Had ik deze kolf bij mijn eerste kindje ook maar gehad! Wat een vrijheid geeft deze kolf. Hij past goed, is fluisterstil en ondertussen kan ik andere dingen doen, wel handig met nog twee kindjes rondl... Se mer
Företaget har svarat
My Kolvy Pro breast pumps with order number Bestelling #9436] (28/11/2025) have stoped working. I started using them begging of April after the birth of my sun. Since day one I have had trouble with t... Se mer
Företaget har svarat
Mijn kolf van kolvy had wat kuren, ik heb direct contact opgenomen met de service. Stephanie, super lieve vrouw heeft mij enorm goed geholpen, en na wat foto's en filmpjes over en weer gestuurd heeft... Se mer
Företaget har svarat
Kolvy is dé #1 specialist in borstvoeding en meer. Kolvy staat voor vrijheid en comfort voor moeders en vaders. Feel free and comfy!
1447 PJ, Purmerend, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goed advies gekregen welke dubbele handsfree kolf het meest geschikt voor mij zou zijn, deze aangeschaft. Snel verzonden, goed verpakt en duidelijke informatie gekregen (oa een mail met digitale handleiding, naast de fysieke in de doos). Kolf is gemakkelijk in gebruik, past in bh, is licht maar pompt krachtig, heeft veel modes/standen en maakt relatief makkelijk schoon. Toen ik een probleem ervaarde met de kolf kreeg ik direct nieuwe onderdelen toegestuurd. De klantenservice is snel, vriendelijk en erg behulpzaam om eventuele problemen op te lossen. Ik ben blij de keuze voor Kolvy gemaakt te hebben!

Svar från Kolvy
Ik heb onlangs een borstkolf van Kolvy gekocht en ik ben ontzettend tevreden! Het product is van hoge kwaliteit en werkt precies zoals beschreven. Het kolven gaat snel, comfortabel en bijna geruisloos, wat een groot pluspunt is voor mij als drukke moeder.
Wat me echt verraste, was de uitstekende klantenservice. Bij het bestellen had ik een vraag over de verschillende modellen, en ik werd ontzettend vriendelijk en deskundig geholpen. De levering was ook razendsnel; binnen een dag had ik mijn bestelling in huis!
De kolf zelf is compact, makkelijk mee te nemen, en eenvoudig schoon te maken. De batterijlading gaat lang mee, en het apparaat biedt verschillende standen, waardoor ik het naar mijn eigen comfortniveau kan aanpassen.
Kortom: een fantastisch product en geweldige service. Kolvy heeft echt aan alles gedacht om het leven van een moeder een stukje makkelijker te maken. Absoluut een aanrader!

Svar från Kolvy
Samen met een lactatiekundige op de Kolvy pro uitgekomen. Kolf voelt prettig, werkt gemakkelijk en een goede prijs. Daarnaast snelle verzending en snel reactie om mijn vragen! Top!

Svar från Kolvy
Het is de tweede keer dat ik mijn kolven bij hun aanschaf! Ik ben zeer tevreden over de communicatie naar hun klanten en het product zelf! ( kolvy pro en kolvy air)

Svar från Kolvy
Het is zeer goed ik ben er heel tevreden mee. Dank je wel

Svar från Kolvy
Goede kwaliteit. De verbinding van de eerste tot de derde verdieping werkt perfect. Ook via de telefoonapp functioneert alles ideaal.
Edwin&Sofia

Svar från Kolvy
Kolf ziet er top uit. Nog niet gebruikt, maar hoop de zelfde positieve ervaring te hebben als in mijn omgeving. Op aanraden ook besteld.

Svar från Kolvy
Ik had een kapotte motor van de borstkolf die ik een maand geleden had gekocht. Contact met de klantenservice en na twee keer heen en weer mailen kreeg ik een nieuwe opgestuurd die snel in huis was. Super blij mee

Svar från Kolvy
Wat een snelle reactie kreeg ik na een vraag die ik per mail stelde. En toen er iets mis bleek dat niet binnen de garantie viel hebben ze het toch voor me opgelost. Goed product, en hele klantvriendelijke service!

Svar från Kolvy
Zeer tevreden over babyfoon.
De app voor op afstand, geeft wel andere geluiden, alsof alles in een bokaal zich afspeelt. Jammer dat beeldscherm van de app niet kan vergrendeld worden, bij aanraken verschuift lens in babykamer, waardoor baby wakker komt.
Vergrendelingscherm zou handig zijn om gsm in binnenjas te kunnen steken en waarbij je de baby zo kan horen.

Svar från Kolvy
Deze kolf gekozen vanwege prijs en praktische overweging. Ik gebruikte de medela (pro versie die grote). Dus ik was bang dat de kolvy niet genoeg kracht en comfort zou hebben.
Bij uitpakken was alles netjes, simpel in gebruik. Kracht en comfort zijn erg goed. Ik vind deze kolf veel prettiger dan de medela. Beschrijving had iets uitgebreider gemogen met wat uitleg over de verschillende standen. Nu is het gewoon uitproberen en plug and play.
Zeer snel geleverd.

Svar från Kolvy
Als allereerst werkte de kortingscode via de site niet. Kreeg steeds een melding dat het limiet van de waardebon al bereikt was. Vervolgens geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice en werd er pas een uur later gereageerd (nadat ik al zonder code besteld had uit frustratie). Daarna kreeg ik een mail dat mijn bestelling verzonden was en heb ik nog steeds geen track en trace code gekregen. Weer contact opgenomen met de klantenservice via de site en nog steeds geen antwoord (terwijl er staat ‘wij reageren meteen’.

Svar från Kolvy
Ventieltjes bijbesteld voor mijn Kolvy Air. Snel en netjes geleverd. Tevens heel tevreden over mijn Kolvy Air, niet duur in aankoop (in vergelijking met andere kolven) en prima opbrengst!

Svar från Kolvy
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.