Ik had per ongeluk een motor-vignet gekocht in plaats van een auto-vignet, daarna heb ik alsnog een auto-vignet gekocht en daarom was er twee keer betaald voor het zelfde kenteken. Ik heb dat via... Se mer
Företaget har svarat
Zeer snel handelen en bevestiging terug . Dag voor vertrek spoed aanvraag gedaan voor 20:00. 24 uur later het document per Franse mail binnen en sticker word opgestuurd Alles eenvoudig in te vu... Se mer
Om een sticker of ticket te bestellen op deze site ging heel goed, wij werden goed op de hoogte gehouden van de bestelling en zal zeker in de toekomst hier weer terugkomen om weer zaken te doen. Dus a... Se mer
Företaget har svarat
Werkt niet. De site werkt niet naar behoren. Ik heb meerdere keren geprobeerd een betaling te doen, maar krijg steeds foutmeldingen. Heb verschillende betaalmethoden geprobeerd, maar niets werkt.... Se mer
Bij KoopJouwVignet.nl vraag je eenvoudig en snel een vignet aan voor jouw autoreis door Europa! We bieden vignetten aan voor o.a. Frankrijk, Oostenrijk en Slovenië. Bestel je voor 22:00 uur? Dan is je vignet dezelfde dag nog geldig! Bij KoopJouwVignet.nl profiteer je van Nederlandse service, tal van betaalmethoden en een eenvoudige aanvraagprocedure. Zo kan jij zorgeloos op reis.
Krachtighuizerkern 18, 3881 PL, Putten, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Verkeerd vignet per ongeluk besteld , waarop ik direkt een mail kreeg om dit om te zetten. Kosten snel teruggestort . Prima . Verder eenvoudig en snel te bestellen vignet

Svar från KoopJouwVignet.nl
Ik bestel elk jaar top te vreden oik raad iedereen aan
Ik wacht nog vignet voor Bulgarije dat komt ook goed hoop ik👍

Svar från KoopJouwVignet.nl
Ik heb dat via de chat gemeld en een medewerker heeft dat in orde gemaakt en heb het geld wat voor de motor was betaald netjes terug gekregen.
Ik bedank de medewerker voor de goede service.
een tevreden klant.

Svar från KoopJouwVignet.nl
Ik was wel een beetje angstig dat het vignet niet op tijd zou zijn
Maar het was netjes op tijd in een woord geweldig. Bedankt
Ik heb het vignet 29 april aangevraagd en betaald en ben op 13 mei vertrokken. Mijn zoon belde mij 19 mei in Spanje op dat het vignet per post was ontvangen……….dus ik kan hierdoor geen goeie beoordeling geven…en mijns inziens ligt de fout bij de trage Franse overheid
Informatie op de website en in de bestelling was verwarrend (het ging om een Zwitserland vignet 2025, waar in de beschrijving steeds 2024 stond), de voorgestelde termijn van levering werd niet gehaald (voor 0.00 besteld de volgende dag geleverd las ik), maar uiteindelijk kreeg ik wat ik wilde.
Ik had eerst een minder goede reviews geschreven maar het is uiteindelijk goed gekomen wij hadden zelf iets fout gedaan maar doordat jullie het ons via de reviews lieten weten is komt het hopelijk toch nog goed gr Amos
Prima prijs prestatie verhouding. Goede service ook via de Chatbox. Compliment aan Yannick die alles goed regelde en terugkoppelde. Dik tevreden dus.
We hebben echt veel te veel betaald op deze cite.
Kon zelf niet bestellen. Creditcard werkte niet. Zij hebben alles geregeld in een korte tijd en goed gecommuniceerd
Werkt niet.
De site werkt niet naar behoren. Ik heb meerdere keren geprobeerd een betaling te doen, maar krijg steeds foutmeldingen. Heb verschillende betaalmethoden geprobeerd, maar niets werkt. Erg frustrerend en onbruikbaar.
uiteindelijk maar op tollvignettes.com een vignette besteld.
Voor ons huur busje een vignet aangeschaft, maar kregen ander busje waardoor het kenteken niet meer klopte, helaas kon dit niet meer aangepast worden, toen maar onderweg een andere gekocht, is nog stukken goedkoper ook.

Svar från KoopJouwVignet.nl
Prijs verhouding met het direct bestellen in Frankrijk is vrij groot
Het gemak van bestellen en dat voor een schappelijke prijs en een goede feedback
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.