Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sara gav den bedste kundeservice jeg nogensinde har haft ved noget firma. vil handle der igen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte 2 reoler i deres outlet i Tilst. Ville gerne have det leveret men kunne ikke lige finde ud af at få det med på ordren. Bestilte varerne ringede - fik den bedste service fredag hvor de vend... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg har købt et af jeres Dencon Delta Hæve sænke borde og er rigtig glad for produktet og jeres kundeservice i forbindelse med mit køb. Et skud ud til Christian som har undersøgt nogle muligheder fo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mine største roser til Tina Højbjerg Hansen. Jeg skulle bruge møblering til et kontor. Der blev lyttet og spurgt ind til mine ønsker og behov. Der blev tegnet og afgivet et godt samlet tilbud. Der ble... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av kontorsmöbler
  2. Möbelmakare
  3. Leverantör av kontorsutrustning

Om KontorMøbler.dk

Skrivet av företaget

Kontormøbler.dk er i branchen for at skabe noget der er bedre, nemmere og hurtigere – Det er kontorindretning på den nemme og inspirerende måde med hurtig levering.

Med en stærk digital tilgang skal indretningsprocessen inspirere og glide nemt og hurtigt hele vejen fra tegnebrættet til den færdige indretningsløsning.

• Vi har en moderne digital tilgang
  • Vi gør det nemt og enkelt for virksomheder
  • Vi inspirerer virksomheder til den gode indretning
  • Du kan konfigurere produkterne på vores online portal
  • Du kan købe nemt og hurtigt på vores erhverv webshop
  • Du får konkurrencedygtige priser hos os

• Kontaktuppgifter

3 stjärnor
    2 stjärnor
    1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Ekstremt dårlig oplevelse!

Jeg bestiller en kontorstol til op- og indbæring.
    Leverandør leverer den i stedet samlet og med skrammer på. Han siger, han har stået og samlet den i sin bil, hvilket jeg finder meget mærkeligt. Især når jeg ikke har bedt om det.
    Da jeg ønsker at levere den tilbage ved enten at køre den til kontoret i Aarhus eller deres lager i Odense, bliver jeg mødt af en skidesur medarbejder i telefonen, som nægter at imødekomme mit ønske om at returnere stolen. Hun siger, at de kun tager imod med fragtmand, som jeg skal betale 800 kr. for inkl. moms, og jeg kan i øvrigt bare læse handelsbetingelserne ordenligt.
    Desuden vil de have jeg skal pakke stolen ind i original emballage, men jeg har jo ikke fået nogen emballage, fordi de ikke leverede stolen indpakket, som jeg havde bestilt!
    VÆRSTE service jeg nogensinde har oplevet!

Jeg vil aldrig handle på kontormoebler.dk igen, og vil ikke anbefale det til nogen. Hold jer langt væk. Deres måde at behandle sine kunder på er under al kritik.

Lav jeres forbandede handelsbetingelser om, så man kan levere sin vare retur selv! Det er lige til at lukke op og skide i! FØJ.

SKAM JER

------------------------

Update pr. 13.08.2021:

Kort tid efter denne anmeldelse blev jeg kontaktet af ledelsen fra KontorMøbler, som beklagede håndteringen fra deres side og ønskede at rette op på det. Kontorstolen blev afhentet på deres regning og jeg fik det fulde beløb retur. Dét var en professionel håndtering, og derfor er antal stjerner i denne anmeldelse nu ændret fra 1 til 3.

Om jeg tør handle vil KontorMøbler igen afhænger af, om handelsbetingelserne bliver ændret, så jeg ikke ender i samme situation igen. Om disse bliver ændret, skal jeg ikke kunne sige.

22 juli 2021
    Betygsatt 1 av 5 stjärnor

If you're shopping for a desk then don't do it here

Bought a desk with a large table top and it doesn't fit the frame. The pre-drilled holes are too far out for the legs to catch.
    The assembly instructions look to be drawn by hand and is lacking any sort of detail. One important detail I would have liked is how far from each other the legs can be pulled. I ended up in an endless support loop because no one really knows how to assemble it or what it actually looks like. The middle of the frame covered up some of the holes, so the end solution was to just "use the holes that are not covered". I wonder who has the responsibility if everything falls apart. Probably me.
    When I buy a product for over 9.000 DKK I really expect it to just work.. Never doing business here again.

