Kolvy Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed advies gekregen welke dubbele handsfree kolf het meest geschikt voor mij zou zijn, deze aangeschaft. Snel verzonden, goed verpakt en duidelijke informatie gekregen (oa een mail met digitale handl... Se mer

Företagsinformation

1. Babyaffär

Skrivet av företaget

Kolvy is dé #1 specialist in borstvoeding en meer. Kolvy staat voor vrijheid en comfort voor moeders en vaders. Feel free and comfy!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

40 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Had ik deze kolf bij mijn eerste kindje…

Had ik deze kolf bij mijn eerste kindje ook maar gehad! Wat een vrijheid geeft deze kolf. Hij past goed, is fluisterstil en ondertussen kan ik andere dingen doen, wel handig met nog twee kindjes rondlopen. Je ziet de kolf onder een wat wijder truitje niet eens zitten. Normaalgesproken schrijf ik niet zomaar recensies, maar deze kolf verdient er een! Onlangs was er eentje kapot en moest ik even met mijn oude, ik schrok gewoon van het geluid. Ik kreeg overigens een nieuwe toegestuurd van Kolvy, wat een service!

19 februari 2026

Beste Joyce,

Wat een mooie review! Hartelijk dank voor de review en we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met Kolvy. :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

My Kolvy Pro breast pumps with order…

My Kolvy Pro breast pumps with order number Bestelling #9436] (28/11/2025) have stoped working. I started using them begging of April after the birth of my sun. Since day one I have had trouble with these pumps. The pumps leak, have a very short battery life and are extremely difficult to put together correctly to ensure the pump actually pumps. As of yesterday the right side pump is “stuck on” and you can not change the setting or mode. It is also not pumping any milk. The otherwise has been make a strange noise for a long time. Would not recommend this product

3 juli 2026

Hi Charlotte,

Thank you for sharing your feedback. We’re sorry to hear that your experience with the Kolvy Pro did not meet your expectations.

The issues you describe, such as leaking and the pump not functioning correctly, are not how the product should perform. We appreciate you bringing this to our attention and will take your feedback into account.

Snel bezorgd en goede prijzen

Snel bezorgd en goede prijzen

9 juni 2026

Hi Sandi!

Hartelijk dank voor de mooie review. We wensen je veel plezier met je Kolvy producten. :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kolvy air erg mooi product

Kolvy air erg mooi product. Fijne klantenservice

10 juni 2026

Svar från Kolvy

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met de Kolvy Air en de klantenservice.

Veel plezier gewenst met de Kolvy Air!

Aangepaste Bestelling

Snelle hulp via de chatfunctie en perfecte oplossing voor mijn bestelling gekregen

2 juni 2026

Hi Delphine!

Bedankt voor je mooie review! 😊 We vinden het belangrijk om snel te helpen, dus het is leuk om te horen dat je tevreden bent met de oplossing. Veel plezier met je bestelling! 💙

Geweldige service

Geweldige service, er was iets niet helemaal goed gegaan met de bestelling vanuit Kolvy, maar dit werd direct keurig opgelost! Snelle levering, voor de tweede keer ga ik het fijne Kolvy kolf avontuur beleven!

4 maj 2026

Beste Miranda,

Bedankt voor je mooie review en wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze kolf en service! We wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe Kolvy. :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb de flessenverwarmer en koeltas…

Ik heb de flessenverwarmer en koeltas van Kolfy gekocht en ik ben er zeer tevreden over. De flessenverwarmer is super handig als je onderweg bent en gaat lang mee. De koeltas is groot genoeg en je kunt er meer spullen in kwijt! Top producten!

8 april 2026

Beste Suneidi,

Hartelijk dank voor de mooie review en het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de flessenwarmer en koeltas. :)

We wensen je heel veel plezier met de producten!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn kolf van kolvy had wat kuren. Top service!

Mijn kolf van kolvy had wat kuren, ik heb direct contact opgenomen met de service. Stephanie, super lieve vrouw heeft mij enorm goed geholpen, en na wat foto's en filmpjes over en weer gestuurd heeft kolvy al mijn plastic/silicone onderdelen kosteloos opgestuurd ivm de garantie. Met succes, want de kolfjes werken weer naar behoren. Ik ben enorm te spreken over het bedrijf en de kolven. Ik raad het zeker alle moeders aan die een goede kolf zoeken en goede service als er eventueel wat is met de kolfjes, dat is namelijk net zo belangrijk.

30 mars 2026

Beste Claire,

Bedankt voor je mooie review! 💙

Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat de kolf inmiddels weer naar behoren werkt. Dat is natuurlijk het belangrijkste.

