Bare jeg dog havde læst anmeldelser her, før jeg valgte hotelpakke med 4 retter på Kolvig. Forret velsmagende og "kun" 15 min ventetid. De næste 3 retter var ordinære og kedelige f.eks.grå skiver k... Se mer
Det här tycker kunderna
I dag for præcis 10 år siden havde vi en uforglemmelig bryllupsfest på restaurant Kolvig i Ribe. Efterfølgende har vi hvert år fejret vores bryllupsdag på Kolvig. Vi har i aften nydt en udsøgt 3 -... Se mer
Skulle holde min 60 års fødselsdag som damefrokost i et telt i vores have. Kolvigs ejer og jeg fandt frem til en rigtig lækker menu, som passede perfekt til mine gæster, som var kvinder i alle aldre... Se mer
Fik bord uden problemer, men ventetiden var et kapitel for sig selv. Efter næsten 20 min kom tjener og fik vores bestilling. Vi blev ikke gjort opmærksom på ekstra lang ventetid, efter 1 time havde vi... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fik en burger hvor brødet var så tørt…
Fik en burger hvor brødet var så tørt at det skilte hele ad 👎 ikke et sted jeg kommer igen 👎men betjeningen var fin 👍
Restaurant Kolvig i Ribe, løgnere og uforskammet behandling.
Jeg vil lige gøre opmærksom på at score via google er højere end på Trustpilot hvor restaurant KOLVIG i Ribe, kun ligger på 2,7 Score.
VI var der fredag d. 22.05.2026.Vi havde spurgt ved ankomst, hvor lang tid der ville gå før maden blev serveret. Beskeden var 10 min. Vi bestilte og ventede endda også på drikkevarer, som vi måtte rykke for. Da vi fik maden efter 1 time, fik jeg at vide at vi kunne få reduceret vores betaling. Da jeg gik indenfor for at betale, talte jeg med ejeren, der påstod at tjeneren aldrig havde sagt 10 min. om maden, og billigere kvittering. Jeg blev nødt til at betale, men jeg håber folk holder sig væk. Ejeren og direktøren Tobias Skovmose, var så uforskammet og grov. De tænker KUN på penge. Vi skulle videre til noget arrangement som vi ikke nåede. Fraråder folk at komme der. LØGNERE, TIDSRØVERE OG DÅRLIG SERVICE!
Restaurant Kolvig, Ribe. Hold dig væk
I dag til frokost valgte vi at spise på Kolvig.
Vi fik et bord og ventede først 15 minutter mindst på at afgive bestilling. Så ventede vi mindst 15 minutter på at få vores drikkevarer. Efter 45 minutter, hvor vores mad, to Kolvigtallerkener, en avocadomad og en cæsarmad indnu ikke var kommet beklagede vi os til tjeneren, da vi kunne se, at borde, der havde bestilt efter os, fik deres mad før os.
Vi fik så at vide, de havde prioriteret andre kunder før os. Det gav vi så udtryk for, at vi ikke syntes var i orden. Det blev mødt af en meget arrogant mand i baren, som højlydt råbende ud over hele restauranten og unden forståelse for vores indsigelse påstod, at vi havde uret.
Maden var under lavmål. Det pocherede æg var erstattet af et hårdkogt æg som var klasket ned i en halv avocado med et stenhårdt stykke rugbrød under.
Kyllingen var stenhård og brødet ligeledes.
De to Kolvigtallerkener var sådan set ok men heller ikke mere, men det var også dagens tilbud.
Det værste ved hele oplevelsen var den uforskammethed og ligegyldighed vi blev mødt med. Pyh ha en ubehagelig oplevelse.