If you're shopping for a desk then don't do it here.

1 juli 2021

Hi Lasse

We excel in having tables of high quality manufactured in Denmark. So you're absolutely right: When you purchase a high quality table you rightfully expect it to just work!

I called you and listened to your experience with us. Beside my sincere apology I will absolutely promise that we will look into, and take action on, the problems you explained to me on the phone!

Kind regards
    Martin Pihl - COO
    Operations Responsible

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tror sig uden ansvar for egen monteringsservice, respektløs og fjendtlig håndtering af egne fejl og en myriade af adminstrative fejl

Jeg kan på det kraftigste anbefale at søge udenom KontorMoebler.dk. Det har været en enorm skuffelse at handle hos dem, og det har været flere måneder frem og tilbage med deres sælgere, som har efterladt en bitter smag i munden, hver eneste gang.

!! Jeg står nu med et forkert produkt, monteret i forkert højde og med 8 ekstra huller i stuevæggen. KontorMoebler tager intet ansvar for deres monteringsservice og er blot behjælpsomme over telefonen med absurde beskyldninger og unødvendig aggressiv adfærd.

Jeg bestiller i februar et hæve-sænke-bord til privat hjem m. montering, da jeg har to discus prolaps og under COVID skal studere hjemmefra. Jeg læser psykologi ved SDU, og der er desværre meget der skal foregå foran computeren under COVID-isolationen.

Først og fremmest ser jeg først bordet på adressen i april - efter at montør først benægter at kunne levere i tidsrummet 11-17 (hele ugen), da de iflg Montør "ikke må køre medmindre der er flere stop på ruten - ellers gider KontorMoebler ikke betale for det". Jeg pointerede, at det vist var en diskussion de måtte tage med KontorMoebler og ikke med mig. Bordet blev så leveret torsdagen efter kl 13.

Montøren borer med det samme 2x2 huller uden at læse brugsanvisningen. To nye huller må bores efter brugsanvisningen er blevet læst. Han fjumrer med det, og må bore to nye huller igen. Montør begynder at argumenterer for at hæve bordstellet fra gulvet, men jeg insisterer på "så lavt som muligt", "max 1cm over gulvet", "som bordet er lavet til", etc.
    Montør borer nyt sæt huller - nu ca 20cm over gulvet. Jeg beklager, men beder ham om at gøre det om efter samme anvisning som før. Jeg trækker også min kontorstol ud for at vise ham, at de centimeter er afgørende for bordets funktion. Da jeg kigger ud igen, kan jeg se, at han nu har monteret det 10cm over gulvet.
    Det er så her, at jeg giver op - med 8 store huller for meget i væggen og et bord i forkert størrelse, monteret i forkert højde - siger jeg tak for idag og får ham ud ad døren, så jeg selv kan gøre det om.

I efterfølgende kontakt med KontorMoebler er jeg blevet beskyldt for at lyve om monteringens kvalitet, lyve om tidligere aftaler med sælgere om refusion, og sidst at være aggressiv overfor sælger. Jeg har på intet tidspunkt brugt løgn eller aggression som middel i min kontakt med KontorMoebler – samme kan desværre ikke siges i modsatte retning.

Jeg bliver først givet en rabat på 500kr på bordpladen efter aftale om rabat + refusion for "monteringen". Men da jeg modtager kreditnota og refusion, er der pludseligt intet at se for monteringen.
    Da jeg ringede ind og – stille og roligt – sagde at der vist var sket en lille fejl, blev jeg skændet ud af sælgers leder, "M", som åbenbart havde taget beslutningen og stod blindt ved den på det kraftigste. Jeg måtte selv hæve stemmen for at få ”M” til overhovedet, at lade mig snakke en sætning til ende. Efter at have forklaret endnu engang forløbet med monteringen, trækker "M" dog også hurtigt i land, og beder mig oprette en ny sag med henblik kun på monteringen. En undskyldning havde desuden været på plads, men nej – det var en vrissen og passivt aggressiv medarbejder der guidede mig til at oprette en sag på ny.

