Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Kompas360 hjalp os med at opdatere og sÊtte vores webshop op, pÄ den mest professionelle mÄde. De er super dygtige og svarer altid pÄ telefonen. SÄ kun de stÞrste anbefalinger herfra.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Kompas360 har designet min hjemmeside og resultatet taler tydeligt for sig selv. For mig er processen og kundeoplevelsen det jeg gerne vil fremhĂŠve. Der har igennem hele forlĂžbet vĂŠret en super go... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Kompas360 har netop udarbejdet, opsat og optimeret vores nye hjemmeside hos wensien.dk Vi har fra fĂžrste mĂžde fĂžlt os taget godt af, blevet grundigt vejledt og ikke mindst har deres dygtige folk le... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi havde brug for en ny hjemmeside, uden at vi havde nogle egentlige Ăžnsker. Derfor tog vi kontakt til Kompas360 som havde frie hĂŠnder til layout og design. De kom hurtig med et udkast og ramt... Se mer

Företagsinformation

1. MarknadsföringsbyrÄ

Skrivet av företaget

Med hovedkontor i Thisted, er vi personlige, nede pÄ jorden og arbejder ud fra en 360 graders tilgang til dit marketingsetup. Alle kompetencer er samlet under samme tag, kombineret med fordelagtige vilkÄr, foruden abonnementer, underskrifter og bindinger. Vi tror pÄ at det er relationen samt dialogen der skal bÊre det langsigtede samarbejde - IKKE din underskrift.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Professionel og effektivt digitalt samarbejde

Jeg har haft en yderst positiv oplevelse med Kompas360. De har hjulpet os med en rÊkke omrÄder, der har haft en markant effekt pÄ vores online tilstedevÊrelse:

Digital Strategi: Kompas360 hjalp os med at udvikle en klar og effektiv digital strategi, der var skrÊddersyet til vores specifikke behov og mÄlsÊtninger. De tog sig tid til at forstÄ vores forretning og mÄlgruppe, og de gav os vÊrdifulde indsigter, som vi ikke selv havde overvejet.

Reklamevideo: Vi har en reklamevideo i produktion hos Rune som Kompas360 har et samarbejde med, og processen har indtil videre vÊret yderst professionel. Rune, som har filmet videoen, er en dygtig og erfaren videoproducent, der har formÄet at fange essensen af vores brand og budskab. Vi glÊder os til at se det fÊrdige resultat!

Optimering af Webshop:

Kompas360 har hjulpet os med at optimere vores webshop, hvilket har resulteret i en stigning i konverteringsraten og en forbedret brugeroplevelse.

Samlet set:

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Kompas360. De er et professionelt og kompetent team, der leverer resultater. Vi kan varmt anbefale dem til alle, der Ăžnsker at styrke deres digitale tilstedevĂŠrelse.

Her er et par yderligere detaljer, som vi gerne vil fremhĂŠve:

Kommunikationen med Kompas360 har vÊret nem og effektiv. De har altid vÊret hurtige til at reagere pÄ vores spÞrgsmÄl og anmodninger.De er passionerede omkring deres arbejde og engagerer sig i at hjÊlpe os med at nÄ vores mÄl.

20 juni 2024
Logotyp för Kompas360

Svar frÄn Kompas360

KĂŠre Lars,

Tak for den fine anmeldelse.

I beskriver vores vĂŠrdier rigtig fint, og vi er glade for det tĂŠtte samarbejde med jer.

Fremtiden ser lys ud.

Kompas 360 fÄr mine bedste anbefalinger

Kompas 360 fÄr mine bedste anbefalinger!
Det er en virkelig professionel virksomhed med super sĂžde og dygtige medarbejdere der lytter og imĂždekommer dine Ăžnsker.
Min nye hjemmeside og Webshop overgÄr alt hvad jeg havde hÄbet pÄ og drÞmt om!
Jeg er sĂ„ glad og taknemmelig
 5 stjerner herfra ✹

5 juni 2024

Kompas360 har lavet vores nye hjemmeside

Vi har fra fĂžrste mĂžde fĂžlt os taget godt af, blevet grundigt vejledt og ikke mindst har deres dygtige folk leveret til UG.
Vi har derfor ogsÄ indledt et lÊngere samarbejde, hvor Kompas360 nu fÄr lov at varetage alle vores digitale lÞsninger.
Vi er meget tilfredse med det forelĂžbige arbejde!

2 maj 2024
Logotyp för Kompas360

Svar frÄn Kompas360

KĂŠre Jannick / Wensien,

Resultatet er blevet rigtig godt, det kan vi hurtigt blive enige om.

Der har vĂŠret tĂŠt dialog igennem hele forlĂžbet, og det afspejler sig nu online.

Tak for den fine anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Pilen peger i den rigtige retning hos Kompas ....

Jeg har nÊsten lige startet samarbejdet med Kompas360, sÄ det er en lidt "tidlig" anmeldelse, men jeg vil holde jer opdateret ...! Indtil nu har oplevelsen med Kompas vÊret totalt i top: Emil, der svarer lynhurtigt pÄ alle henvendelser, sÄ man aldrig bliver ladt i stikken. Lars, der har vÊret lÊnge i branchen, sÄ der er Êgte "levet erfaring" bag rÄd og vejledning. Simone, der har et supergodt grafisk Þje og som altid er venlig. Og det er sÄ kun dem, jeg har mÞdt endnu .... Min varmeste anbefaling !!!

