Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sara gav den bedste kundeservice jeg nogensinde har haft ved noget firma. vil handle der igen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte 2 reoler i deres outlet i Tilst. Ville gerne have det leveret men kunne ikke lige finde ud af at få det med på ordren. Bestilte varerne ringede - fik den bedste service fredag hvor de vend... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg har købt et af jeres Dencon Delta Hæve sænke borde og er rigtig glad for produktet og jeres kundeservice i forbindelse med mit køb. Et skud ud til Christian som har undersøgt nogle muligheder fo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mine største roser til Tina Højbjerg Hansen. Jeg skulle bruge møblering til et kontor. Der blev lyttet og spurgt ind til mine ønsker og behov. Der blev tegnet og afgivet et godt samlet tilbud. Der ble... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av kontorsmöbler
  2. Möbelmakare
  3. Leverantör av kontorsutrustning

Om KontorMøbler.dk

Skrivet av företaget

Kontormøbler.dk er i branchen for at skabe noget der er bedre, nemmere og hurtigere – Det er kontorindretning på den nemme og inspirerende måde med hurtig levering.

Med en stærk digital tilgang skal indretningsprocessen inspirere og glide nemt og hurtigt hele vejen fra tegnebrættet til den færdige indretningsløsning.

• Vi har en moderne digital tilgang
  • Vi gør det nemt og enkelt for virksomheder
  • Vi inspirerer virksomheder til den gode indretning
  • Du kan konfigurere produkterne på vores online portal
  • Du kan købe nemt og hurtigt på vores erhverv webshop
  • Du får konkurrencedygtige priser hos os

• Kontaktuppgifter

3 stjärnor
    2 stjärnor
    1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super oplevelse

Super oplevelse. Manglede akut et par kontorstole, idet dem vi havde bestilt (hos et andet firma) ikke var nået frem.

Vi fik to stole - fem minutter efter lukketid. Og idet det var udstillingsmodeller, så kommer de ud i virksomheden og bytter dem, når de nye stole når frem!

Fantastisk betjening. Kommer helt sikkert igen.

7 mars 2020

Svar från KontorMøbler.dk

Godt at høre i er tilfredse med vores service, det er vigtigt for os.

God kundeservice!

God kundeservice!

Vi skrev til kontormøbler for hjælp til en nanobordplade, der ikke engang var købt ved dem. De henviste til de produkter i sortimentet der kunne hjælpe os, og ønskede os held og lykke.
    Produkterne virkede, leveringen af dem var hurtig. Så vi vender helt sikkert tilbage.

4 mars 2020

Svar från KontorMøbler.dk

Dejligt at høre det virkede som forventet.
    I skal være velkommen igen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Varen blev afsendt og ankom lynhurtigt

Varen blev afsendt og ankom lynhurtigt. Kvaliteten af varen (en kontakt til et hæve/sænke bord), er det svært at sige noget om endnu.

25 februari 2020

Svar från KontorMøbler.dk

Dejligt... Det er bare at sætte den på, så er i kørende igen :-)

Top service

En rigtig fin rådgivning på en specialtilpasset løsning.

12 februari 2020

Svar från KontorMøbler.dk

Dejligt at høre du havde en god service oplevelse, dette er vigtigt for os.
    Tak for anmeldelsen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fine produkter og fin service

Fine produkter og fin service, men meget upræcis information om leveringstidspunktet.

10 februari 2020

Tak for anmeldelsen.
    Håber du bliver glad for din nye bordplade.
    Ikke altid nemt at få sådan en ind på 2. sal. 😊

Super service

Fik super service og god rådgivning i Aalborg butikken. Lærte at en stol ikke bare er en stol 😊👍🏼. Kan kun anbefale at kigge forbi showroomet ved City Syd.

7 februari 2020

Svar från KontorMøbler.dk

Ja her er man i gode hænder, og kompetent vejledning.

God service

God service - både i salg og levering. Flot produkt

7 februari 2020

Svar från KontorMøbler.dk

Godt at høre, tak for det 👍🏼

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fint produkt men lang leveringstid

Fint produkt men meget lang leveringstid på over en mdr. for en lille opslagstavle. Det synes jeg ikke fremgik tydeligt af hjemmesiden. Normalt vil det ikke være et problem for mig at vente 1 mdr på en vare. Men jeg blev lidt skuffet da det gik op for mig at julegaven til min søn først kunne leveres 20. Januar.

22 januari 2020

Hej Susanne
    Ja det er beklageligt, hvis det ikke fremgik tydeligt nok.
    Men godt at høre du er glad for tavlen.
    Vi har alt i naturfarvet til hurtig levering, alt andet bliver produceret efter bestilling på 4 uger.
    Og så sørger jeg lige for at leveringstiderne fremgår lidt tydeligere på webshoppen.

Det var lige så let

Det var lige så let, som havde man handlet i forretningen.

21 januari 2020

Svar från KontorMøbler.dk

Dejligt at høre, mange tak for det.

Meget god service

Meget god service, varen var der to dage efter, dejligt nemt og hurtigt og varen er som ønsket, anbefaler at man trygt og godt kan handle ved dem...

15 januari 2020

Svar från KontorMøbler.dk

Tak for de fine ord, det varmer :-)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.