Dostrup Landevejskro Omdömen 53

TrustScore 3 av 5

3,1

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Overnattede i motellet. Fin og rent med to gode elevationssenge. Lille fĂŠlleskĂžkken med alle nĂždvendige ting. Hyggeligt sted med gode muligheder for at lufte hunden.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Virkelig dÄrligt sted. Det eneste gode ved kroen er Hanne. Hun var mega sÞd og imÞdekommende, frisk, sjov og hyggelig. Alt andet var ulÊkkert, snasket, snusket, nedslidt og gammelt sengetÞj hÄn... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Kan man give minus stjerner? Havde booket pÄ motellet. Alle ruder er punkterede, og det er ikke sket for nylig. VÊrelset var tarveligt, gammelt og slidt. Fjernsyn ubrugeligt pga dÄrlig forbindelse.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Har netop haft 3 overnatninger med morgenmad. Bliver ikke meget bedre. Super. UdmÊrkede vÊrelser og fantastisk morgenmad. De 2 gange vi spiste aftensmad var ogsÄ en rigtig god oplevelse. Godt menuko... Se mer

Företagsinformation

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Overnattede i motellet.

Overnattede i motellet.
Fin og rent med to gode elevationssenge.
Lille fĂŠlleskĂžkken med alle nĂždvendige ting.
Hyggeligt sted med gode muligheder for at lufte hunden.

24 december 2025

Rent og pĂŠnt-Go mad

En enkelt overnatning pÄ Motel delen, pÊnt vÊrelse med god seng og dundyner, godt nok lidt smÄt, men OK. God mad og flinkt personale. Morgenmad ikke det store vilde, men helt fint til prisen, sÄ alt i alt en rigtig god oplevelse. Kommer igen til nÊste Är.
Hvis man ikke vil spise pÄ kroen er der et lille kÞkken til gratis brug, og her er ALT hvad man har brug for, selv hvis man bliver en uge eller 2.
De nye ejere har virkelig oppet sig :-) :-)

4 september 2025
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Et fint nok sted. Kunne trĂŠnge til justeringer

Egentlig et okay sted men kunne trÊnge til nogle opgraderinger. VÊrelserne var okay, der var nogle smÄ fejl som fx at badevÊrelset var meget smÄt og der kom vand ud af dÞren ind til vÊrelset, sengebetrÊkket var gammel men ikke ikke noget der ikke kunne soves i og der var et par pletter fx pÄ gardinet. Morgenmaden er ret lille men smagte meget godt. Vi blev en bitte smule skrÊmt over rengÞringsdamen, da vi ikke havde forventet de ville komme ind imens vi ikke var hjemme. Hun pillede dog ikke ved vores ting, hun havde bare givet flere hÄndklÊder og nyt toiletpapir. En ting som vi bare meget forbavset over var at ham som vi gÊtter pÄ er ejeren sad og rÞg i sin vape INDEN FOR imens der var morgen mad, sÄ os der sad og spiste fik hans damp lige i hovedet. Vi oplevede ogsÄ at naboernes rÞg kom lige ind pÄ vÊrelset, som en familie hvor ingen ryger var det ret klamt. Overall et okay sted, man skal bare ikke have for hÞje forventninger

14 juli 2025

FĂžj FĂžj FĂžj!

Vi havde booket et vƓrelse pĂ„ Motellet for at have en lille familie weekend.

Da vi kommer fredag. Tager vi topmadrassen af sengen for at skille sengene og der var bÄde tis og blod pletter pÄ.
Puderne var gule og mĂžrke.

Tag ikke fejl af det hyggelige udseende. VÊrelserne som er ved siden af selve kroen er langt fra rene. Og der er spindelvÊv og edderkopper. BÄde puder, topmadrasser og dyne var gule og havde blodpletter og tid pletter. Øv Þv Þv.

Det er langt fra hygiejnisk! Burde anmeldes! Istedet for en ny topmadras fik vi bar et nyt vĂŠrelse fordi de ikke lige havde en ny topmadras! FĂžj!

Vi var blevet lovet en stor morgenmads buffet. Men der er dog stÞrre udvalg hjemme ved migselv. Og til 119 kroner. For en slags rundstykke(der var hÄrd og tÞr) og en slags rugbrÞd, 3 slags pÄlÊg, blÞdkogt Êg og ost.

Kan ikke anbefale at overnatte pÄ kroen.

