Wat dacht je van geen sterren? Zelfs geen sterrenstof. Wat een oplichters! Deurbel camera besteld in februari, nu is eind juli, nooit ontvangen.
Knusco
Det här tycker kunderna
Cluebox besteld voor kerst, kwam pas 14 januari aan. Komt blijkbaar uit China, stond nergens vermeld op site. Als je wil retourneren, ben je meer geld kwijt dan het waard is. Het bestelde zat ook... Se mer
Pas op dit is dropshipping. Meneer besteld uw artikel bij temu of AliExpress en laat dit bij u bezorgen.Vandaar het lange wachten op uw artikel (gaat met container schepen)Meneer is denk niet goed op... Se mer
Andra tittade också på
Internet Oplichters niets bestellen!
Internet Oplichters niets bestellen! Werken met dropshipping vanuit Azië, melden dit niet bij consument geen algemene voorwaarden. Track and trace klopt niets van men doet deze handmatig ingekopieerd versturen naar consumenten. Zit zelf al zes weken te wachten op een vermeende bestelling kan fluiten naar mijn geld. Als er meer slachtoffers zijn van dit bedrijf maak een melding!
Een ramp
Een ramp! Puur bedrog!
Afbeelding lijkt niet op het product dat ze leveren… zeer slechte kwaliteit!
Een grote rompslomp om het te retouren… mij zien ze nooit meer terug!
Wees gewaarschuwd! Oplichters
Verschrikkelijk bedrijf! Nooit bestellen. Ik heb dit echt nog nooit meegemaakt!! Normaliter check ik altijd een bedrijf en nu door drukte is helaas niet gedaan. Had ik maar wel gekeken. Je besteld op een Nederlandse site maar het product wordt uit China verzonden. Ik heb een pak op 26 oktober jl. voor Halloween bij ze besteld maar tot op heden niks ontvangen. Meerdere malen gemaild. Dan krijg je te horen dat het 6 tot 12 werkdagen duurt.(Onze levertijd is 6-12 werkdagen, zoals aangegeven op de verkooppagina. Ik verzeker u dat u uw bestelling binnen de beloofde levertijd zult ontvangen).
Nadat de 12 werkdagen voorbij waren opnieuw gemaild. (We hebben momenteel te maken met een groter aantal bestellingen, waardoor de verwerkingstijden iets zijn vertraagd. Wees er echter van verzekerd dat je bestelling onderweg is en dat we je zeer binnenkort een tracking-update zullen sturen. Als je binnen de komende 3 tot 6 dagen geen tracking-update ontvangt, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.)
Na 8 dagen opnieuw gemaild want...nog niks binnen.
Reactie vanuit Knus&Co
"Het product moet binnen enkele dagen binnen zijn bij u" (reactie zondag 10 november). Het is nu 14 november en er is nog niks binnen.
Ik hoop dat mensen deze review lezen en nooit hier bestellen!
Hier niets kopen!!!!!
Had ik maar eerder naar de reviews gekeken!! Levering duurt eeuwen, je wordt gespamd met nietszeggende mails over de leveringsstatus. Eénmaal ontvangen slechte kwaliteit joggingpak zonder enig etiket. Wanneer je om een retouradres vraagt krijg je zogenaamde milieubewuste mails en een aanbieding om 10% van je bedrag terug te krijgen als je je artikel niet terugstuurt. De 2e mail van soortgelijke strekking biedt 20% als je niet terugstuurt. Wat een dramabedrijf dit!!
BESTEL HIER NIET!!
BESTEL HIER NIET!!! Alles komt uit china, je wacht verschrikkelijk lang op je bestelling, op aliexpress is alles te vinden voor 1/4 1/5 van de prijs van de oplichter
Bestel hier niets
Bestel hier niets, ze leveren iets anders, dan moet je het retour sturen naar japan of china om je bedrag terug te krijgen, ik heb dit gedaan puur om het feit dat ik 40 euro veel geld vond en nog geen geld terug omdat ze blijven aangeven dat het pakket onderweg is. Terwijl hun het verkeerde hebben opgestuurd! Slechte service.
Bestel hier niets
Bestel hier niets. Pure oplichting. Spullen zijn slechter dan ali kwaliteit. Je krijgt niet wat je bestelden dan moet je het pakket zelf naar china terug sturen en dan komen met milieu bewuste argumenten. Bespaar jezelf veel elende en blijf hier weg.
