Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år. Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompe... Se mer

Vilken otrolig besvikelse det blev igår när jag öppnade lådan från La Dame Bleue. Vinflaskorna hade ingen foliering med märkning på flaskorna. Det här påminner mig mera om "taffelwein" som köps på... Se mer

Bra sortiment, priser och leveranser. När det någon gång varit fel med leveransen, t ex trasiga flaskor, dåligt vin eller annat har kundtjänsten alltid löst problemet. Det som saknas till den femt... Se mer

1. Logistiktjänster

Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.

4,0

Bra

TrustScore 4 av 5

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Köper regelbundet från Kobaj

Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år.
Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompenserats snabbt.
Bättre priser än på systembolaget, och man slipper bära hem dom.
Alla viner jag köpt har varit bra, bra valuta för pengarna, bra urval med allt från prisvärda bordsviner till super premium viner.
Rekommenderas starkt!

7 mars 2026

Kära Erik

Stort tack för din fina anmeldelse och för din lojalitet genom åren – det betyder mycket för oss! Vi är glada att höra att du är nöjd med både våra priser, vårt urval och vår service.

Vänliga hälsningar
KOBAJ.com

Bra erbjudanden och mycket hjälpsam…

Bra erbjudanden och mycket hjälpsam service.

17 mars 2026

Kära Leif

Tack så mycket för din fina anmeldelse, det gläder oss att du är nöjd med både erbjudanden och service!

KOBAJ.com

Jag gjorde en beställning av champagne…

Jag gjorde en beställning av champagne och skulle använda en rabattkod som inte fungerade - beställde ändå och skrev email nästa dag till kundservice som då genast rättade till problemet och drog av rabatten i efterhand

20 februari 2026

Kära Lilian

Stort tack för 5 stjärnor!

Vi är glada att vi snabbt kunde hjälpa dig med rabattkoden och rätta till det i efterhand. Tack för att du kontaktade oss – och för ditt förtroende.

Bästa vinleverantören!

Kobaj erbjuder och levererar fina viner från bra vingårdar! Snabbare leveranser nu mot tidigare men urvalet lite sämre! Kan sakna några vingårdar men jag är ändå mycket nöjd med utbudet!

15 februari 2026

Svar från KOBAJ.com

Stort tack för din fina recension och för ditt förtroende! Vi är glada att du uppskattar våra viner och de snabbare leveranserna. Vi arbetar löpande med att utveckla och bredda vårt sortiment, och tar din feedback med oss.

Kobaj, en vinleverantörsfavorit

Har handlat från Kobaj,många gånger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfälle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer fortsätta mina inköp från Kobaj,som dessutom erbjuder ett brett och bra sortiment

5 februari 2026

Kære Jan

Stort tak for din flotte anmeldelse, og for din loyalitet gennem tiden.

Det glæder os, at du oplevede vores håndtering som god service. Det betyder meget for os.

Tak for tilliden, vi ser frem til at levere vin til dig igen.

Venlig hilsen

Mycket nöjd

Mycket nöjd med Kobaj som en av de tre vinleverantörer jag nyttjar. Brett utbud med generellt bra priser. Vad jag skulle önska är ett kompletterande utbud av sydafrikanska viner. Enda minus vilken inte påverkar mitt betyg är de litet längre leveranstider ni har jämfört med konkurrenter. Mycket nöjd kund.

20 januari 2026

Kære Jonas

Stor tak for din flotte anmeldelse

Tak også for din feedback om sydafrikanske vine og leveringstider. Det tager vi med os og arbejder løbende på at udvide sortimentet og forbedre leveringen.

Venlig hilsen

Kul!

En riktigt trevlig eftermiddag.
Klar förbättring sedan förra gången.
Bättre placering (nära transport), trevligare lokal.
Förbättring kan vara tillgång till enklare mat. Flera viner skulle vinna på lite mat.

1 november 2025

Bra sortiment

Det som saknas till den femte stjärnan i omdömet är att jag saknar den gamla webbsidan som var lättare att söka på och gav bättre information om t ex leveranstider. Dessutom skulle ett mer sanningsenligt angivande av ursprungligt pris vid prissänkning vara bra.
Förbättringspotential finns också gällande faktablad/produktbeskrivningarna.

1 september 2025

Kobaj är en intressant leverantör!

Jag tycker att Kobaj har en bra kundtjänst, inte alltid snabbast, men i mitt tycke just hantering.
Urvalet av vin är klart varierande och deras Mystery boxes, som de kallar ihopplockade lådor om 6 flaskor, har gjort att jag till relativt låg kostnad provat viner jag annars troligen aldrig skulle ha druckit. Det har även lett till att jag senare återköp vinet, om det fortfarande finns kvar.
Att sedan priset på vinet ofta är riktigt bra gör ju saken inte sämre.
Dock önskar jag mig rätt ofta att Kobaj skulle kunna erbjuda lite mer äldre viner, som det är nu får jag ofta stå för lagringstid själv.
Får jag önska skulle jag gärna se mer argentinsk Malbec och knastertorra Chabliser.

28 augusti 2025

Hej Bengt

Mange tak for din feedback!

Vi er meget glade for at høre om din oplevelse med KOBAJ.

Vi udvider hele tiden vores sortiment og håber snart på at have vin fra flere steder i verden, så som Argentina.

Rigtig god dag!

KOBAJ Kundeservice

Suveränt kundtjänst som alltid svarar…

Suveränt kundtjänst som alltid svarar snabb och ger toppservice.
Ibland blir det fel och dom rättar till det direkt på bästa sätt , fler borde ta efter deras kundtjänst . Sen skall sägas att det sällan blir fel. Vinet som Kobaj säljer håller riktig hög kvalite.

27 februari 2025