Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år. Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompe... Se mer

Vilken otrolig besvikelse det blev igår när jag öppnade lådan från La Dame Bleue. Vinflaskorna hade ingen foliering med märkning på flaskorna. Det här påminner mig mera om "taffelwein" som köps på... Se mer

Har handlat från Kobaj,många gånger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfälle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer... Se mer

Bra sortiment, priser och leveranser. När det någon gång varit fel med leveransen, t ex trasiga flaskor, dåligt vin eller annat har kundtjänsten alltid löst problemet. Det som saknas till den femt... Se mer

1. Logistiktjänster

Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.

4,0

Bra

TrustScore 4 av 5

Har besvarat 86 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Trasig förpackning och försvunnit vin

Fick meddelande att förpackningen gått sönder och att vinet inte hittades vid eftersökningen. Trist såg fram emot just detta vin.

22 mars 2024
Logotyp för KOBAJ.com

Svar från KOBAJ.com

Kære Lars
Mange tak for din anmeldelse. Den er jeg meget ked af at læse. Jeg kan se at vi har refunderet beløbet til dig for din beskadigede ordre. Det er selvfølgelig meget beklageligt når og hvis uheldet er ude men vi refunderer altid pengene hvis det uheldige skulle ske.

Du er meget velkommen til at skrive til os på info@kobaj.com
Hvis der er yderligere vi kan hjælpe med. Vi står klar til at hjælpe.

De bedste hilsner
Allan - Kobaj kundeservice

Nöjd Kobaj-kund

Jag har alltid varit nöjd med dem produkt jag köpt dvs vin och champagne. Leverans hem till dörren, skulle dock önska att man kunde välja leverans utan kontakt som det var när jag började handla. Vid kontakt med kundtjänst ang köp/ leverans har jag alltid fått hjälp inom rimlig tid. Jag är här för att stanna.

3 januari 2024

Varför jag gillar kobaj

Bra information om vinerna, lätt att beställa, levereras hem till dörren. Toppen helt enkelt. Roligt att handla från mindre leverantörer. Och hittills; bara fantastiskt goda viner.

6 november 2023

Spännande mystery box

Jag fick mina viner i förutsatt tid och det var en rolig Mystery Box med nya bekantskaper. Allt var inte 100 i mitt tycke men väl värt upplevelsen

25 september 2023

Det tar väldigt lång till mellan…

Det tar väldigt lång till mellan leverans och betalning. Otydlig leveransinfo som inte stämmer.

12 oktober 2023
Logotyp för KOBAJ.com

Svar från KOBAJ.com

Kære Helene

Mange tak for din bedømmelse. Jeg håber at champagnen smager selvom det desværre tog lidt ekstra tid for din levering. Den ting der blev misforstået hos Bring, og som gjorde at den blev en uges tid forsinket i forhold til normalt, er nu på plads så det ikke sker igen. Det beklager vi meget for. Jeg håber. at du stadig vil fortsætte med at købe dine vine via Kobaj.

De bedste hilsner
Allan - Kundeservice Kobaj.

Jag beställde en låda Rosso di…

Jag beställde en låda Rosso di Montalcino från Marchesato Degli Aleramici. Ett fantastiskt gott vin som passar utmärkt till de italienska rätterna men lika gott bara som det är.
Jag är mycket nöjd med kundservicen från Kobaj och hemleveransen fungerade också perfekt. Kommer absolut att beställa fler gånger.

20 juni 2023