pris og kvalitet harmonerer ikke
Vi var en familie på fire, der kort efter lanceringen af "Det nye Kolvig" tog på restauranten en fredag aften. Der var meget travlt i restauranten, hvor indehaveren selv og en noget uerfaren tjener var på arbejde i betjeningen. Vi blev placeret fint ved vindue og ventede så... efter noget tid kom en temmelig stresset indehaver og tog vores bestilling. Min mand bestilte Ribeye - der spurgtes ikke til, hvordan den ønskedes tilberedt(!?). Desuden bestiltes burgermenu, stjerneskud og Cesar Salat. Maden kom efter et stykke tid. Stjerneskuddet var en sammenblanding og noget af en uskøn rodebutik. Alt for meget på tallernen og en kedelig stegt fisk og en køleskabskold dampet hvid fisk plus en masse andet rod, der lå oven i hinanden. Det kan laves bedre! Rib Eye var virkelig ikke god - gennemsteg tør, tynd og kedelig og med kedelige små kartofler til. Her matcher prisen ikke kvaliteten. Burgermenu og Cesar Salat var på det jævne og bestemt ikke noget at skrive hjem om. Kolvig, I må oppe jer, hvis I vil være førende i Ribe. Maden er kedelig og står ikke mål med prisniveauet. Vi er med på, at der var travlt i restauranten, men det bør ikke være en undskyldning for fejlstegt dyr bøf og øvrigt mad lavet med venstre hånd. Travlhed bør en restaurant med dette prisniveau og ambitionsniveau kunne håndtere - især på en fredag aften.
Bryllupsfest
Vi valgte at holde vores bryllupsfest på Kolvig med 38 gæster og vi fik en fantastisk oplevelse.
Fra start til slut var der virkelig styr over alt.
Serveringen var helt i top, og maden var virkelig lækker. Sammensætning af mad og vin ramte spot on.
Dejligt lokale og flot dækket op.
Vil klart anbefale denne restaurant til andre.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse. Vi bestilte varm chokolade med fløde og kaffe. Tjeneren meddelte at de ikke havde fløde, men vi måtte alligevel betale fuld pris. Kaffen var smagløs dårlig.
Her kommer vi ikke mere.
4 søstre og 1 svigerinde som fejrede fødselsdag
Vi var 5 personer, som havde købt en deal.
Vi bestilte Kolvig tallerken. Vi fik en fin forklaring på, hvad der var på tallerkenerne og skulle starte ved kl. 12.
Det var rigtig spændende at spise og smagte helt fantastisk og sikke noget godt hjemmebagt brød til.
Så vi nød det alle 5. Den ene kom fra Sild og hendes søster kom fra Handewitt.
Så tusind takfor en god oplevelse og god betjening.
Vi kommer gerne igen og vil give den bedste anbefaling
Anne Marie Martensen
Vi fik en griner oplevelse da vi høflig…
Vi fik en griner oplevelse da vi høflig spurte om vi måtte få to pariserbøf og to øl! Chefen svarede Nej det må i slet ikke ! Lille pause og et kæmpe smil, men i må købe to pariser bøf og to øl! Vi skreg af grin og maden var sgu ikke mindre end fantastisk. Vi nød bare den time og så slap vi afsted igen under 500. Så nu gælder det om at få sparret 500 sammen og kør til kolvig i Ribe. Tak for god mad Ok priser og en god oplevelse 1 maj.
Nej tak
Valgte restauranten fordi man kunne bestille kørestolsplads, så det må indikere den er handikap venlig. Det er den så absolut ikke. De påstod der var en rampe til restauranten. Det var da en overdrivelse. Bordene står så tæt at man skulle bede de andre gæster rejse sig for at komme forbi. Toilet besøg er ikke muligt. Ingen passage og to trin. Jeg vil virkelig håbe de fjerner muligheden for at bestille kørestolsplads for det er da utroligt misvisende
Dejlig mad
Dejlig mad, godt tilberedt.
Vi bestilte surprice 2 retter med vin.
Carpaccio med Vesterhav ost og kalve kæber.
Fik straks brød og vand.
Meget opmærksomt tjenere.
Vi kommer igen.
Dårlig vegetar burger
Kan på ingen måde anbefale den vegetariske burger: ingen smag og en underlig "slatten" konsistens. Bollen bleg som var den taget fra en pose fra Rema1000.
Måtte lade over halvdelen af burgeren forblive uspist på tallerkenen.
Ærgerlig oplevelse
Vi havde bestilt bord til 4 personer og allerede da vi ankom til restauranten, kunne vi mærke at personalet var pressede og vi måtte vente 15 minutter i døren, inden vi blev vist til vores bord.
Maden var OK, men deres moules frites, som er en ret jeg har fået mange gange før, var ulig noget jeg havde smagt før, og smagte af asparges suppe. Ikke en positiv oplevelse.