Ook bedankt voor je vertrouwen in Kolvy en voor het aanraden aan andere moeders – dat waarderen we enorm! :)

Good handsfree pump

I have purchased the kolvy air and I am very happy with it. It gives a comfortable pump and I can pump a lot in very little time. The only downside is that it is not as quiet as I hoped. I have an elvie stride as well and that pump is truly quiet but it has cables and more parts to clean so that is why I switched to the kolvy and overall I like my kolvy much better.

6 april 2026

Dear Nele,

Thank you so much for your review! 💙

We’re really happy to hear that you’re enjoying the Kolvy Air and that it helps you pump comfortably and efficiently 🙌

We also appreciate your honest feedback about the sound. It’s valuable for us as we continuously work on improving our products. We completely understand that discretion is important, and we’re always looking for ways to make the experience even better.

It’s great to hear that the convenience, handsfree design, and ease of cleaning make the Kolvy Air your preferred choice. That means a lot to us!

Thank you again for your trust in Kolvy 💙

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

A smaller nipple shield size was…

A smaller nipple shield size was ordered but the incorrect item was delivered, not even a nipple shield. Had to re order the correct item again, hoping it comes on the second time round as it is needed to pump for my newborn.

4 april 2026

Dear Charlotte,

Thank you for your review, and we sincerely apologize for the mistake with your order.

Unfortunately, it appears that an error occurred at our logistics center, which resulted in you receiving the wrong item. We fully understand how frustrating this must be.

Of course, this is not the experience we aim to provide. We are currently investigating how this could have happened to prevent similar issues in the future.

To make this right, we have arranged a refund for you for the wrong item. You may also keep the item you received, so you have an extra part available.

If there is anything else we can do for you, please don’t hesitate to reach out to us.

Once again, our sincere apologies for the inconvenience, and thank you for your understanding.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Binnen twee weken defecte motor - slechte service

Dubbele handsfree kolf besteld, omdat dezelfde Kolvy kolf die ik voor mijn vorige kind (2 jaar geleden) gebruikte wel bevallen was, maar nu steeds lekte en de zuigkracht leek stukken minder te zijn geworden.
Nu snel ontvangen, maar helaas binnen twee weken een defecte motor (afwisselend zuigkracht en alleen tikken zonder zuigkracht). Via de klantenservice gevraagd om een nieuw onderdeel, aangezien ik deze nog maar kort gebruik en niet kan riskeren dat 'ie onderweg of op m'n werk ineens alleen maar tikt en niet zuigt. Heb inmiddels het bestelnummer, een FOTO van mijn oplader en een VIDEO van de kolf moeten aanleveren, maar krijg nog steeds geen oplossing, omdat men "niet goed kan zien op de video wat er misgaat". Nu ja, beter kan ik een tikkend geluid niet in beeld brengen. Wordt er een beetje moedeloos van en inmiddels spijt van mijn aanschaf, want zal een ander moeten bestellen als e.e.a. niet snel opgelost wordt (kan niet zonder ivm werk).

18 mars 2026

Beste Kitty,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je dit zo ervaart, zeker omdat je eerder wel tevreden was over onze kolf.

We willen graag benadrukken dat we op dit moment actief bezig zijn om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen. In plaats van het product eerst retour te laten sturen (wat doorgaans meer tijd kost), proberen wij het probleem juist sneller te verifiëren via een video, zodat we direct een passende oplossing kunnen bieden.

In de ontvangen video was het defect helaas nog niet duidelijk genoeg vast te stellen. Daarom hebben wij gevraagd om een iets duidelijkere opname, zodat we dit correct kunnen beoordelen en direct actie kunnen ondernemen.

Dit betekent uiteraard niet dat wij je niet gaan helpen en we lossen dit hoe dan ook voor je op. Om dit goed en snel te kunnen doen, is het voor ons wel nodig om het defect eerst duidelijk te verifiëren, voordat wij een vervangend onderdeel kunnen opsturen.

Uiteraard begrijpen we dat dit vervelend is en dat je snel geholpen wilt worden, zeker gezien je afhankelijk bent van het product. Zodra we het defect kunnen bevestigen, zorgen wij direct voor een passende oplossing.

Onze klantenservice staat normaal bekend om snelle en zorgvuldige afhandeling, en we doen er alles aan om dat ook in jouw situatie waar te maken.

Heel blij met Kolvy pro

Heel blij met Kolvy pro. Heel handig met kolven.

14 mars 2026

Beste Tao,

Bedankt voor je mooie review en wat geweldig dat je tevreden bent met jouw Kolvy Pro!