11 juli 2025

Et mÄltid god dansk mad

Landevejskroen med god dansk mad, det fik os til at holde ind for at fÄ et mÄltid aftensmad. Vi ville gerne have biksemad, desvÊrre det er udsolgt. Okay, sÄ tager vi en gang tarteletter, desvÊrre, det tager for lang tid at lave. Okay hvad sÄ med mÞrbradgryde, ja det er okay. Vi ville gerne kÞbe en 1/2 flaske rÞdvin, ja vi har en sjat hvidvin. Kom senere med en flaske rÞdvin der var taget det halve af. Okay den tager vi. SÄ kom maden, en lille portion pomfrites, en skÄl med kÞd af ubestemmelig herkomst. Stykker af hvide kanaler og div. scener som vi aldrig har set i en mÞrbrad fÞr. En kuvert okay varm, en kuvert iskold i kÞdet. Vi pÄtalte det naturligvis og fik den kolde kuvert gratis. Vi har prÞvet meget, men dette var under al kritik. Mit rÄd kÞr langt uden om denne kro. Tag den i lÞgumkloster eller ÞsterhÞjst, det er dansk mad.

20 juni 2025
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

En blandet fornĂžjelse

Min mand havde bestilt opholdet.
VÊrelset var spartansk indrettet men det var ok. og fremstod til at starte med rent, men efterhÄnden som vi bevÊgede os rundt kom nullermÊndene frem fra deres skjul under sengene.
Maden - stjerneskud - var veltillavet og stor og morgenmaden var ogsÄ tilfredsstillende.
Det var dejligt at vi kunne have vores hund med i krostuen, og det er ogsÄ fair at man skal betale ekstra for en overnattende hund. Men den mÄde prisen beregnes pÄ er ikke fair. Vi fik at vide at det ville koste 100kr for hunden. Men da vi skulle betale lÞd regningen ogsÄ pÄ 100kr for et ekstra stort vÊrelse fordi vi havde hund med. For os at se var der dog ingen forskel i stÞrrelsen pÄ vÊrelserne.
Hvorfor ikke bare sige at det koster 200kr at have hund med? Det andet synes vi er uĂŠrligt.

18 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Sikke en lille perle đŸ˜ŠđŸ‘đŸ»

Sikke en lille perle đŸ˜ŠđŸ‘đŸ»
Stor ros til bÄde kok og tjener.
Vi fik Winersnitchel, mĂžrbrad gryde og tartelet. Det smagte fantastisk og til forskel fra andre steder vi har vĂŠret var den fantastisk varm.
Jeg kan varmt anbefale denne skĂžnne kro.

15 juni 2025

Simpelthen en joke

Simpelthen en joke
Har ALDRIG prþvet noget lignende

Vi havde bestilt et weekendophold men kÞrte hjem efter en nat uden sÞvn
 myrer pÄ gulvet, senge med krÞllet og gammelt fnuglet sengetÞj
.. Hun sagde vi fik vÊrelse 7 med de bedste senge
. Ja senge med gule plamager pÄ madrasser, godt nok elevationssenge
 Den ene var dog i stykker og lÞftede kun i den ene side
Vi fik aftensmad pÄ kroen om fredagen da vi kom
.. Min wienerschnitzel var brÊndt og sej, og min mands bÞfsandwich mÄtte laves om, da han fik den anden var der kun sovs i og ik andet

.. Dybt chokerende

PÄ vÊrelset var der i Þvrigt en sofa hvor ryglÊnet var i stykker sÄ man ikke kunne sidde i den, og the kÞkkenet, jamen jeg vil slet ikke snakke om det AD
Kan bestemt ikke anbefales
Og det skal lige tilfÞjes at min mand ligger med dÄrlig mave nu hvor vi er kommet hjem

6 juni 2025

Hyggeligt dejligt Motel

Hyggeligt dejligt Motel
SĂžd og venlig betjening, dejlig mad.
PĂŠne rene vĂŠrelser med en hyggelig udeplads med stol og bord. Dejligt lille tekĂžkken som man frit kunne bruge i et lille aneks.
Super dejligt sted

15 april 2025

God frokost

Bestilte deres ĂŠggekage med brĂžd til frokost. Den smagte rigtig dejlig og der var rigeligt og det var billigt. Flink betjening og hurtig servering. Kan absolut anbefales.

1 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Kommunikation og planlÊgning plejer at vÊre kernen i en god oplevelse. SÄdan var det bestemt ikke her.....

Vi var et selskab pÄ 12 personer, der glÊdede os til en hyggelig aften pÄ DÞstrup Kro. Vi ringede kl. 14 samme dag for at booke bord og blev informeret om, at det passede perfekt, hvis vi kom kl. 19, da et stort selskab allerede var planlagt kl. 17. Det lÞd som en ideel lÞsning, men desvÊrre levede aftenen langt fra op til forventningerne.

Da vi ankom kl. 19, gik der over en time, fĂžr vi fik vores mad – lidt over kl. 20. Ventetid kan naturligvis ske, men i denne periode blev oplevelsen forvĂŠrret af flere mindre problemer. Vi fik besked pĂ„, at der ikke var mere Tuborg fadĂžl – fair nok, sĂ„dan noget kan ske. Men da drikkevarerne blev serveret, manglede der en Ăžl, og tre af colaerne var ikke i den stĂžrrelse, vi havde bestilt.

