Konkurspriser Omdömen 105

TrustScore 5 av 5

4,9

Jag beställde ett aktivitetsarmband och det kom snabbt och var snyggt. Sen skulle det synka med min telefon och jag är väl inte skarpaste kniven i lådan. Fattade inte alls hur jag skulle göra. Tog kon... Se mer

Snabbt och enkelt att beställa. Även prisvärt och bra kvalitet på varorna jag beställde. Att det dessutom gick väldigt fort att få dom gjorde inte saken sämre. Har bara handlat en gång från dom me... Se mer

Superfina produkter i bästa kvalitet till låga priser! Andra gången jag beställer riktiga kvalitets fårskinnskuddar till soffan. 😊 Mycket hållbara och välsydda kuddar som tom har hållit för 1,2,3.... Se mer

Hittade Konkurspriser av en slump och blev glatt förvånat. Jättefina billiga fårskinn och billiga tandborsthuvuden var det jag reagerade mest på. Trevligt bemötande och snabb service. Jag kommer a... Se mer

1. Lågprisbutik
  2. Outletbutik

Konkurspriser.se har funnits sedan 2014. Sedan etableringen har vi vuxit snabbt. Vårt mål är att leverera de bästa produkterna till de bästa priserna. Personerna bakom Konkurspriser.se har under de senaste åren, med stor framgång, sysslat med köp och försäljning av varupartier. Detta innebär att vi har hoppat över mellanledet på våra produkter och därför kan erbjuda er mycket fördelaktiga priser. Nöjda kunder samt god kundservice är av största vikt för oss.

4,9

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Bra snabba leveranser

Det jag köpt fungerar som det ska. Har köpt teflonmattor till ugnen och led blockljus m fjärrkontroll.
Kommer handla mer därifrån om det dyker upp sådant jag vill ha.
Bra är även att man kan betala med Klarna.

22 augusti 2020

Hejsan!
Tusen tack för er recension om oss.
Ifall ni fortfarande funderar över något så ska vi se om vi kan lösa det tillsammans.
Vi önskar er en fortsatt trevlig dag och vi hoppas att se er igen.
Kontakt@konkurspriser.se

Låga priser och snabb leverans.

22 augusti 2020

Tusen tack för er recension om oss.
Ifall ni har något på hjärtat så ska vi se om vi kan lösa det tillsammans.
Jag önskar er en trevlig dag och jag hoppas ni vill komma tillbaka igen.
Kontakt@konkurspriser.se

Snabbt svar men framför allt låga…

Snabbt svar men framför allt låga priser och snabb leverans.
Best av allt enkla betallnigar och säkra.
Gillar er♥️♥️♥️

21 augusti 2020

Svar från Konkurspriser

Tack för er fina recension om oss. ❤
Om ni fortfarande funderar över något så svarar jag så fort jag kan.
Jag önskar er en trevlig dag och vi hoppas att se er igen.
Kontakt@konkurspriser.se

Snabb frakt och bra paketerat

20 augusti 2020

Hallå!
Vi är tacksamma för er recension om oss.
Jag önskar er en trevlig dag och vi hoppas att se er åter.
Om ni har något på hjärtat så är det bara att höra av er.

Inga som helst problem

Inga som helst problem
Snabbt och enkelt 👍👍👍👍👍

19 augusti 2020

Svar från Konkurspriser

Tusen tack för att ni lagt er tid på att skriva en recension.
Vi önskar er en fortsatt trevlig dag och jag hoppas ni vill komma tillbaka igen.
Ifall du har något på hjärtat så är det bara att höra av er.
Kontakt@konkurspriser.se

Snabb servis,utmärkt produkt och jätte…

Snabb servis,utmärkt produkt och jätte bra priser.

19 augusti 2020

Hallå!
Tusen tack för er fina recension om oss.
Jag önskar er en trevlig dag och vi hoppas att se er åter.
Ifall ni undrar över något så svarar jag så fort jag kan.

Snabb leverans, billigt

17 augusti 2020

Vi önskar er en fortsatt trevlig dag och vi hoppas att se er åter.
Om ni undrar över något så är det bara att höra av er.

Så nöjd.

Jätte enkelt att beställa, snabb leverans. stort plus då det finns betalsätt Klarna. Så nöjd :)

14 augusti 2020

Vi önskar er en fortsatt trevlig dag och vi hoppas att se er åter.
Om ni har några funderingar så är det bara att höra av er.