Heel veel kolf plezier gewenst. :)

Snel geleverd

Snel geleverd, zeer tevreden

10 februari 2026

Beste Tugba,

Bedankt voor je mooie review en wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met het product! We wensen je heel veel plezier met jouw Kolvy! :)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Very easy to use

10 mars 2026

Svar från Kolvy

Thanks Sofie for your review! We're happy to hear you found the product easy to use.

Zeer tevreden klant

Snelle service en producten zijn uitstekend. Gebruik met veel plezier en gemak de producten van Kolvy

13 februari 2026

Svar från Kolvy

Hartelijk dank voor je mooie review en wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze producten. :)

Heel veel plezier gewenst met jouw Kolvy's!

Tevreden

Ik ben erg tevreden over Kolvy. Ze zijn snel met leveren. Over de Kolvy air en babyfoon pro zijn we erg te spreken. Super blij mee!
Van de week de flessenverwarmer besteld, omdat degene die we hadden niet de juiste temperatuur was als deze klaar was. Bij die van Kolvy is de melk wel warm. Onze baby is nu 3,5 maand oud en drinkt tussen de 150 en 180 ml, bij deze hoeveelheid kan je helaas maar 2 flesjes opwarmen en dan moet de flessenverwarmer weer laden. Laden doet hij overigens wel snel.

7 februari 2026

Svar från Kolvy

Hartelijk dank voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Kolvy en dat zowel de Kolvy Air, de Babyfoon Pro en nu ook de flessenverwarmer zo goed bevallen. Super dat de melk nu wel de juiste temperatuur heeft. Dat maakt voedmomenten meteen een stuk relaxter (voor jullie en jullie baby 😉).

Dank ook voor het eerlijke delen van je ervaring met de capaciteit van de flessenverwarmer bij 150–180 ml. Goed om te weten, en fijn dat hij gelukkig snel weer oplaadt!

We wensen jullie nog heel veel gemak en fijne momenten met jullie kleintje 💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden over het product

Zeer tevreden over het product, duidelijke handleiding, kolf is gemakkelijk in gebruik en schoonmaak, snelle levering en dat voor een vrij lage prijs.

28 januari 2026

Goedemorgen,

Wat geweldig om te lezen, bedankt voor je mooie review! 😊

Fijn dat je tevreden bent over het gebruiksgemak, de handleiding en de prijs-kwaliteitverhouding. We doen ons best om alles zo duidelijk en toegankelijk mogelijk te maken, dus het is mooi om te horen dat dit zo wordt ervaren.

Dank je wel voor je vertrouwen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden met de producten

Zeer tevreden met de producten. De levering was snel. Ik beveel ze van harte aan.

27 januari 2026

Beste Radu,

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! 😊

We zijn blij dat je tevreden bent met de producten en de snelle levering. Bedankt voor je aanbeveling, daar doen we het voor! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Na aanschaf de kolf netjes ontvangen

Na aanschaf de kolf netjes ontvangen, wel spijtig dat dezelfde kolf ook op AliExpress te vinden is tevens voor een veel goedkopere prijs, je betaald dus enkel alleen voor de naam bedrukking en eventuele service, dit geld helaas ook voor meerdere kolven zoals de evyte, deze heeft dezelfde pomp maar dan met hun branding.

Achteraf gezien hadden we beter moeten rondkijken en beter een medische kolf aan moeten schaffen dit is pure doorverkoop

17 januari 2026

Beste Jean,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

We begrijpen dat het vergelijken van producten online verwarrend kan zijn, zeker omdat er uiterlijk vergelijkbare kolven op verschillende platforms te vinden zijn. Ik wil dan ook graag benadrukken dat onze kolven niet dezelfde zijn als andere merken of merkloze artikelen.

De Kolvy borstkolf is ontwikkeld op basis van onze eigen productspecificaties, met gerichte keuzes in onder andere:
- zuigkracht-instellingen en pompcurve
- motorbetrouwbaarheid en stabiliteit
- geluidsniveau
- gebruikte materialen en veiligheid
- accessoires en pasvorm
- kwaliteitscontrole per batch

Deze specificaties wijken af van generieke varianten die op marktplaatsen worden aangeboden.

Bovenop deze productkeuzes zorgen wij ook voor:
- continue productoptimalisatie
- lokale kwaliteitscontrole
- garantie-afhandeling en vervangingen
- losse originele onderdelen
- persoonlijke klantenservice

We vinden het jammer dat je achteraf het gevoel hebt dat je beter een andere keuze had kunnen maken.
Mocht je ergens tegenaan lopen met het gebruik of de prestaties van de kolf, dan denken we uiteraard graag met je mee voor een passende oplossing.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.