Jeg får efterfølgende en kreditnota på mail, hvor der står at hele bordets pris ville blive refunderet – inkl montering. Dette passede heller ikke og var blot endnu en fejl.

Jeg ringer ind igen, denne gang til økonomiafdelingen. Jeg får først en meget venlig person i røret, "P"; hun griner højt da hun finder kreditnotaen frem og siger ”det kan da i hvert fald ikke passe”. Jeg stemmer i og siger, at jeg selvfølgelig også troede det for godt til at være sandt. Jeg oplyser, at det vist var "M", jeg havde snakket med sidst.
    Kort tid efter bliver jeg ringet op igen; fra start er "P" nu pludseligt meget skarp i tonen og giver ingen plads til kommentar eller spørgsmål. Jeg prøver at få et ord indført, men medarbejder er på krigsstien og vil slet ikke høre det. Prøver jeg at få et ord indført, bliver jeg prompte råbt af, at jeg skal ”falde ned” - selvom min tone er rolig omend begyndende frustreret.
    Det er fra min side fuldkomment umuligt at få ét eneste ord indført i løbet af den lange, aggressive monolog – miles forskelligt fra da vi snakkede sammen blot 10 minutter før.
    I løbet af sælgers monolog får hun også informeret at jeg vil få refunderet 490kr for monteringen og ”så ser du heller ikke andet”, og ”så har du i hvert fald også fået, så du BURDE være tilfreds”, osv.
    Da monologen slutter har jeg mistet alt overskud til at håndtere galskaben fra hverken "M" eller "P" og siger blot ”fint”.

Det er ikke blot myriaden af administrative fejl der er problematisk, der er simpelthen en kultur med manglende ansvarsfølelse og gennemført respektløshed, hvor kunden antages løgner før sagen er hørt og forstået.

Venligst,
    Emil S. Hjorth

1 juli 2021

Hej Emil

Jeg er helt utrolig ked af den oplevelse du har haft hos! Vi strækker os normalt meget langt for at finde løsninger for vores kunder, men engang imellem fejler vi. Det har vi tydeligvis gjort her! Vi har nogle rigtig store problemer i branchen i øjeblikket pga mangel på trævarer, som har sat vores kundeservice under hårdt pres. Men derfor burde vi have håndteret situationen og ikke mindst kommunikationen meget meget bedre!

Jeg kan desværre ikke ændre på den oplevelse du har haft, hvor end jeg gerne ville. Selvom du nok ikke kan bruge det til noget, så har du min uforbeholdne undskyldning!

Martin Pihl - COO
    Ansvarlig for den daglige drift.

Fantastisk service og behandling

For ca. 2 og et halvt år siden købte vi en lampe fra kontormøbler til ca 6000kr. Lampen hedder hope og er fra luceplan og består af en masse gennemsigtige plade. Efter knap 2 år knækker et af bladene pludselig og der ses flænge i et andet. Jeg sender derfor en mail med reklamation for at høre om der er noget at hente. Nye blade koster mellem
    450-550 for en pakke med 3 blade. Vi høre intet og tiden går og vi glemmer det os i farten. For nylig falder der pludselig endnu et blad ned fra lampen der er knækker, og vi kigger derfor nærmere på lampen, og opdager at der desværre er store flænger i rigtig mange af dens blade, og begyndende i de resterende. Reklamations retten er nu udløbet. Vi kontakter alligevel kontormøbler (denne gang telefonisk) med problemet. Her har vi fået yderst fantastisk service af Malene, der beklager vi ikke har hørt tilbage i første omgang, og de derfor vil tage den som en reklamations sag stadig. Det hele er endt ud med at vi har fået tilsendt nye blade til hele lampen (36 stk!!) på deres regning. Vi er meget imponereret og glade for den yderst gode service og vil til en hver tid bruge kontormøbler igen, samt anbefale dem til andre. Tusind tak igen til jer for denne behandling. Vi er super glade for igen at have en intakt lampe og håber selvfølgelig ikke der bliver yderligere med den 😊

18 maj 2021
    Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bestilte et forholdvis dyrt bord

Bestilte et forholdvis dyrt bord, efter dialog via deres chat for at sikre mig at alt er korrekt forstået (valg af tilbehør til bordet er ikke super intuitivt).

Modtager bordet og får god service i den proces.
    Jeg har bestilt med montering, da jeg ikke selv vil stå med den del.

Efter modtagelse og montering af bordet, observere jeg at der er en del som slet ikke er monteret.

Jeg skriver til leverandøren, og forslår at jeg enten returnere den sidste del eller at de sikre det bliver monteret.

Jeg får følgende svar “ Det Elpanel du har fået, er specifik lavet efter dit ønske.
    Stikdåsen kan monteres helt op under bordpladen, men den er også tilpasset til at kunne ligge i kabelbakken under et Delta møde- eller konferencebord. Begge metoder sikrer let og ubesværet adgang til stikkene, uden at der er noget, som ligger løst under bordet.

Du har bestilt montage af Skrivebord m/kablebakken.
    Du har fået det som du selv har ønsket.”

Så meget for kundeservice når den ene medarbejder ikke ved hvad en anden har lovet.

18 maj 2021
    Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og hurtig levering

God og hurtig respons på spørgsmål. Hurtig levering (bestilte fra go.kontormobler.dk). Lækker bordplade og hæve-sænkestel.

2 maj 2021

Mange tak
    Vi har taget alle de mest populære modeller på lager, så nu er der hurtigt nyt hjemmekontor.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nemt og hurtigt, tak for god service.

Nemt og hurtigt, tak for god service.
    Har bestilt Gate Student kontorstole til vores store børn så de sidder godt når de er i skole hjemmefra. Fin kommunikation undervejs.

30 april 2021

Svar från KontorMøbler.dk

Håber de bliver glade for stolene, det er de i hvert fald i mange skoler landet over.

Dårlig leveringsstyring

For anden gang i træk får jeg per mail besked om, at min bestilte kontormøbel alligevel ikke leveres som adviseret. Et møbel, der i forvejen har været 6 ugers leveringstid på, så man skulle tro planlægning var muligt. Første kom beskeden på leveringsdagen. Her anden gang dagen før, men pga. kommunikationsformen ser jeg det først på leveringsdagen. For anden gang har jeg så sat en hel dag fra 8-16 til at vente på en vare, der ikke kommer. Jeg begynder at spekulere på, om jeg er latterlig naiv, hvis jeg tror på, at den kommer på 3. adviserede leveringsdato.

27 april 2021

Hej Hanne
    Der har desværre været mange hundrede udsættelser fra Dencon, da deres produktion er sat tilbage pga. Corona, maskine nedbrud og manglende materialer.
    Dette har ramt alle leverancer i Danmark, og det er stadigt svært for dem at komme med en præcis leveringstid. Det har krævet stor tålmodighed, da de er leverandør til hele branchen. Fra vores side gør vi det bedste vi kan, for at informerer dig om den mere præcise leveringstid. Vi beklager hvis dette ikke har været tilfredsstillende, og vil gerne høre fra dig.
    Vi kan ikke identificerer dig som kunde, da du ikke har skrevet et ordre id.
    Mvh. Kundeservice

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte et hævesænkebord med…

Bestilte et hævesænkebord med linoleumsbordplade. Virkelig et fint bord og kvaliteten er helt i top - kan kun anbefales.

Perfekt service hele vejen igennem.
    Dog er billederne på hjemmesiden ikke så gode, og afspejler ikke hvor fine bordene er i virkeligheden :)

7 april 2021

Venlig kundeservice

Venlig kundeservice. Til tider tog det et par dage inden at jeg fik svar, men det var altid meget konstruktivt og kundeorienteret.

10 februari 2021

Svar från KontorMøbler.dk

Dejligt at du fik de svar du søgte, og er tilfreds med vores service.
    Tillykke med dit nye kontor.
    Mvh. Torben Møller

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Produktet er godt og servicen ved…

Produktet er godt og servicen ved kontakt var god.
    Men! De glemte at sende produktet som aftalt.

9 februari 2021

Svar från KontorMøbler.dk

Vores super gode gamerstol, er selvfølgeligt til levering indenfor få dage. Det er beklageligt der skete en leveringsforskydning af din, så det trak hen over en weekend.
    Men håber du bliver rigtigt glad for den.
    Mvh. Torben Møller
    Direktør

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.