Ordered coffee from here 3 times already, it's great. I like that I don't have to order from multiple roasters to try the best of all of them, also that the beans have already had a bit of time to r... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik was op zoek naar een nieuwe espresso machine en bonen maler. Er werd goed rekening gehouden met mijn wensen en na een aantal keer heen en weer mailen zijn we tot een mooie combinatie gekomen.
Mooie koffies van lot61 en Keen. Jammer van de toevoeging van Koepoort in het sample pakket. Een mega donkere gebrande koffie die je geen specialty koffie kan noemen. Daarnaast word aangeven op d... Se mer
Företaget har svarat
Lelit Anna PID exceeds expectations, and the price was great via Koffie Kenner. It did take a few days for the machine to be shipped, but I received prompt and polite customer service when I emailed t... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Welkom bij Koffie Kenner, hét platform voor echte koffieliefhebbers! Wij bieden een zorgvuldig samengestelde selectie van de beste specialty coffee uit Nederland. Ontdek unieke smaken, afkomstig van ambachtelijke koffiebranders die met passie en vakmanschap de perfecte boon roosteren. Bij Koffie Kenner staan kwaliteit, duurzaamheid en smaakbeleving centraal. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige koffiebeleving of een flexibel abonnement waarmee je elke maand nieuwe koffiesoorten kunt ontdekken – wij hebben het voor je! Kies voor Koffie Kenner en proef het verschil.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- koffiekenner.com
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Koffie abbonement, zeer tevreden!
Het abbonement (filter, avontuurlijk, 2x250gr/4wk) biedt een leuke variateit aan koffie's. Ik heb het abbo nu al meerdere maanden en heb nog geen enkele keer eenzelfde koffie ontvangen. Daarnaast zit er ook leuke variateit in de smaakprofielen die ik ontvang. Ik ben tevreden :)
Leuke shop!
Leuk bedrijf! Super lekkere koffie. Ik had een dark roast pakket. Kan het iedereen aanbevelen.
Goede bezorging en service
Super ervaring
Hele leuke ervaring om koffie te ontvangen van Koffiekenner.com. Een mooie mix aan lekkere koffie soorten! Aanrader dus.
Goed persoonlijk contact en snelle…
Goed persoonlijk contact en snelle reacties. Ondernemers die luisteren naar wat de klant wil of nodig heeft.
Heerlijke koffie
Heerlijke koffie. Groot assortiment.
Alleen de levering mag iets sneller.

Svar från Koffie Kenner
Timely and prompt communication and…
Timely and prompt communication and shipping. I am getting great shots from my Lelit Anna and Eureka Mignon Specialita. Thank you guys.
Ware smaaksensatie!
Oehhh overheerlijke koffie. Wat een smaaksensatie, echte specialty voor de ware genieter! Goed advies, precies het type boontje wat ik lekker vind.
Perfect
Perfect voor als je wilt experimenteren met verse bonen van verschillende branderijen! Ik ben fan!
Geweldige service & koffie!
Geweldige service, heldere communicatie en uiteraard heerlijke koffie! Daarnaast wordt de bestelling ook snel verstuurd en in een compacte verpakking (waardoor heel efficiënt en milieubewust. Ik zou Koffie Kenner aanbevelen!
Voor echte koffieliefhebbers
Zelf ben ik een enorme fan van speciality coffee, ik merkte dat ik vaak van dezelfde roasters mijn koffie kocht. Als je dan even onderzoek doet naar roasters in Nederland, dan kom je al gauw tot de conclusie dat er zoveel zijn.
Ik was op zoek naar een manier om zoveel mogelijk speciality coffee varianten te vinden en zo kwam ik terecht bij Koffie Kenners. Het was precies wat ik zocht. Een plek waar al deze geweldige roasters bij elkaar kwamen.
Ik heb een geweldig pakket gekregen gebaseerd op mijn voorkeuren. Je kan via de website gemakkelijk een test uitvoeren, zodat jij altijd de beste koffie ontvangt. Ik ben enorm blij met mijn pakket.
Voor alle koffie liefhebbers, waar wacht je nog op?!
Top service
Wat een fijne webshop! De mannen van Koffie Kenner helpen je bij het vinden van de beste koffie. Ze hebben een nieuwe vaste klant!
Ik laat me graag verrassen als het op…
Ik laat me graag verrassen als het op koffie aankomt en ontdek graag nieuwe koffies.
Koffie Kenner's mix van drie random koffies heeft me nu al verschillende nieuwe favorieten opgeleverd. Er zit eigenlijk nooit een koffie tussen die ik niet lekker vind.
Top service
Top service! Na verlies van mijn pakketje door PostNL heb ik contact gehad met Koffiekenner. Zij hebben dit serieus opgepakt en contact met mij gehouden totdat het pakket terecht was.
Leuk assortiment en snel geleverd.
Leuk assortiment en snel geleverd.
Alles als kilo besteld en per verpakking van 250 gram gekregen, best fijn.
Great experience!
Koffiekenner offers a fantastic coffee experience with a wide range of beans and roast levels to experiment with. Their website provides professional advice to help you choose the perfect coffee, and the delivery service is fast and reliable. Highly recommended!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.