Kleinedoelen Omdömen 80

TrustScore 1.5 av 5

1,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ik trek altijd even de reviews van een onbekende webshop na, voor ik iets bestel. Dat is er hier helaas bij ingeschoten. Voor deze prijs verwacht je Europees 'kwaliteits plastic'. Helaas wordt er na 1... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heel slechte service Bij ongelijk wordt opeens niet meer thuis gegeven Eerst met video’s en foto’s moeten ‘bewijzen’ dat er een kapot artikel is geleverd en vervolgens een korting van 30% aangebo... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

13 oktober besteld, nu nog steeds wachten, gevraagd geld terug wordt aan het lijntje gehouden. Zag de reviews te laat anders nooit besteld. Heb melding gemaakt bij ACM consumenten wijzer. Hopelij... Se mer

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Goede communicatie

Goede communicatie, altijd snelle reactie op mijn mails.

11 januari 2026

Hello Lieke,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze communicatie als prettig ervaart en dat je tevreden bent over de snelle reacties. We doen ons best om altijd goed bereikbaar te zijn en waarderen het dat je dat benoemt.

Herzliche Grüße

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb led teken blok gekocht

Ik heb led teken blok gekocht. Uit de verpakking zitten er veel krassen op. Als je hebt getekend, krijg je het niet van het scherm af. Uiteindelijk met nat doekje, maar je blijft de tekening zien, gaat er dus niet vanaf. Echt goedkope Chinese troep.

24 december 2025

Hello Floor,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons om te horen dat het LED tekenblok niet aan uw verwachtingen voldoet en dat u problemen ervaart met krassen en het wissen van tekeningen. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die wij willen leveren.

Wat u beschrijft is niet zoals het product hoort te functioneren. We willen dit graag netjes met u oplossen. Neem alstublieft contact met ons op via onze klantenservice, dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing, zoals vervanging of terugbetaling.

Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt dat u ons hierop heeft gewezen. Uw feedback helpt ons om onze producten en service te verbeteren.

Flutbedrijf.

Flutbedrijf.
18 oktober een bestelling geplaatst. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen.
Ook 2 emails gestuurd, en ook deze worden niet beantwoord.
Mensen, bestel hier niks!

3 december 2025

Hello Debbie,

Dank voor je bericht en dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Het spijt me oprecht om te horen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen en dat je e-mails onbeantwoord zijn gebleven. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

Ik wil dit graag meteen voor je oplossen. Zou je mij je ordernummer kunnen doorgeven? Dan kan ik direct nakijken waar je pakket is en zorgen dat je zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt.

Nogmaals excuses voor het ongemak. Ik sta klaar om dit recht te zetten.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pakket was niet compleet en niet opgelost

Pakket was niet compleet, div mailtjes gestuurd, toon is aardig echter geen oplossing. Geen bezorging van ontbrekende spullen of geld retour. Kortom: ik kan niks met niet compleet pakket en totaal geen oplossing.

2 december 2025

Hey Mariet,

Dank je wel dat je dit met ons deelt. Het spijt me enorm dat je pakket incompleet is aangekomen en dat je ondanks meerdere mails nog steeds zonder oplossing zit. Dat is niet hoe het hoort te gaan, en ik begrijp volledig hoe frustrerend dit voor je is.

Ik wil dit graag meteen voor je rechtzetten. Zou je mij alsjeblieft je ordernummer en aangeven welke items ontbreken? Dan zorg ik ervoor dat we dit direct opnieuw oppakken en dat je óf de ontbrekende producten ontvangt, óf het juiste bedrag wordt teruggestort.

Nogmaals mijn oprechte excuses dat je zo lang zonder antwoord en zonder oplossing hebt gezeten. Ik help je graag verder tot dit volledig is opgelost.

Don't shop here!

No, don’t do it! These products are manufactured in China and shipped directly to you. They are not certified, so who can guarantee that they are safe for your little one? Protect them and order truly safe, certified products!

On top of that, the customer service is absolutely terrible. You have to return items to China at your own expense to get a 100% refund. Otherwise you can keep the product (even though it will end up in the bin) and you’ll only get 30% back. The responses come straight from ChatGPT.

Update: bijzondere reactie op mijn review. Er zijn meerdere mails over en weer gestuurd waarin je aangeeft dat je geen certificaten hebt, dat je daarmee bezig zou zijn, maar tegelijkertijd heb je geen idee aan welke normering je zou moeten voldoen. En meekijken naar een passende oplossing? De enige oplossing die je blijft herhalen is 30% terugstorten of terugsturen naar China voor 100%. Gekke Gerrit.

Hey Gretha,

Dank je wel dat je dit aangeeft. Het spijt me dat je zo’n slechte ervaring hebt gehad, dat is zeker niet hoe wij willen werken.

