg har taget kørekort ved…
Jeg har taget kørekort ved køreskoleklubben i Aarhus C. Christian har været en super kompetent, rolig og venlig underviser med gode svar til alle mine spørgsmål. Derudover har min kørelærer Kim præsteret altid at få mig til at føle mig sikker, både på køretekniske anlæg og på vejen. Jeg kan 100% anbefale Køreskoleklubben

Rigtig fed oplevelse ❤️🍾
Rigtig rigtig rigtig fed oplevelse, kæmpe gave at have Kenneth som kørelærer og super humør fra alt personalet
Anbefaling her fra 🪅🎉👑🦆☀️

Super gode køreskolr
Christian er en super gode lærer som ik gør det for kedeligt at være her. Og jeg føler at den har køreskole har hjulpet mig rigtig meget vil 100% anbefaling

Dejlig køreskole
Et super godt forløb med lærerig og forstående undervisning
Altid klar med en god forklaring til spørgsmål så man forstår det
Mega gode teori timer både lærerige og sjove
Køretimer ligesådan lærerige og trygge med gode kørelærer der gør du føler dig tryg i trafikken.

Skide fed køre skole
Skide fed køre lærer
Skide fed teorilære
Kæmpe fornøjelse🌟🌟

Rigtig gode undervisere
Meget god og profesionel teoriundervisning. Hyggelig atmosfære, med gode lokaler. Et super godt og lærerigt forløb både med teoriunderviser Christian og kørerlærer Thomas.

Fantastisk køreskole forløb
Fantastisk køreskole forløb
Super søde køre og teorilære der kun vil en det bedste!
Altid kage til hver undervisning og pizza til den sidste
Kæmpe anbefaling herfra

Køreskoleklubben lynhold
Jeg har haft et super godt forløb hos køreskoleklubben ved Christian Seiding.
Det har været et generelt rigtig fed oplevelse, og super fedt med en dygtig og ordentligt, men også sjov og rigtig sød kørelærer 😊😊
Jeg kan klart anbefale køreskoleklubben og Christian.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.