Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede service👍 Zal wel fijn zijn als zij snel bereikbaar kunnen zijn.eerst hadden zij opties 💬 chat optie dat is niet mogelijk helaas.Maar voor de rest prima 👌 Kan altijd Beter tuurlijk 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Makkelijk online te bestellen. Geen gedoe met tussenpersonen. Ruim op tijd geregeld. Heel simpel allemaal !

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Werkt niet. De site werkt niet naar behoren. Ik heb meerdere keren geprobeerd een betaling te doen, maar krijg steeds foutmeldingen. Heb verschillende betaalmethoden geprobeerd, maar niets werkt.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had per ongeluk een motor-vignet gekocht in plaats van een auto-vignet, daarna heb ik alsnog een auto-vignet gekocht en daarom was er twee keer betaald voor het zelfde kenteken. Ik heb dat via... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Tillverkning av fraktutrustning

Skrivet av företaget

Bij KoopJouwVignet.nl vraag je eenvoudig en snel een vignet aan voor jouw autoreis door Europa! We bieden vignetten aan voor o.a. Frankrijk, Oostenrijk en Slovenië. Bestel je voor 22:00 uur? Dan is je vignet dezelfde dag nog geldig! Bij KoopJouwVignet.nl profiteer je van Nederlandse service, tal van betaalmethoden en een eenvoudige aanvraagprocedure. Zo kan jij zorgeloos op reis.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 85 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede service👍

Goede service👍
Kan altijd Beter tuurlijk 😊

26 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb drie van Jette aangevraagd twee…

Ik heb drie van Jette aangevraagd twee gingen super goed Ik wacht nog steeds op een wel de factuur binnen gehad

17 oktober 2025

Svar från KoopJouwVignet.nl

Goedemiddag John. Ik zie in uw account een vignet voor Hongarije, Oostenrijk en Roemenië staan. Alle 3 aangevraagd, bevestigd en verzonden, welke heeft u niet ontvangen?

Te laat geleverd

Te laat geleverd, zonder enige communicatie! Daardoor (lokaal, nogmaals) dubbel betaald. Wat een waardeloze communicatie. Contact gezocht, probleem (communicatie) netjes aangekaart. Vervolgens geen refund krijgen omdat je kritisch bent. Je verschuilen achter de Sloveense autoriteiten vind ik erg slap als dit je businessmodel is.

Zonder communicatie weet geen klant waar hij aan toe is, wel belangrijk met stapelende boetes tot > € 800. Hierdoor dus onnodig dubbele (spoed)kosten gemaakt. Erg jammer.

18 juli 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från KoopJouwVignet.nl

Bedankt voor uw 2de review, we vinden het jammer dat u het proces als niet fijn heeft ervaren. We zagen dat uw bestelling 4 minuten nadat u besteld heeft verwerkt is. Daarmee hebben wij onze dienst geleverd zoals afgesproken.

Vreselijk

Vreselijk, niet bestellen hier. Je vraagt een spoedlevering, maar je moet er zelf nog een keer achteraan. Veel te duur ook. Volgende keer haal ik gewoon een vignet bij een tankstation.

18 juli 2025

Svar från KoopJouwVignet.nl

Goedemiddag, we vinden het jammer dat u het proces als “vreselijk” heeft ervaren. We zagen dat uw bestelling 4 minuten nadat u besteld heeft verwerkt is. Hiermee hebben wij voldaan aan de eisen van een spoedlevering binnen het uur.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.