Køb og spar Kan jeg varmt anbefale dette firma til familien og vennerne og bekendte, Super billige varer God kundeservice Hurtigt levering alt er i denne skønneste orden i får ⭐⭐⭐⭐⭐ Af mig med v... Se mer
Företaget har svarat
Endnu engang en fantastisk købsoplevelse. Fra jeg havde bestilt varerne til de ankom på matriklen, gik der under 24 timer. Jeg er stadig imponeret. Tak for det! Jeg vender tilbage, når skyllem... Se mer
Företaget har svarat
Super service. Fik leveret forkert vare. Kontakter kundeservice og fik et hurtigt svar, at jeg må beholde de leverede varer, og at de sender de rigtige. Dagen efter blev de sendt. Vil sikkert handle h... Se mer
Företaget har svarat
Enkelt og nem hjemmeside og betalingsløsning. Levering var også i top med deres valgte samarbejdspartner. Kan anbefales, dog skal sige, at dette var nit første køb her. Men mon ikke det er deres stand... Se mer
Hos KøbogSpar får du kvalitet til fast lave priser! Vi importerer og sælger et bredt udvalg af kendte husholdningsmærker inden for rengøring, opvask og tøjvask – altid til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment inkluderer populære brands som Ariel, Duck, Cillit Bang, Bref, Finish, Coccolino, Ajax, Vileda og mange flere. Vi gør det nemt for dig at få fat i de bedste produkter til hjemmet uden at sprænge budgettet. Derudover tilbyder løbende nye produkter af højeste kvalitet, hvor kvalitet og gode priser er i fokus KøbogSpar er din webshop, når du vil have kendte mærker til billige priser – hurtigt, nemt og til en fast lav pris! Shop hos os i dag og oplev forskellen!
Stat-ene-vej 7, 5220, Odense, Denmark, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Købogspar ApS
Fine basis produkter til hjemmet til gode priser - vi er særligt vilde med Perwoll Sport vaskemidlet 👌🏻

Svar från Købogspar ApS
De havde min serum til en rigtig god pris og der gik 2 dage efter bestillingen, så kunne jeg hente det.
Det var meget nemt.

Svar från Købogspar ApS
Bestilte tirsdag, modtog onsdag. Kan kun være tilfreds.

Svar från Købogspar ApS
Virker perfekt fra start til slut. Nemt og ligetil.
De havde lige hvad jeg skulle bruge og så til en rigtig god pris. Og det blev leveret efter to dage. Så virkelig nemt og hurtigt.
Jeg er normalt positiv, men det trækker ned at begge Cilitbang var forkerte. Bestilte afkalk og køkkenrengøring, men fik ovnrens og toilet rengøringsmiddel.

Svar från Købogspar ApS
Super fantastisk da det er første gang jeg handler ved dem er jeg rigtig overrasket og rigtig positiv så en dejlig oplevelse

Svar från Købogspar ApS
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.