Onze leveranciers worden gecontroleerd en we kunnen per product de beschikbare certificering toelichten als je dat wilt. Ook kijken we graag mee naar een passende oplossing voor je bestelling, zodat je niet met onnodige kosten blijft zitten.

Als je je ordernummer doorgeeft, zorg ik dat we dit persoonlijk en netjes oplossen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een ongelooflijk bagger bedrijf is…

Wat een ongelooflijk bagger bedrijf is Kleinedoelen. Je kunt het trouwens geeneens een bedrijf noemen. Pure oplichting, je koopt iets, komt kapot aan en dan moet je het maar op eigen kosten retour sturen! En reageren op mail dat ze wel een x% willen bieden als restitutie. Niet mee akkoord gegaan en dan niet meer reageren op de mail. Telefoonnummer is afgesloten.
Zaak is nu uit handen gegeven aan de rechtsbijstandverzekering.
Advies, nee geeneens advies maar KOOP HIER NOOIT! Zijn gewetenloze oplichters.

Jullie reageren nu op mijn review, maar reageer dan ook op mijn emails die ik al afgelopen 2 weken heb gestuurd!!
Ik stuur nu nog 1x de mailwisseling!
En dan graag een restitutie van het aankoopbedrag!

26 november 2025

Hey Frank,

Dank je voor je feedback. Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad. We willen benadrukken dat we klachten altijd serieus nemen en graag duidelijkheid geven over onze procedure. Voor beschadigde producten vragen we klanten eerst contact met ons op te nemen zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken, binnen de voorwaarden die gelden.

Als je je ordergegevens nogmaals wilt doorgeven via het bekende e-mailadres, kijken we graag met je mee om dit netjes af te handelen binnen ons beleid.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Medio oktober heb ik een bestelling…

Medio oktober heb ik een bestelling geplaatst, die ik tot op de dag van vandaag niet heb ontvangen. Wel betaald uiteraard. Na contact met hen, zouden ze het oplossen. Maar er gebeurt niets.

19 november 2025

Hey Annemiek,

Dank je wel voor je bericht. Het spijt me dat je bestelling nog steeds niet is aangekomen, zeker nadat we hadden aangegeven het op te lossen. Dat had niet mogen gebeuren.

Wil je ons je ordernummer doorgeven? Dan pakken we het meteen op en zorgen we voor een snelle oplossing.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ontvang Chinese troep die ik ook voor…

Ontvang Chinese troep die ik ook voor een stuk minder op Temu had kunnen bestellen.
En op mail wordt geen antwoord gegeven.
Stelletje oplichters!

16 oktober 2025

Hey Ilse,

Dank je dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldeed en dat je geen reactie hebt ontvangen op je e-mail. Dat is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We verkopen uitsluitend via onze eigen leveranciers en willen graag uitzoeken wat er precies mis is gegaan met jouw bestelling. Zou je ons je ordernummer kunnen sturen via een directe mail naar onze klantenservice of via het contactformulier op onze website? Dan kunnen we dit meteen voor je oppakken en een passende oplossing bieden.

We nemen jouw feedback serieus en willen dit graag rechtzetten.

Dropshipping

Dropshipping, vrijwel alle producten zijn te vinden op aliexpress voor sportprijzen. Niets van deze site is waar.

Blij dat ik hier heb gecheckt.

8 november 2025

Hey Bram,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons om te horen dat je deze indruk hebt gekregen. We willen graag benadrukken dat we transparant proberen te zijn over onze producten, leveranciers en prijzen. Sommige artikelen kunnen inderdaad elders goedkoper te vinden zijn, maar wij streven ernaar om toegevoegde waarde te bieden via service, selectie en garantie.

Als je twijfels hebt over een specifiek product of als er iets niet klopt, neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op. We kijken het graag voor je na en helpen je waar mogelijk verder.

Bedankt dat je dit bij ons aankaart.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik adviseer iedereen dringend om niet…

Ik adviseer iedereen dringend om niet bij dit bedrijf te bestellen. Het geleverde product was incompleet en kwam totaal niet overeen met wat er op de website werd geadverteerd. Daarnaast ontbraken essentiële zaken zoals CE-markering, verplichte veiligheidswaarschuwingen en een Europees contactadres. Dat betekent dat het product niet voldoet aan de basisvereisten om überhaupt binnen de EU verkocht te mogen worden.

Bij het melden van deze problemen werd er geen oplossing geboden. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, schoof het bedrijf alle kosten af op de klant en stelde het slechts een gedeeltelijke terugbetaling voor. Het bedrijf doet zich voor als een Nederlandse webshop, maar heeft geen enkel Nederlands contactpunt.

