Vill inte ens ge en stjärna men för att kunna ge omdöme så får det gå. Titanstekpannan blev ojämn efter bara 2 månader. Brändes vid ganska snabbt. Får ingen kontakt med leverantören. Bara oärlighet!!!... Se mer
Det stod 3-5dagars leverans vilket var avgörande för mitt val av inköpsställe. Efter några dagar så får man ett Mail om att det tar ca 20 dagar. Men fakturan den kom. När jag ringde Svea ekonomi så sa... Se mer
Köpte obehandlad mässing, fick skicka tillbaka två handtag nästan direkt, då det blev fläckar som inte gick bort. Fick hem tvåa nya, vilket var bra. Dock så ser jag att ju mer handtagen används ju mer... Se mer
Frysens toppskiva sitter löst. Har en exakt likadan frys tidigare som jag köpt av en annan leverantör, där skivan är stabil. Vill inte ha hem någon reparatör eftersom jag tillhör en riskgrupp och vet... Se mer
Vi är din butik med personlig service som tillhandahåller varor och tjänster inom det mesta som rör kök & vitvaror.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Har fått ett mycket gott intryck av…
Har fått ett mycket gott intryck av köksaffären. Ärliga och professionella under hela processen.
Bra pris och snabb leverans
Mycket bra support
Mycket bra support, lite strul med leveransdatum men det var inte köksaffärens fel. Schenker hade dålig avisering, hux flux stod dom utanför huset men tur var så fanns det folk hemma.
Vi fick vänta en vecka på leveransen…
Vi fick vänta en vecka på leveransen för att distributören inte körde ut så ofta till Öckerö. Det håller inte. Färjan tar 12 minuter.
Snabb och bra service :) Super nöjd :)
Oerhört snabb service och hjälpsamma…
Oerhört snabb service och hjälpsamma med komplettering som jag glömde beställa. Kan varmt rekommenderas.
Köpte kyl frys och kyl
Köpte kyl, frys och köksfläkt. Perfekt leverans, fick hjälp att rulla vitvarorna in i garaget då det regnade. All leverans snabb och bra kommunikstion innan så vi visste dag och tid.
Saknade interörbilder som visade hyllor och lådor i kyl och frys mer detaljerat, därav 4 stjärnor, vi köpte ändå, och är supernöjda, det finns inte så mycket att välja på då vi behövde 180 cm höjd.
Snabb leverans och bästa pris!
Fina grejer men det fattas ett handtag
Fina grejer men det fattas ett handtag.
Vi beställde 16 st men fick 15 st.
Har mejlat många gånger men får inget svar.

Svar från Koksaffaren
Jag har väntat hur länge som helst!
Jag har väntat hur länge som helst! Beställde spisen i Mars och har inte fått den än! 25 maj!
Väldigt lite info under tiden om vad som hänt och varför jag inte får den. Schenker har ringt en gång på en vecka och sedan har de väntat på att jag ska höra av mig på deras knappa öppettider. När man ringer efter 17 är det ingen som svarar. Otroligt dålig service! NU ska spisen komma imorgon, två månader efter att jag beställde så jag hoppas verkligen att det ska gå smärtfritt och att spisen är i korrekt skick!
Tyvärr börjar det med att fläkten är felmonterad och slår emot när den snurrar så jag måste få hit en servicetekniker innan jag ens har hunnit börja använda spisen!

Svar från Koksaffaren
Beställde en Electrolux köksfläkt
Beställde en Electrolux köksfläkt. Systemet uppmanade mig att köpa ett kolfilter till fläkten. Köpte kolfiltret.
Ser nu när jag skall montera att det är absolut fel typ av kolfilter, passar inte till köpta fläkt.
Tråkigt.
Bra pris och leverans enligt utsago.
Kanonbra kan inte bli bättre