10 april 2024

Perfekt resultat

Er yderst tilfreds med den hjemmesidelĂžsning Kompas360 har skrĂŠddersyet til os. MĂžder, videooptagelser m.m har vĂŠret yderst professionelle. De problemer der har vĂŠret, er lĂžst henad vejen.
De bedste anbefalinger herfra til en god samarbejdspartner, som forstÄr at fremhÊve de vÊrdie, man lÊgger vÊgt pÄ. Tak for det :)

20 mars 2024

Karma frisĂžr og skĂžnhedsklinik

Vi har hos Karma frisÞr og skÞnhedsklinik haft kompas360 til at optimere vores hjemmeside samt fÄet styr pÄ CEO!
Vi er sÄ glade for vores nye hjemmeside, vi kan allerede nu, efter kort tid se der kommer flere bookinger pÄ isÊr vores kosmetolog del.
SĂ„ kompas360 er det helt rigtige valg.
Fantastisk service!
Fantastisk TEAM!

22 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Gode kreative lþsninger leveret af et

Gode kreative lÞsninger leveret af et ungt team. Teamet bag har sat en Êre i at forstÄ hvad NÞrbygÄrd er for et tilbud samt hvilken mÄlgruppe vores indsatser henvender sig til. Der har vÊret et stort engagement samt hjerte i deres indsatS pÄ NÞrbygÄrd.
Medarbejderne er tilgĂŠngelige og yder absolut deres bedste for at imĂždekomme kundernes Ăžnsker.
Vi medgiver gerne 5 stjerner.

10 november 2023

KUN positive ting at sige om samarbejdet med Kompas360

Fra fÞrste sekund har samarbejdet med Kompas360 bare spillet! De er super effektive og balancerer perfekt mellem top-professionalitet og personlig tilgang til arbejdet. Jeg havde brug for hjÊlp til sociale medier og promovering og efter fÞrste mÞde blev Annika, der er marketingspecialist koblet pÄ. Hun er effektiv, hun er bragende dygtig og som kunde fÞler jeg en reel interesse i at hjÊlpe med at fÄ mit produkt ud over rampen. Hun er altid kun et opkald vÊk og handler hurtigt nÄr der er problemer eller spontane Þnsker fra min side. Kort fortalt har min oplevelse af at arbejde med Kompas360 udelukkende vÊret positiv og full on valuta for pengene! Stor anbefaling herfra.

1 september 2023

Pricatech A/S

Havde et godt samarbejde med Kompas360 angÄende pricatech.dk og solarheater.dk og da vores web server gik trÊls gik den rÞde alarm i gang og straks blev opgaven lÞst og vores kunder rundt om i verdenen kunne igen fÄ tilsendt alarm beskeder pÄ sms.

Tak for et godt samarbejde ... :-)

29 september 2023

Professionelt og godt!

Vi har fÄet en hjemmeside med lÞsninger, der afspejler det Þnskede. Kompas360 forstod fuldstÊndigt, hvad vi som firma gerne ville udstrÄle, og de har vÊret imÞdekommende gennem hele processen, sÄ nye ideer ogsÄ fik plads. Virkelig godt samarbejde! Professionelt, behageligt og ikke mindst flotte resultater, som vi er stolte over at kunne bruge fremadrettet.

17 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi har lige startet vére samarbejde op

Vi har lige startet vÊre samarbejde op med Kompas 360 med en ny markedting strategi. De har ogsÄ lavet vores nye hjemmeside, som er et led i den nye stategi, en mere enkel og overskuelig hjemmeside. Fedt design oplÊg, uden tvivl den fedeste hjemmeside er vores. Hurtig service. GlÊder mig til vores samarbejde,

9 augusti 2023

Super oplevelse

Super oplevelse!
Vi har flyttet firmaet til en ny adresse, og ville i den forbindelse lave en ny hjemmeside. For at indikere en ny retning af den daglige drift. Vi havde en rigtig god samtale med Kompas 360, og man mÊrker hurtigt at de virkelig brÊnder for det de laver. Det har vÊret en meget hÄrd omgang med flytningen, sÄ man kan godt vÊre tilbÞjelig til at skubbe marketing og hjemmeside lidt til side. Medarbejderne hos Kompas 360 er gode til at give et lille kÊrligt skub, pÄ den gode mÄde. SÄ man kommer videre og fÄr et godt resultat. Vi er sÄ tilfredse med resultatet af vores hjemmeside, samt annoncering pÄ Facebook! En helt klar anbefaling her fra!

14 juli 2023

Website i topklasse

Vi har netop fÄet lavet en ny hjemmeside af Kompas360. nits.dk . Vi havde fra starten lagt hele designfasen i deres hÊnder uden dog at skrue vores forventninger alt for hÞjt. Da vi sÄ resultatet var det svÊrt at holde armene nede. Vi fik en super flot website, som vi virkelig havde manglet i lang tid. Er yderst tilfreds med slutresultatet og alle involverede medarbejdere hos Kompas360 har vÊret meget imÞdekommende, hjÊlpsomme og hurtige til at fÄ tingene til at ske.

Stor anbefaling herfra.

30 juni 2023

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer