Kæmpe anbefaling at tag kørekort hos Køreskoleklubben i Skejby! Undervisningen har været nem og overskuelig, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Min kørelærerJoos har været virkelig d... Se mer
Företaget har svarat
Kæmpe fornøjelse hos køreskoleklubben! Klar anbefaling herfra, man føler sig altid velkommen og super søde mennesker. Ikke nok med det har de virkelig også styr på deres ting!💪🏻💪🏻💪🏻 Bedste... Se mer
Företaget har svarat
Jeg tog kørekort ved Køreskoleklubben i Aarhus N og var heldig til at få Christian Seiding som min kørelærer. Det var en fantastik oplevelse med kage og hygge til teori. Det varede lige under 2 månede... Se mer
Företaget har svarat
Hvis jeg kunne give min kørelærer, Ibrahim, 10 stjerner, så havde han fået 11 stjerner!!! Han er utrolig opmærksom både til teori og til køretimerne. I teorilokalet er der både en seriøs og professi... Se mer
Företaget har svarat
Byens bedste køreskole i Århus, Risskov, Viby og Randers Hos vores køreskole er målet enkelt: Alle elever skal gå herfra med både et kørekort og et smil på læben. Vi sender ikke nogen videre, før de føler sig trygge, klar og tilfredse med deres forløb. Vi tilbyder personlig og individuel undervisning, hvor undervisningen tilpasses dine behov. Uanset om du tager kørekort for første gang eller vælger et lynkursus, er du i trygge hænder hos en erfaren køreskole. Med små hold og grundig teoriundervisning sikrer vi høj kvalitet og god forståelse - både i teorilokalet og på vejen. Hos os får du reel værdi for pengene og et professionelt kørekortforløb fra start til slut. Vi tilbyder lynkursus og kørekortforløb 12 måneder om året. Hvor mange køreskoler kun kører intensive forløb om sommeren, har vi specialiseret os i hurtige og effektive kørekortforløb året rundt. Det giver os stor erfaring i at planlægge og gennemføre et trygt og effektivt lynkursus. Du kan tage dit kørekort hos os i vores afdelinger i Århus, Risskov, Viby og Randers – uanset om du søger en køreskole i Randers eller en køreskole i Århus-området, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Vi glæder os til at undervise dig 💛
Nordborggade 41, 8000, Århus, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super godt forløb! Jeg var rigtig nervøs inden, men jeg blev hurtigt tryg, da jeg startede med køretimerne. Ibrahim var både min teori- og kørelærer, hvilket fungerede godt for mig. Man kan mærke, at han er en erfaren kørelærer, og han er god til at opmuntre og komme med gode og brugbare råd. Bestod første gang i både teori og praksis.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Mega god forløb. Mega god kørelærer ved navn Lisbeth.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Super god køreskole! Teoritimerne var super hyggelige, og personalet var meget forstående. Jeg kørte med Christian Seiding, som altid havde god energi og skabte en tryg atmosfære i bilen med plads til fejl.
De varmeste anbefalinger herfra.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Køreskoleklubben er det absolut mest tidssvarende og opdaterede tiltag inde for lynkursus i kørekort i Midtjylland ☺️
Christian og hans team af kørelærere gør det nemt og overskueligt at både planlægge og gennemføre et forløb selv for en travl person i midt 30’erne med job og hejs ved siden af :)
Integration af online kalenderne, opdatering ift de nyeste tiltag fra Færdselsstyrelsen og god og kyndig vejledning til stort set alt der er sket siden manuel gear til el bil, hybrid og alt midt i mellem gjorde det muligt for mig at komme godt igennem særligt teoriprøven
Stor anbefaling fra
Kim Song

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Mit lynkursus gik som forventet, utrolig flinke, humoristiske og rare undervisere ( Gert og Christian) !
Du lære det du skal + nogen lækre kager 😉
Jeg kan stærkt anbefale dem!!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Super godt forløb i Århus N. Havde Christian Seiding som kørelære, og kan stærkt anbefale skolen men i særdelshed ham. Det skyldes i særdeleshed den gode kommunikation og fleksibilitet samt store hjælp over hele palleten.

Kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb (Aarhus C)🤩
Tryghed fra start til slut, god humor, god musik og meget behagelige teori- og køretimer.
Christian Markussen er en ener! Og jeg kan varmt anbefale ham som kørelærer.
Han har gjort forløbet både rart og trygt. Man mærker hans engagement og evne til at skabe et afslappet rum, selv hvis man skulle blive lidt usikker🤗
Min varmeste anbefalinger herfra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Klar anbefaling!
Altid en fornøjelse, at møde op til teori -og køretimerne.
Her ved køreskoleklubben, er der altid plads til spørgsmål og fejl.
Jeg kørte med Christian Holck, som sørgede for at sætte mig godt ind i tingende, så jeg følte mig tryg bag retten inden vi skulle ud og kører.
Lækkert med kage til hver time😉
Hvis man mangler en god køreskole, så er Køreskoleklubben, en helt klar anbefaling herfra!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
God, grundig gennemgang af stoffet. Flinke teori- og kørelærere. Fleksible ift. ens ferier, arbejde og eventuelle bagkanter, man måtte have. Jeg vil anbefale Kenneth, hvis man kunne tænke sig en humørbombe fuld af gode historier, og som tager hensyn til dit skema.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Rigtig søde lærer og det hele går hurtigt på et perfekt niveau. Havde personligt Kim der var rigtig god

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Kæmpe fornøjelse med effektiv læring og lækre kager.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Gode lærere, både til teori og til kørsel, og et hyggeligt, struktureret og overskueligt forløb.⭐️

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Supergod oplevelse, totalt hyggelige køretimer med Kenneth.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Søde lære, gode oplevelser, alt er som det skal være! Havde Christian Holch som kørelærer har været meget glad for ham, han er god til at lære en og vise!
Anbefaling fra mig

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Fornøjelse at tage kørekort ved klubben, christian som teorilærer er skide sød og god. Tar hensyn og snakker langsomt og tydeligt, lækkert med kage hver gang, samt pizza og sodavand til sidste teoritime. Havde Kenneth som kørelærer, skide sød og sjov, god til at lærer man keder sig ikke i hans selskab og gir gode tips. Alt i alt kæmpe anbefaling!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Jeg havde et fantastisk forløb hos Køreskoleklubben. Jeg havde Joos som kørelærer, og han var virkelig dygtig. Han forklarede tingene på en forståelig måde, så man hurtigt lærte de forskellige teknikker. Samtidig var han altid rar og sjov at snakke med – især til nattekørslen. Hvis jeg skulle tage kørekort igen, ville jeg uden tvivl vælge Køreskoleklubben endnu en gang. Kan varmt anbefales!🤩
Vh, Dilara

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Havde teori med Christian og Joos, og havde Joos som kørelærer, de er meget professionelle og tålmodige.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Lyn forløb, super dygtige lærere, grundig teori og nu klar til køreprøve!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.