Levering duurde wel lang
Levering duurde wel lang. Ik had geen vertrouwen maar uiteindelijk toch tevreden.
Afschuwelijk
Twee producten besteld. Ze halen hun eigen levertijden niet. Bovendien is een van de twee producten niet meer leverbaar. Hier bestel ik nooit meer.
Ook oplichters dus
Ook oplichters dus. Lees aub eerst revieuws mensen!! Als die positieve reacties wat hieronder staan dat doen ze zelf😆
Titanium snijplank besteld ellendig…
Titanium snijplank besteld ellendig lang moeten wachten voor levering.Bestelling was licht beschadigd geen gratis retourservice dus bij terugsturen (China?)kost het mij weer geld om mijn dan mss mijn teruggestort te krijgen :(
REGELRECHTE BEDRIEGERS DIE BROL VERKOPEN
Wat ging er mis??Te laat geleverd,product beantwoordt niet aan de beschrijving,maar is goedkope brol,en dan nog eens aan het dubbele van de prijs.Hoop dat dit bedrijf op een zwarte lijst komt en de boel mag sluiten.Regelrechte bedriegers zijn het .
KOOP HIER ZEKER NIET
Spelconsole: een bestelling geplaatst en nog steeds niet geleverd
Een bestelling geplaatst op 10 oktober. Al verschillende keren gemaild. Elke keer een mail terug gekregen met vriendelijke verwijzing dat de bestelling onderweg is. Dit zelfs met een 10 procent korting op een volgende aankoop. Nu op 5 november nog steeds niets geleverd.
Update: uiteindelijk toegekomen een maand na bestelling. Nu nog uitpakken en testen.
Bestel niet bij deze oplichters!
Wat een oplichters! Ten eerste duurt het super lang voordat je bestelling arriveert. Toen ik die wilde annuleren, kon dat niet, maar retourneren zou makkelijk moeten zijn. Daar heb ik tot 5 keer toe over moeten mailen naar de klantenservice toen bleek dat je het helemaal naar CHINA moet terugsturen. Dat kost bijna net zoveel als de set die ik had gekocht. Ze proberen dat ook te voorkomen door een korting aan te bieden. Bestel hier nooit meer!
Erg slechte levering en totaal geen…
Erg slechte levering en totaal geen service heb mijn geld terug gevraagd ivm geen vertrouwen in dit bedrijf maar komen ze met een korting van 10 procent op volgende aankoop hoezo volgende aankoop!!!! Koop nooit meer iets via dit bedrijf het is gewoon een misleiding en een doorgeefluik
Nul sterren voor dit bedrijf
Verschrikkelijk
Afbeelding en maten komen niet overeen met wat ze verkopen en retour dient zelf (naar China!!) betaald te worden. Volledig onbetrouwbaar.
Dropshippers
Dropshippers. Slechte service. Zeer onbetrouwbaar. Het is nog maar de vraag of een pakket daadwerkelijk aankomt. Geld zie je niet meer terug.
OPGELET SCAM
Er is kvknr op de site en adres is onvolledig DWZ SCAM.
14/10 bestelling gemaakt bijna 14 dagen later nog steeds niets. Op hun eigen website staat verzonden. Op de shipping website staat "processing" dwz nog niet ontvangen. Als je een mail stuurt dan antwoorden ze wel enkel met de boodschap "u pak is in verwerking en komt spoedig naar u toe". 2e mail als je dreigt krijg je 10%, WAT BEN IK MET 10% ALS DE 1STE NIET AANKOMT.
ik bestel hier nooit meer. Ook buren geraadpleegd en er waren helaas een paar die dit ook hebben meegemaakt. NIETS ONTVANGEN EN WET BETAALD, OOK HUN GELD NIET TERUG GEKREGEN.
Update 5 nov 2024:
Bestelling is ontvangen ze hebben de jas van een andere website nagemaakt. Geheel niet zoals op de foto en de stof komt zelfs niet in de buurt.
Begrijp wem het lang duurt als je het nog moet maken en dan pas verzonden.
Dit is echt niet oke.
Ik wou dat ik een foto kan toevoegen van de bestelling en wat ik heb ontvangen.
Komt rechtstreeks uit China als het al…
Komt rechtstreeks uit China als het al komt duurt het weken. Beter bij temu kopen, scheelt de helft en wordt sneller geleverd.
Update. Verkeerd artikel geleverd gekregen ter waarde van 20 euro. Nu zijn de retourkosten van 38 euro voor mijn rekening.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.