Ved bestillingen af maden blev vi mĂždt af endnu en skuffelse: ingen wienerschnitzler var tilgĂŠngelige. Vi valgte i stedet steaks, men der blev ikke spurgt, hvordan vi Ăžnskede dem tilberedt – en detalje, der ellers er standard for denne type ret. Som om det ikke var nok, blev Ă©n af retterne glemt, sĂ„ Ă©n i selskabet mĂ„tte vente yderligere.

Det er forstĂ„eligt, at der kan opstĂ„ fejl, men summen af de mange smĂ„ problemer – den lange ventetid, de manglende drikkevarer, de forkerte bestillinger og den manglende kommunikation – gjorde, at aftenen fĂžltes unĂždigt frustrerende. Havde vi fĂ„et klar besked om begrĂŠnsningerne pĂ„ forhĂ„nd, kunne vi have overvejet et alternativt sted.

Alt i alt en oplevelse, der ikke levede op til de forventninger, man har, nÄr man besÞger en kro. En smule bedre planlÊgning og kommunikation kunne have gjort en stor forskel.

Da vi begyndte at gÞre tjeneren opmÊrksom pÄ de problemer, vi oplevede, blev vi mÞdt med en kommentar om, at vi burde have bestilt pÄ forhÄnd. SÄ ville de have taget vores mad til side. Selvom dette mÄske kunne have lÞst vores situation, rejser det et naturligt spÞrgsmÄl: Hvad sÄ med de andre gÊster? Hvis vores mad blev prioriteret, ville de andre i stedet stÄ med de samme udfordringer, som vi oplevede denne aften. Det fÞltes som en bortforklaring fremfor en reel lÞsning, hvilket ikke bidrog til at forbedre vores oplevelse.

Kommunikation og planlĂŠgning bĂžr vĂŠre kernen i en god restaurantoplevelse – ikke et ansvar, der skubbes over pĂ„ gĂŠsterne.

23 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Har dog aldrig oplevet noget lignende.

Har dog aldrig oplevet noget lignende.. Vi havde bugget et vÊrelse pÄ (den hyggelige landevejs kro).. Men det var langt fra hyggelig. Vi har dog nÊrmest aldrig set noget sÄ grimt og ikke velholdt sted.. Vi fik en vÊrelse pÄ motellet som ligger ved siden å kroen. Det var nÊrmest sÄ forfalden og grimt. Der var nÊrmest ikke noget hyggelig ved det.. Aldrig har vi set noget lignende. Vi var nÊrmest i chok over at de kan finde pÄ at leje sÄdan et sted ud.. Vi tog beslutningen om at kÞre igen. Sengene var sÄ dÄrlige at man nÊrmest sad pÄ gulvet nÄr man satte sig pÄ madrassen.
Stedet kan bestemt ikke anbefales.

19 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

KĂžr forbi.....og find et andet sted!

Hvis du overvejer at booke ophold pÄ DÞstrup Landevejskro og Motel, sÄ tjek lige alle anmeldelser pÄ Trustpilot og Booking.com fÞrst. VÊr dog opmÊrksom pÄ at ejer af kroen, Hans-Henrik HjortshÞj/HHH, selv har skrevet en del af anmeldelserne for at pynte pÄ virkeligheden.

Vi havde booket et vÊrelse pÄ motellet og har fÄet bekrÊftelse pÄ vores ankomsttidspunkt. Da vi ankommer, er der allerede gÊster pÄ vÊrelset, og det viser sig, at der er lavet en overbookning. Det viser sig ogsÄ, at vi ikke er de eneste der stÄr i den situation - andre gÊster bliver netop som vi ankommer sendt til et hus i Rejsby, der bliver betegnet som 'en opgradering'.
Vi taler med den daglige leder i telefonen, der beklager situationen og tilbyder os ophold i samme hus i Rejsby. Vi fÄr at vide, at huset ligger 6 km vÊk, fÄr kode til nÞgleboks og lovning pÄ, at der er sengelinned og hÄndklÊder pÄ stedet.
Vi accepterer lÞsningen og kÞrer mod Rejsby (Midtbyen 3 - vi ville Þnske, vi havde lÊst anmeldelserne af huset, fÞr vi kÞrte) - der dog 1) ligger 15 km vÊk 2) koden til nÞgleboksen er forkert og 3) der er hverken hÄndklÊder eller sengelinned pÄ stedet. Vi ringer igen til den daglige leder, fÄr den rigtige kode til nÞglen og bliver bedt om at lede hele huset igennem for at finde linned. Det eneste vi finder er brugte hÄndklÊder pÄ badevÊrelset, sÄ vi vÊlger, som de andre gÊster, at forlade stedet og kÞre tilbage til kroen i hÄb om at fÄ vores penge retur.

