Koopsmeubelen Omdömen

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Deze week een super mooie tafel gezien

Deze week een super mooie tafel gezien
Meteen gekocht levertijd zou ongeveer 4 weken zijn
Vanmorgen er even langs gereden in Terschuur verteld dat ik een foto kwam maken en tot ik eigenlijk niet kon wachten omdat ik geen tafel had meer
Vanmiddag na 16.00 kwam jij hem brengen
Jippie kan ik weer aan tafel eten
Voor mij de medewerkers van de zaak een hele dikke 👍super blij

4 juli 2026
Omdöme utan inbjudan

Mooie meubels

Ik heb alle meubels bij
Koopsmeubelen gekocht en ben zeer te vrede en alles ging in goede overleg en niks was te veel. echt top service.

5 maj 2026
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Très satisfait sauf communication du transporteur

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. Het ontvangen artikel is van goede kwaliteit.
Maar de communicatie met de vervoerder liet erg te wensen over.

24 april 2026

Beste meneer Darimont,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het vervelend om te horen dat u onze communicatie zo heeft ervaren. Wij willen hierbij graag toelichten dat wij u steeds hebben geïnformeerd zodra er nieuwe informatie beschikbaar was.

Tijdens uw bestelling hebben wij meerdere keren aangegeven dat de verwachte levertijd 4 à 5 weken bedraagt. In de tussentijd hadden wij helaas geen aanvullende updates vanuit de leverancier. Zoals gebruikelijk hebben wij u ook laten weten dat wij u direct zouden informeren zodra er nieuwe informatie beschikbaar kwam.

Wij begrijpen dat wachten vervelend kan zijn en dat u graag duidelijkheid wilt, maar wij zijn hierbij afhankelijk van onze leveranciers en communiceren altijd zo transparant mogelijk.

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Leuke jonge mensen, zeer flexibel met bezorgen na goede communicatie. Het monteren van de eethoek viel ons erg mee, kind kan de was doen. al met al zeer tevreden over onze aankoop en het bedrijf.

26 april 2026

Beste Martin,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en onze service. Ook leuk dat u onze flexibiliteit en communicatie waardeert. We doen ons best om het hele proces, van levering tot montage, zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Goed om te horen dat het monteren van de eethoek zo gemakkelijk ging – daar doen we het voor!

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.
Mooie mango set salontafeljes gekocht. Verwachte er eindelijk niet zoveel van, vanwege de prijs.
Maar was bijzonder verrast. Wat een mooi zet. Goed zwaar dik mango hout. Stevige poten. Hiervoor zeer zeker aan te bevelen.

24 april 2026

Beste Hanny,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de mango salontafeltjes. Leuk dat ze uw verwachtingen hebben overtroffen – daar doen we het voor!

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer matige communicatie

Na ruim 2,5 maand eindelijk meubel binnen. Levertijd op website was 2-3 weken. Communicatie is zeer matig.

22 april 2026

Beste Rob,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het vervelend dat u de communicatie als matig heeft ervaren. Graag willen wij dit toelichten. De bestelling is bij ons in behandeling genomen nadat de volledige betaling was voldaan. Vanaf dat moment is het laptoptafeltje besteld bij onze leverancier, met een verwachte levertijd van circa 4 weken, zoals ook met u is gecommuniceerd.

Wij begrijpen dat de totale doorlooptijd hierdoor langer kan aanvoelen. Echter zijn wij hierin afhankelijk van het moment van bestellen en de levertijden van onze leveranciers. Tijdens het proces hebben wij u telkens zo goed mogelijk geïnformeerd op basis van de beschikbare informatie.

Desondanks nemen wij uw feedback serieus en kijken wij altijd waar wij onze communicatie kunnen verbeteren.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.