Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år. Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompe... Se mer
Vilken otrolig besvikelse det blev igår när jag öppnade lådan från La Dame Bleue. Vinflaskorna hade ingen foliering med märkning på flaskorna. Det här påminner mig mera om "taffelwein" som köps på... Se mer
Bra sortiment, priser och leveranser. När det någon gång varit fel med leveransen, t ex trasiga flaskor, dåligt vin eller annat har kundtjänsten alltid löst problemet. Det som saknas till den femt... Se mer
Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.
Hammerholmen 9A, 2650, Hvidovre, Danmark
Har besvarat 86 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år.
Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompenserats snabbt.
Bättre priser än på systembolaget, och man slipper bära hem dom.
Alla viner jag köpt har varit bra, bra valuta för pengarna, bra urval med allt från prisvärda bordsviner till super premium viner.
Rekommenderas starkt!

Svar från KOBAJ.com
Bra erbjudanden och mycket hjälpsam service.

Svar från KOBAJ.com
Jag gjorde en beställning av champagne och skulle använda en rabattkod som inte fungerade - beställde ändå och skrev email nästa dag till kundservice som då genast rättade till problemet och drog av rabatten i efterhand

Svar från KOBAJ.com
Kobaj erbjuder och levererar fina viner från bra vingårdar! Snabbare leveranser nu mot tidigare men urvalet lite sämre! Kan sakna några vingårdar men jag är ändå mycket nöjd med utbudet!

Svar från KOBAJ.com
Fick leveransen precis när jag ville

Svar från KOBAJ.com
Har handlat från Kobaj,många gånger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfälle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer fortsätta mina inköp från Kobaj,som dessutom erbjuder ett brett och bra sortiment

Svar från KOBAJ.com
Mycket nöjd med Kobaj som en av de tre vinleverantörer jag nyttjar. Brett utbud med generellt bra priser. Vad jag skulle önska är ett kompletterande utbud av sydafrikanska viner. Enda minus vilken inte påverkar mitt betyg är de litet längre leveranstider ni har jämfört med konkurrenter. Mycket nöjd kund.

Svar från KOBAJ.com
Bra lokal och bra variation på vinerna.
Det gick helt ok att komma fram till utställarna men ta inte in fler personer.
Trevligt koncept och bra att betala endast ett pris.
Jättebra bredd på utställarna och vinerna, saknade dock Portugisiska vinmakare,
Lokalerna kunde varit lite större för att undvika trängsel.
Möjlighet att köpa något enkelt att äta hade uppskattats.
En riktigt trevlig eftermiddag.
Klar förbättring sedan förra gången.
Bättre placering (nära transport), trevligare lokal.
Förbättring kan vara tillgång till enklare mat. Flera viner skulle vinna på lite mat.
Det som saknas till den femte stjärnan i omdömet är att jag saknar den gamla webbsidan som var lättare att söka på och gav bättre information om t ex leveranstider. Dessutom skulle ett mer sanningsenligt angivande av ursprungligt pris vid prissänkning vara bra.
Förbättringspotential finns också gällande faktablad/produktbeskrivningarna.
Jag tycker att Kobaj har en bra kundtjänst, inte alltid snabbast, men i mitt tycke just hantering.
Urvalet av vin är klart varierande och deras Mystery boxes, som de kallar ihopplockade lådor om 6 flaskor, har gjort att jag till relativt låg kostnad provat viner jag annars troligen aldrig skulle ha druckit. Det har även lett till att jag senare återköp vinet, om det fortfarande finns kvar.
Att sedan priset på vinet ofta är riktigt bra gör ju saken inte sämre.
Dock önskar jag mig rätt ofta att Kobaj skulle kunna erbjuda lite mer äldre viner, som det är nu får jag ofta stå för lagringstid själv.
Får jag önska skulle jag gärna se mer argentinsk Malbec och knastertorra Chabliser.

Svar från KOBAJ.com
Suveränt kundtjänst som alltid svarar snabb och ger toppservice.
Ibland blir det fel och dom rättar till det direkt på bästa sätt , fler borde ta efter deras kundtjänst . Sen skall sägas att det sällan blir fel. Vinet som Kobaj säljer håller riktig hög kvalite.
Customer support that is pragmatic and helps out
Ett återkommande köp! Tyder på god kvalitet och bra pris!
Det vita vinet var en glad upplevelse, det kommer jag att köpa fler gånger.
Ett alldeles utmärkt bordsvin som passar både till grillat och köttgrytor.
Har köpt vinet tidigare och är mycket nöjd.
Mvh
Åke
Varorna levererade till fel person
Var tydligt märkt med mitt namn
Såväl Bud Bee som Ni har erhållet kontaktuppgifter
till den person som erhållet varorna
Enligt uppgift har Ni ej kontaktat personen