PÄ kroen fÄr vi telefonnummeret til ejeren, der sidder i KÞge. I en lang monolog kaster han alt ansvar fra sig; han angiver de har brugt hele eftermiddagen pÄ "at lÊgge puslespillet sÄ alle gÊster fÄr et ordentligt ophold". Dette hÊnger slet ikke sammen med vores oplevelse af at komme til en kro, hvor der overhovedet ikke var styr pÄ "puslespillet".

Vores besÞg pÄ kroen ender med en yderst ubehagelig samtale med Hans-Henrik HjortshÞj, der direkte adspurgt ikke kan redegÞre for, hvorfor intet var forberedt, nÄr de godt vidste, der var problemer med overbookning.
For at fÄ vores penge retur bliver vi bedt om selv at kontakte Booking.com til trods for, at det er deres rod med bookningerne, der er skyld i situationen.
Hans-Henrik HjortshÞj afslutter samtalen med at bede os "pakke vores l... og rejse", hvorefter han smÊkker rÞret pÄ!

Kl. 21.30 tjekker vi ind pÄ en kro i nÊrheden og oplever her, til trods for alt booket, Êgte gÊstfrihed. Den daglige og tilstedevÊrende ejer her, sÞrger for at vi fÄr et sted at sove.

Man kan kun hÄbe pÄ, at den gamle, charmerende kro i DÞstrup fÄr en ny tilstedevÊrende, kompetent og ikke mindst trovÊrdig ejer, sÄ stedet igen kan blive et besÞg vÊrd.

Til trods for den dÄrlige oplevelse vil vi gerne takke de to unge medarbejdere pÄ kroen, der stod alene i kaos uden ledelse, men alligevel forsÞgte at gÞre deres bedste.

7 september 2024

Find et andet overnatningssted

Hvis jeg kunne give mindre ! Havde jeg gjort det . Overnatning .
Godt rÄd ;
find et andet overnatnings sted . Hvis du Ăžnsker renlighed og hygge .
Som ikke blev til en overnatning .
Virkelig ulÊkkert - klamt - beskidte billige lagner - gammel hÄndklÊder - sengetÞj virkede som om det ikke var skiftet .
Madras var mildest talt ulĂŠkker og total plettet - af hvad???
MĂžbler kunne nemt opgraderes for meget lidt kr samt nyt sengetĂžj.
Det kan osse gÞres for billigt, at have et motel . Det mÄ man sige at det her er.
Standarden er li med nul -
Skulle tro at man var pÄ ophold udenfor dk .
Har helt kuldegysninger ved tanken om, at skulle sove der - kan ikke fÄ det billede ud af hovedet som mÞdte os da vi lÄste dÞren op .
Vi ringende til ejer - fortalte hvordan det var- han mente at rummet var tjekket ud for sent og rengĂžringen ikke havde nĂ„et det rum. TilbĂžd dere’s egen lejlighed - hvilket vi kiggede pĂ„ , men nej tak - osse klamt - indelukket.
Vi kĂžrte derfra og fandt et andet sted til samme pris . Det var dejligt - hyggeligt - og ikke mindst rent med dejligt sengetĂžj !!
Samme pris !
Ejer havde sÄ valgt at indlÞse Vores go Dream ophold inden vi ankom- hvilket man ikke kan ! Man skal vel lige have lov at tage overnatningen fÞrst !!!
Godt rÄd
; book overnatning et andet sted !!!!!!!!

31 augusti 2024

En hyggelig kro

En hyggelig kro, super betjening og virkelig et dejligt sted.
Vi fÞlte os meget velkommen, og maden var bare sÄ lÊkker! Maden var rigtig god gammeldags kromad, smagte sÄ lÊkkert!

5 stjerner herfra, og pÄ gensyn!

9 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Aldrig oplevet noget sĂ„ “usselt”

PĂ„ de sĂžde unge pigers vegne er jeg meget ked af at skrive denne anmeldelse.
Det er helt fint med genbrug, men sÄ krÊver det altsÄ at blive gjort lÊkkert og indbydende. VÊrelset i det tilstÞdende motel var direkte usselt. SengetÞjet var sÄ krÞllet og grÄt og lignede noget, nogen havde sovet i i flere dage - vi ville ikke lÊgge os i de senge, sÄ vi afleverede nÞglen igen til de sÞde unge piger, som beklagede meget.
Det vĂŠrelse, vi skulle have haft, havde deres “manager” Birgit Ă„benbart udlejet til andre uden at booke det i bogen, sĂ„ vi brasede bare ind til fremmede mennesker. MĂ„ske deres “manager” skal have mere styr pĂ„ tingene - vi havde ihverfald ondt af de unge mennesker. Kan absolut ikke anbefales !

24 juli 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer