Direct Socials Omdömen 104

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik merk duidelijk dat mn account groeit en het team denkt actief met je mee. Aanrader voor artiesten die hun Instagram serieus willen aanpakken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super vriendelijke mensen. Snelle en duidelijke hulp. Meteen bereikbaar wanneer je de klantenservice nodig hebt. De tool en het platform werken perfect. Heel blij mee. De Volgers zijn enorm gesteg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DirectSocials is een geweldige tool! Het platform werkt perfect en gaf mijn social media groei een enorme boost. Het team helpt snel, denkt met je mee en heeft veel kennis. Je merkt direct da... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pas op voor dit bedrijf! Ik word al tijden lastiggevallen met facturen en dreigementen van hun incassobureau (Debtt), terwijl ik nooit iets bij dit bedrijf heb afgenomen. Ik ken ze niet eens! Het to... Se mer

Företagsinformation

6. Programvaruföretag

Om Direct Socials

Skrivet av företaget

Direct Socials – De Slimste Manier om Instagram te Laten Groeien 🚀📊

Wil jij jouw Instagram-account laten groeien met echte volgers en meer engagement, zonder tijd te verspillen aan handmatige acties?

Direct Socials maakt het mogelijk! Onze geavanceerde tool automatiseert slimme interacties, volledig volgens Instagram’s richtlijnen, zodat je jouw doelgroep bereikt en duurzaam groeit.

Wat maakt Direct Socials uniek?

✅ 100% organische groei – Geen bots, geen nepvolgers, maar échte mensen die geïnteresseerd zijn in jouw content.

🔒 Volledig Instagram-proof – Onze tool werkt binnen de richtlijnen, zodat je geen risico loopt op schorsingen of beperkingen.

🎯 Slimme doelgroep targeting – Wij helpen je om in contact te komen met mensen die écht geïnteresseerd zijn in jouw merk of content.

📈 Meer volgers = Meer kansen – Of je nu een bedrijf, artiest of influencer bent, een groter bereik betekent meer omzet, meer samenwerkingen en meer impact.

⚡ Gebruiksvriendelijk & efficiënt – Start eenvoudig, stel je voorkeuren in en laat ons de rest doen.

Krijg Volledig Inzicht met Ons Krachtige Dashboard 📊

Bij Direct Socials krijg je niet alleen volgers, maar ook inzicht in je groei.

Ons gebruiksvriendelijke dashboard biedt uitgebreide statistieken over:

📊 Volgersgroei – Zie precies hoeveel nieuwe volgers je krijgt en waar ze vandaan komen.

💬 Engagement-analyse – Meet hoe jouw interacties toenemen en welke content het beste presteert.

🎯 Doelgroepinzichten – Begrijp wie jouw ideale volgers zijn en pas je strategie daarop aan.

⚙️ Automatiseringscontrole – Pas eenvoudig instellingen aan en optimaliseer je groei in real-time.

Waarom tijd verspillen met handmatig liken, volgen en reageren? Met Direct Socials laat je onze slimme tool het werk doen, terwijl jij je kunt focussen op het maken van geweldige content en het laten groeien van je merk.

🚀 Kies voor Direct Socials en ervaar de kracht van slimme, organische Instagram-groei. Sluit je vandaag nog aan! 🔥

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

DirectSocials werkt goed

13 april 2026

Bedankt voor je mooie review Jinne! 🙌

Super om te horen dat je tevreden bent en dat je resultaat ziet met DirectSocials. Daar doen we het uiteindelijk voor: echte groei en zichtbaarheid bij de juiste doelgroep.

Mooi dat het ook in jouw geval zo goed uitpakt. Mocht je in de toekomst nog willen opschalen of nieuwe doelgroepen willen testen, denken we natuurlijk graag met je mee.

Bedankt voor je vertrouwen! 🚀

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super vriendelijke mensen en goede snelle hulp

Volgers zijn enorm gestegen dus ik blijf dit platform voorlopig gebruiken.

30 mars 2026

Bedankt voor je review ! 🙌

Fijn om te horen dat je positieve resultaten ervaart en dat onze service goed bevalt. We zetten ons elke dag in om het maximale uit je account te halen, dus mooi dat je dat terugziet.

Als je nog verder wilt groeien of ergens hulp bij nodig hebt, staan we uiteraard voor je klaar.

Thanks voor je vertrouwen in DirectSocials! 🚀

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed met mijn account bezig veel nieuwe…

Goed met mijn account bezig veel nieuwe volgers erbij veel interactie

26 mars 2026

Bedankt voor je review Ceylin! 🙌
Fijn dat je een goede ervaring hebt met ons en dat je groei merkt.

We blijven ons best doen om dat niveau vast te houden en verder uit te bouwen samen met jou.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top service en groei voor mijn…

Top service en groei voor mijn Instagram kanaal!

25 mars 2026

Svar från Direct Socials

Bedankt voor je mooie woorden! 🙌
Super dat je resultaat ziet en dat onze aanpak voor je werkt. Dat is precies waar we op focussen.

We staan altijd klaar om met je mee te denken voor de volgende stap in je groei. 💪

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Blijven factureren en schakelen incassobureau in na opzegging

Na het opzeggen van mijn abonnement blijf ik nog steeds incasso facturen ontvangen van dit bedrijf. Ondanks dat de overeenkomst is beëindigd, blijven ze kosten in rekening brengen.

Wat het nog erger maakt, is dat ze vervolgens een incassobureau inschakelen voor deze onterechte facturen. Dit zorgt voor onnodige druk en frustratie, terwijl de situatie duidelijk is.

De communicatie hierover verloopt moeizaam en er wordt geen verantwoordelijkheid genomen om dit netjes op te lossen.

Mijn advies: wees hier voorzichtig en leg alles goed vast bij opzegging.

Op basis van mijn ervaring zou ik dit bedrijf niet aanraden.

5 februari 2026

Pas op voor dit bedrijf

Het toppunt is dat ze de facturen sturen naar een verkeerde naam ('Danny' in plaats van Denny) en een verkeerde achternaam. Ondanks dat ik heb aangegeven dat ik dit niet ben en geen klant ben, blijven ze dreigen met incassokosten en rechtszaken. Dit is pure intimidatie en riekt naar oplichting.
Ik ga hier officieel melding van maken bij de relevante instanties en de ACM (ConsuWijzer). Stop met het lastigvallen van mensen die geen klant bij jullie zijn!

24 mars 2026

Great experience

I’ve had a really great experience with Direct Socials so far. Their customer service is excellent and they respond very quickly. My Instagram profile has gained a lot of followers, and I can easily track all the data through the dashboard they’ve built.

23 mars 2026

Thanks for your review, Alex! 🙌
It’s great to hear that you’re satisfied and that you’re seeing results on your Instagram.

If you want to get even more out of your account, we’d love to help you figure it out. 🚀

Top service!

Al een tijdje geleden een jaarpakket afgenomen, goed geholpen door Matthew en Sebastian! Service is top en de groei is duidelijk te zien op mijn account!

18 mars 2026

Echt een topbedrijf

Echt een topbedrijf! De service is super en alles wordt snel geregeld. Zeker 5 sterren waard!

17 mars 2026

Bedankt voor je mooie review Gerwin! 🙌

Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat alles snel voor je geregeld wordt. Daar doen we het voor.

We waarderen je vertrouwen in DirectSocials enorm en staan natuurlijk altijd klaar als we ergens bij kunnen helpen of met je mee kunnen denken over verdere groei.

Nogmaals bedankt voor de 5 sterren!

Esmee

Top tool

Top tool! We hebben het gebruikt voor onze business en hadden niet verwacht dat het zo snel zou groeien.

17 mars 2026

Bedankt voor je mooie review Raphael! 🙌

Geweldig om te horen dat jullie zulke snelle groei hebben gezien met DirectSocials. Dat is precies waar we ons systeem voor hebben ontwikkeld: bedrijven helpen om sneller zichtbaar te worden bij de juiste doelgroep op Instagram.

Mooi dat het ook voor jullie business zo goed heeft uitgepakt. Mocht je in de toekomst nog nieuwe doelgroepen willen testen of je strategie verder willen optimaliseren, dan denken we natuurlijk graag met je mee.

Bedankt voor het vertrouwen in DirectSocials!

Matthew

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DirectSocials is een geweldige tool!

DirectSocials is een geweldige tool!

Het platform werkt perfect en gaf mijn social media groei een enorme boost.

Het team helpt snel, denkt met je mee en heeft veel kennis.
Je merkt direct dat er veel expertise aanwezig is.

Ik raad DirectSocials aan iedereen aan die kwalitatieve volgers wil en een sterke online aanwezigheid wil opbouwen.

13 mars 2026

Bedankt voor je mooie review Miranda! 🙌
Super om te horen dat je zulke goede resultaten ziet met DirectSocials en dat je onze ondersteuning als prettig ervaart.

We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen groeien op Instagram, maar ook echt begrijpen hoe ze hun account sterker kunnen maken. Fijn dat je dat merkt!

Als we in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen of mee kunnen kijken naar nieuwe groeikansen voor je account, laat het gerust weten.

Bedankt voor het vertrouwen in DirectSocials.

Matthew

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We are very happy with Direct Socials…

We are very happy with Direct Socials as our partner! They help us achieve social media goals which we have not been able to achieve ourselves. We do what we are good at, they do what they are good at, it works very well and they absolutely think with us! Much, much appreciated and I look forward our cooperation in the future!

20 februari 2026

Svar från Direct Socials

Thank you so much for your kind words! 🙌

We’re really happy to hear that our collaboration is helping you reach social media goals that were previously difficult to achieve. That is exactly how we like to work: you focus on what you do best, and we take care of growing your Instagram presence.

It’s great to hear that you experience the partnership as supportive and collaborative. We truly appreciate the trust you place in DirectSocials and we are excited to continue building strong results together.

Looking forward to our continued cooperation!

Esmee

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Maken hun beloftes echt waar

Maken hun beloftes echt waar. Daarnaast leveren ze ook goede persoonlijke begeleiding om de groei zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Een maandelijkse online wordt ingepland om het dashboard samen zo optimaal mogelijk af te stellen. Passend bij je account. Ze denken ook met je mee om je IG verder te optimaliseren en waar verbeterpunten aan te brengen.

11 februari 2026

de waarheid over DIRECT SOCIALS

ik weet niet ik zie de reclames op YouTube over het mooie van hun diensten. maar zie best veel mensen op google reviews met negatieve ervaringen en de website lijkt wel een beetje fishey en vervolgens lees ik reviews van mensen waar het hele proces geen resultaten heb gebracht maar wel voor betalen moeten.

6 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Weer een teleurstellende ervaring met…

Weer een teleurstellende ervaring met Direct Socials. Mijn eerste ervaring met Direct Socials was al frustrerend, maar ik besloot het een tweede kans te geven nadat ze mij tegemoet kwamen met een gratis proefperiode van 30 dagen. Ondanks hun aanbod was het instellen van mijn account wederom ingewikkeld en tijdrovend, waarbij ik veel contact met hun support nodig had.
Na veel moeite bleek de tool echter niet betrouwbaar: er werden automatisch welkoms DM’s gestuurd naar mensen die al lid waren van ons account, wat voor verwarring zorgde bij onze bestaande volgers.

Tot overmaat van ramp werd mijn account na slechts twee dagen volledig verwijderd uit de tool, waardoor al mijn instellingen en werk verloren gingen.

Helaas kan ik Direct Socials op basis van deze ervaring niet aanbevelen. De tool lijkt onstabiel en de service onvoldoende om problemen effectief op te lossen.

5 februari 2026

Review

Review

Ik heb het zelf meegemaakt en kan het echt bevestigen: het werkt daadwerkelijk. Je krijgt echte volgers, en wat het extra sterk maakt is dat deze volgers ook actief zijn — ze liken je posts en zorgen voor echte engagement.

Het resultaat is duidelijk zichtbaar en voelt absoluut niet nep of kunstmatig. Alles loopt natuurlijk en professioneel.

Kortom: het werkt supergoed en ik ben een zeer tevreden klant. Absoluut een aanrader!

3 februari 2026

Ik ben net begonnen

Ik ben net begonnen. Twee weken proef gehad. Heel goed contact gehad met Sebas, door de goede communicatie en de service heb ik het jaar pakket genomen.

1 januari 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.