Det var enkelt

Det var enkelt, snabbt och leveransen kom enligt lovad plan = perfekt

14 augusti 2020

Vi önskar er en fortsatt trevlig dag och vi hoppas att se er åter.
Ifall du har några funderingar så är det bara att höra av er.

Isländska lammskinn

Har beställt Isländska lammskinn från detta företag, och de såg exakt ut som på bild, fräscha, doftade fräscht. Är sååå nöjd och rekommenderar verkligen köp härifrån.

10 mars 2020

Svar från Konkurspriser

Tack för er recension och era fina ord!
Hoppas ni kommer tillbaka och handlar igen!

Jag fick nys om Konkurspriser på…Facebook

Jag fick nys om Konkurspriser på facebook där dom fått in ett parti av fårfällar.
Varit ute efter en sån ett tag men inte kommit till skott men nu när det var så bra pris gjorde jag en beställning.
Jag hade några frågor jag mejlade om och fick svar bara inom nån timme, uppskattas!
Fick hem mitt mitt skinn efter ett par dagar, blev så nöjd med det så jag beställde omgående ett till.
Kan inte ge annat än högst betyg med tanke på bemötande, leveranstid och att produkten levde upp till mina förväntningar :-)

20 februari 2020

Blev fel i beställningen

Blev fel i beställningen. Men de var snabba med att rätta till det och på ett riktigt trevligt och proffsigt sätt.
Jag handlar gärna igen. Tack för hjälpen

8 februari 2020

Superservice

Superservice!
Snabb leverans!
Kan absolut rekommenderas!

6 februari 2020

Svar från Konkurspriser

Hej Annika! Tack för er recension och era fina ord!
Vi hoppas att ni vill komma och handla hos oss igen. 😊
MVH
Johan Linde
Konkurspriser.se

Blufföretag!

Jag beställde en cykel i augusti och råkade skriva fel postort. När jag kontaktade dom för att de skulle ändra det, sa det att de inte kunde göra något trots att posten sa att dom var de enda som kunde ändra det. Jag kontaktade posten igen som hävdade fortsatt att försändaren var den enda som kunde ändra. Mailade då igen till företaget utan svar, upprepade detta under cirka 2 månaderna tid och de vägrade svara på mina mail. Tillslut så skickades försändelsen tillbaka till dom och jag fick ett mail att de mottagit tillbaka min order. Då svarade jag att de vänligen skulle skicka den till rätt adress och att jag självklart skulle stå för extra fraktkostnad. Men jag fick aldrig något svar och fortsatte maila flera gånger under en lång tid utan svar. Provade nu för någon vecka sedan att kontakta dom via Facebook, jag kunde se att de läst mitt meddelande men de svarade inte. Hotade med att anmäla och fick som svar en skrattande gubbe och sedan blockade de mig.

Kort sagt, blufföretag!
Order 22407 SE

7 december 2016

Oacceptabelt bemötande

Jag har köpt två produkter och tyckte efter ett tag att det var konstigt att de inte levererades. Jag hörde av mig till konkurspriser och de svarade snabbt att det levererats och fanns att hämta hos mitt postombud. Det visade sig att jag inte fått någon avisering om detta trots att jag lämnat både mitt mobilnummer och korrekt hemadress. Jag hör av mig till Konkurspriser och frågor vad som händer nu, skickar ni produkterna igen eller betalar ni tillbaka pengarna.
Får svar: "hämta ut den"
Mailar igen: De har skickat tillbaka den till er, vad gör jag nu?
Inget svar, jag mailar igen: Vad händer nu?
Får svaret: Vi skickar INTE igen.
Jag svarar: Får jag tillbaka pengarna?
Får svaret: Read THE terms on the Swedish site.
Läser the terms men får inte ut något svar genom att läsa utan mailar dem igen och ber att de ska förklara vad som är fel och vad som kommer att ske.
Inget svar mailar samma fråga igen
Inget svar mailar samma fråga igen
Mailar igen, börjar bli irriterad
Svaret jag får från konkurspriser:"Finns inget att svara på läs dina Terms"
Jag svarar: att jag inte får ut något av att läsa dem, frågar även om jag får pengarna tillbaka eller om ni kan skicka produkterna igen.

Inget svar, mailar igen
Inget svar, har under tiden varnat för företaget genom instagram men blivit blockad.
Mailar igen.
Får svar från konkurspriser. Read your terms, theres a fee of 2x149:- when you don´t pick up your parcel. Of course we block you since you acting like a Child, it´s embarrising. We have told you this so many times.

Jag svarar:
If I tell you I can´t find any info why can´t you just answer my few simple questions what my rights are. You both have my Money and my Products. It dosen´t say in the terms what will happend.....

Inget svar
Inget svar.
Jag mailar och talar om att jag vill ha svar och att jag även kommer kontakta konsumentombudsmannen.
Får svar från konkurspriser. Det er du velkommen till

Mailar igen och ber dem svara 3 ggr
Får ett mail tillslut där de talar om att de blockar min e-post from nu.

Ringer konsumentombudsmannen som nu har mitt ärende. De berättade att de känner till detta företag väl och har flera ärenden mot dem.

Vet inte vad jag ska säga, jag är en person som vill ge folk flera chanser, men detta kan jag inte rekommendera till någon tyvärr.

1 augusti 2016

Förkastligt

Jag köpte två Air beds (som de heter på deras hemsida) Air chairs heter produkten som levereras, till synes samma produkt. Jag packar upp en av dessa och upptäcker då att funktionen de ska erbjuda inte alls står I paritet med hur de faktiskt fungerar. Jag skriver då till dem och uppmärksammar dem vänligt på tillkortakommandet hos produkten och önskar returnera varan som inte fungerar eftersom de skriver I sina villkor att "For at kunne udnytte fortrydelsesretten skal vareren leveres i samme emballage og stand, som da du modtog den fra os". Eftersom jag bara tagit ut den ur förpackningen, för att upptäcka att den inte fungerar som den ska, något som är svårt att upptäcka genom att titta på förpackningen. Jag förklarade mitt ärende, på svenska, det skulle jag inte gjort för då får man inte alls hjälp, något de inte beskriver på hemsidan som är på svenska. De läser ändå det jag skrivit och dömer kategoriskt ut mitt yrkande, märkligt med tanke på att jag skriver på ett språk de inte hanterar. Jag översätter till engelska I ett långt och tydligt mail där jag beskriver mitt ärende I all välmening. Jag får då till svar "Sorry, We cannot help you.". Påtalar då villkoren men ingen respons kring detta. Förklarar att jag I alla fall vill returnera den jag inte öppnat, det får jag göra på egen beskostnad, enligt villkoren, här är manplötsligt väldigt tydlig med att följa sina villkor. Jag frågar då vad huvudorsaken till att jag inte får returnera båda är, men det vill man inte gå in närmare på utan svarar
"As sune at you take it out of the bag you cannot send it back, sorry.

We will not respond to more mails about this matter."

Bortsett från de fruktansvärda attitydsproblemen på företaget lämnar ju även förmågan att beskriva på ett tydligt sätt för kunden, mycket att önska, liksom deras selektiva tolkning av sina egna villkor. Jag skulle under Inga omständigheter handla av detta företag om jag inte var absolut tvungen och I de händelser inte förvänta mig någonting över huvud taget. Detta är kundbemötande man bara last om tidigare och kundfokus =0%. Att man avslutar sin villkorssida med "Vi strävar alltid efter att du som kund skall bli 100% nöjd. Det vill säga, att om du handlat hos oss och inte känner dig fullständigt nöjd, så kontakta oss. Vi kan alltid finna en lösning!" Känns som ett hån mot alla som vet vad en nöjd kund är och vad som krävs för att uppnå det.

Världens sämsta företag har fått en överman!

Verkar som dina kollegor inte håller med om att ni varken säljer till Sverige eller kan hitta något på ordernumret.

Date: Wed, 8 Jun 2016 08:40:40 +0200
From:
To: xxxx
Subject: Re: Order #100000000000001930

Hej
We dont offer swedish support. Only Danish or English.
But if you have used a product we dont take it back, read more here :

Lad os endelig vide hvis vi kan hjælpe med andet :)
Med Venlig Hilsen / Best Regards

/ Kundeservice

8 juni 2016
Visa omdömen på alla språk. (105 omdömen)