Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale behandlinger på Klinikken-,livet hvis du har eks piskesmæld senfølger efter hjernerystelse -skulder og ryg udfordringer. Bihulebetændelse kæbesmerter ect. Prøv det.,
Bliv smertefri med laser terapi! Jeg er tidligere overlæge og speciallæge, som behandler piskesmæld, spændingshovedpine og følger efter hjernerystelse samt mange andre muskel, led og bindevævssmerter.
Tyttebærvej 26, 8600, Silkeborg, Danmark
Jeg begyndte hos Klinikken Livet i håb om at laserbehandling kunne afhjælpe mine tiltagende gigtsmerter i leddene i ryggen mellem skulderbladene. Jeg har også problemer med korsben og hofteled samt muskelspændinger i nakke og skuldre. Disse sidste problemer ser ud til at være afhjulpet i nogen grad i al fald. Behandlingen har hjulpet mindre på mit primære problem: smerterne mellem skulderbladene. Da jeg afbrød forløbet efter 11 gange af økonomiske grunde, kan jeg ikke vide om et længere forløb ville have ført til større forbedring.
Jeg havde gået et måned med en forstrukket sene i knæet kunne knap gå og lige. Havde forplantet sig også til meget stive muskler i nakken og ondt i hovedet
Var hos Rich. Og efter 3 behandlinger var det faktisk væk
Efter at have fået blokade hos lægen og adskillige behandlinger hos fysioterapeut for betændelse i slimsækkene i begge lår uden synderlig virkning forsøgte jeg at opsøge klinikken Livet ved Rick Steele og efter ganske få behandlinger med laser forsvandt smerterne.
Super behandling og service hos Rick Steele så kan varmt anbefale klinikken.
Efter en blodprop og halvsidet lammelse. Fik jeg en frossen skulder. Det har gjort meget ondt. Og så har jeg døjet med kramper i benet. Heldigvis fandt jeg klinik livet. Efter 6 behandlinger. Har det hjulpet så meget at jeg kan træne igen og kramperne er væk. 🤩
Jeg har fået forståelsen for, at nogle af mine smerter skyldes stramme muskler og inflammation. Laserterapien har givet mig mere fleksibilitet, især omkring min hofte med slidgigt.
For mig kræver det også, at jeg styrketræner og laver mange udstrækningsøvelser i det daglige for at kunne deltage i de aktiviteter, som jeg gerne vil.
Efter 1 1/2 år med kronisk hovedepine og nakke smerte og utallige søvnløse nettet, fandt min familie heldigvis frem til Rick og Klinikken livet.
Jeg havde fået hjernerystelse og piskesmæld, som ikke var behandler rigtigt fra start.
- “alt” var prøvet før, men uden held både offenlig og privat - indtil jeg besøgte Rick, som hurtig fik mig på ret køl og efter få behandlinger, hvor nattesøvnen igen blev mulig uden afbrydelser og han fik buk med både mine smerter og hovedepine efter en vedvarende behandlingsforløb.
Den dag idag, bruger jeg få nakkeøvelser for at undgå tilbagefald og få at kunne dyrke sport igen.
Super god behandling efter 2 behandlinger total smertefri nakke
Kan varmt anbefales
Rick driver en rigtig god praksis og er super fleksibel ift. bookinger. Man kan komme tidlig morgen eller sen aften, så det passer med familie og arbejde. Behandlingen fjernede mine spændingshovedpiner og nakkesmerter.
En stor hjælp for smerter I ryg og hofte.
Ved forespørgsel oplyste Dr.Steele, at han ikke kunne helbrede, men kunne fjerne smerterne, og dette skete.
Tak for hjælpen, og jeg kommer igen, hvis jeg får problemer igen. Tak.
Havde ben der var ømt fra hofte til knæ så jeg ikke kunne sove på den side. Det kunne jeg allerede efter 1 behandling og nu efter 9 mærker jeg stort set ikke noget
Jeg startede i håb om, at jeg endelig har fundet en løsning på mig hovedpine. Rick var sikker på han kunne hjælpe og jeg spurgte hvor mange gange der skulle til. Han sagde der nok skulle 20 gange til og jeg tænkte, at 12.000kr ville jeg godt bruge, for at blive hjulpet. Jeg fik ingen virkning og spurgte om det kunne være rigtig og ja det skulle nok komme. Jeg blev mere og mere urolig for at der ikke skete noget, men håbet dik mig til at fortsætte. Da de 20 gange var gået og ingen bedring overhovedet, begyndte jeg at spørge mere ind. Jeg spænder meget i min nakke og skuldre og havde flere gange spurgt om hvordan laser kunne hjælpe på det. Rick siger ikke meget, men jeg blev ved. Jeg forstod ikke, hvordan mine spændninger kunne forsvinde og aldrig komme tilbage, som Rick fik mig til at tro. Men da jeg så gik ham på klingen, så sagde han, at der kunne de heller ikke, men han ville gerne lære mig at meditere, så kunne det nok hjælpe 😲😲 ja der havde jeg så brugt 12.000 kr og INGEN bedring… Det er sgu ikke ok, nærmest at love evig helbredelse og så når pengene er faldet, så ja kunne jeg da fortsætte hos ham og lære meditation 👎👎👎 En rigtig træls oplevelse og mange penge for INTET!!!
Jeg har frossen skulder, som gør at jeg har mange smerter dagligt, og indskrænket bevægelighed i skulderen. Jeg har fået 4 blokader uden effekt.
Jeg kommer hos Klinikken Livet. Jeg kommer i klinikken hver anden dag, og allerede efter få behandlinger forsvandt mine smerterne i skulderen, hvilket er en stor lettelse. Bevægeligheden begynder at blive lidt bedre, og har en tiltro til, at inden jeg i samarbejde med Rick afslutter forløbet, så er bevægeligheden blevet betydelig bedre.
61 årig mand . Er kommet hos Rick i foråret , sommeren 2022 . Han er den eneste , jeg har mødt , der har kunnet ændre på mit smerteniveau i de 10.5 år , jeg har har døjet med kroniske nakke smerter. Så vil da anbefale laser behandling til andre kronikere , hvis de ikke er blevet hjulpet af anden vej . Mvh Carl
Rick Steele behandler min mand efter to blodpropper i hjernen, som han har taget stor skade af, han har ikke begreb om bl.a. økonomi mere. Jeg har ringet til Rick og fortalt, at min mand ikke har råd til behandling hver anden dag -18.000 kr om måneden - , men det mener han ikke, er hans problem. Han udviser overhovedet ingen forståelse for, at han udnytter en syg mand.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.