Efter maden havde vi bestilt kaffe, men det havde tjeneren glemt og efter lang ventetid, endte det med at vi gik uden.
Desuden synes jeg, at det er ærgerligt, at man bliver placeret i et lille hjørne, lige ved siden af en åben dør ud til kulden, når man har bestilt bord i god tid.
Ejeren er bekendt med vores oplevelse, men tog det ikke specielt tungt og hans svar var at det ville de tænke over en anden gang.
Vi har i aften spist på Kolvig
Vi har i aften spist på Kolvig. Personalet smilende og imødekommende. Medens vi ventede på maden kom der brød, smør og isvand og maden var hurtig klar. Maden smagte rigtig dejligt, der var mange gæster sådan en almindelig tirsdag aften. Kan varmt anbefales. Vi kommer helt sikkert igen.
Værste oplevelse nogensinde
Vi var et selskab på 9 der skulle spise på kolvig idag. Tjenerne var super søde og servicemindede. Maden var forfærdelig. Kolde pariserbøffer, kartofler med jord på, rejer der smagte gammelt, moules frites der smagte virkelig meget af fisk. Da vi klagede over moules frites på en pæn og venlig måde til tjenerne, kom kokken hen til vores bord 2 min efter og var ubehøvlet og skældte os ud (sagde at de var ikke for gamle og at de smagte fint). Vi havde bestilt 2 Cæsarsalater som erstatning og kokken slog fast, at vi kom til at betale for moules frites, men kunne så få salat gratis. Da vi skulle betale kom kokken igen ud og denne gang fik, først hans personale skæld ud, og derefter fik vi en tur mere, da vi stod og skulle betale.
Ringe plads, skuffende mad.
Vi sad udenfor - alt for tæt. Bordene står så tæt, at man gnider ryg med gæsten ved bordet bagved. Vi bestilte en pariserbøf på 200 gram og en sandwich med dansk spegeskinke og osten Gammel Knas. Pariserbøffen skønnede vi var under 150 gram og lå på en ubestemmelig tynd bund, der mindede om brød og amagte af ingenting. Osten var et par små drys på sandwichen. En meget ung tjener kom forbi og spurgte om vi var tilfreds med maden, og det sagde vi, at det var vi ikke. Vi sad "too close for comfort" og vi fik et måltid, der ikke svarede til spisekortet. Prisen var høj, standarden var lav og komforten ringe. Jeg tror ikke, tjeneren bragte vores budskab videre, for der skete intet og der var lidt overraskelse at spore i stemmen, da jeg betalte ved kassen og nævnte manglerne, men holdningen var, at det var da bare ærgerligt, men hun ville nævne det i køkkenet. Her kommer vi ikke igen, og vi vil advare vores venner mod at komme der.
Det var en god oplevelse at komme til…
Det var en god oplevelse at komme til Ribe og spise her.
Personalet vat sød og imødekommende.
Maden var var virkelig god
Vi havde bestilt et ophold over 2 dage med en 2 retter denne ene dag og 4 retter dagen efter
Vi blev ikke skuffet/ tværtimod , det var også dejligt at få lidt mere i glasset på en vinmenu
Total fiasko oplevelse
Maden var absolut skuffende. Bøffen i burgeren med oksekød, var ikke gennemstegt, som vi bad om og kyllingen i den anden burger, var gummiagtig. For dyre priser for en total fiasko oplevelse.
Selvom de spurgte om maden var god og vi sagde nej, var der ingen nedslag i prisen.
Fantastisk stjerneskud
Fantastisk stjerneskud
Friskpaneret fisk og store rejer, topper op med små pilselv rejer fra Rømø
Havde bestilt frokost med sweet deal
Havde bestilt frokost med sweet deal . Vi bliver mødt af personale som det første siger, at der er gebyr idag, da de synes at en helt almindelig onsdag hører under påsken. Starter jo palmesøndag som ejeren sagde, øh. Så der blev lige lagt 60 kr oveni per person. Der står ikke noget på sweet dealen eller på hjemmesiden om PÅSKEUGEN, men ejeren synes åbenbart selv det er i orden at opkræve ekstra, utrolig arrogant ejer, som ingen forståelse har for kunderne. Kan desværre ikke anbefale andre at komme der. ☹️
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.