Update:

In de reactie hieronder geeft het bedrijf aan dit belangrijk te vinden, echter elke reactie word gewoon stelselmatig genegeerd, het bedrijf weigert elke verantwoordelijkheid te nemen voor de goederen die zij leveren.

10 november 2025

Hey Onzin,

Dank je wel dat je je ervaring zo uitgebreid met ons deelt. Het spijt ons oprecht om te horen dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldeed en dat je het gevoel hebt dat wij je niet goed hebben geholpen.

We nemen opmerkingen over productcompleetheid, conformiteit en veiligheid zeer serieus. Wat je beschrijft is absoluut niet hoe een bestelling bij ons hoort te verlopen. We willen dit graag tot op de bodem uitzoeken en corrigeren waar nodig. Dat kunnen we alleen goed doen als we je ordergegevens en het betreffende product kunnen bekijken.

Wil je daarom contact met ons opnemen via onze klantenservice met je bestelnummer en foto’s van wat je hebt ontvangen? Dan kunnen we meteen controleren waar het is misgegaan en samen tot een passende oplossing komen.

We begrijpen dat deze situatie je vertrouwen heeft geschaad en willen dat graag herstellen.

Rotzooi

Koop dit niet! Dropshipping rotzooi.

11 november 2025

Hey Rick,

Jammer om te horen dat het product niet heeft voldaan aan je verwachtingen. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. We werken niet met dropshipping en versturen onze producten rechtstreeks vanuit onze eigen voorraad.

Ik help je graag om dit op te lossen. Zou je ons kunnen laten weten wat er precies mis was met het product? Dan kijken we meteen naar een passende oplossing.

Heel slechte service

Heel slechte service
Bij ongelijk wordt opeens niet meer thuis gegeven
Eerst met video’s en foto’s moeten ‘bewijzen’ dat er een kapot artikel is geleverd en vervolgens een korting van 30% aangeboden krijgen (OP DATZELFDE KAPOTTE ARTIKEL)
Wacht nog steeds op mijn teruggave maar opeens reageert niemand meer
HEEL HEEL SLECHT !

14 november 2025

Hey Petroesjka,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is absoluut niet de manier waarop wij met onze klanten willen omgaan, en het spijt me dat je je zo in de steek gelaten voelt.

Het klinkt alsof er in jouw geval meerdere dingen mis zijn gegaan: de communicatie, de afhandeling van het defecte artikel én de terugbetaling. Dat had nooit zo mogen lopen. Ik wil dit graag meteen rechtzetten.

Zou je ons je ordernummer kunnen sturen? Dan zorg ik ervoor dat we je case direct opnieuw oppakken en dat je terugbetaling zo snel mogelijk wordt verwerkt.

Dank je wel dat je de moeite neemt om dit te melden — we willen dit netjes afronden en je vertrouwen terugwinnen.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Het pakketje kwam helemaal kapot aan…

Het pakketje kwam helemaal kapot aan ook het artikel was kapot. Omdat ik mijn geld terug wil moet ik alles eerst terugsturen naar China en dan maar afwachten hoe lang het allemaal gaat duren. Ik raad iedereen aan daar niks te bestellen het is pure oplichting.

1 november 2025

Hey van Delft,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je bestelling beschadigd is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is om het artikel terug te moeten sturen en daarna te moeten wachten op de afhandeling.

We willen dit graag samen oplossen. Zou je ons een bericht kunnen sturen met je bestelnummer en eventueel foto’s van het beschadigde product en de verpakking? Dan kunnen we bekijken wat de snelste en beste oplossing is voor je.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te laten weten – we nemen je feedback serieus en doen ons best om dit goed te maken.

23-9-25 wat besteld nooit iets ontvangen. dus oplichters

23-9 wat besteld nooit iets ontvangen.
reactie van de webshop het is 4-10 afgeleverd volgens DHL. advies van webshop vraag het naar bij de transporteur. alleen krijg ik geen tracking nr.
conclusie ik ben opgelicht

6 november 2025

Hey Koper,

Wat vervelend om te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en gaan dit verder nakijken om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Oplichters, troep, late levering

Oplichters, troep, late levering. Geen handleiding. Product is verre van wat er beloofd wordt. Retourneren naar China zou op eigen kosten moeten en je krijgt je geld niet volledig terug terwijl ze toch weten dat ze troep leveren. Bestel hier niet.

1 november 2025

Hey Kim,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met je bestelling. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is. We gaan dit intern nakijken om te zien wat er precies is misgegaan en hoe we dit kunnen verbeteren.

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, is gewoon dropshipping .Is gewoon hetzelfde als van SHEIN of temu.

2 november 2025

Hey RS,

Wat jammer om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. We vinden het vervelend dat je deze indruk hebt gekregen en gaan dit intern nakijken zodat we onze kwaliteit en communicatie kunnen verbeteren.

Doe het niet

Doe het niet.
Tijdens het lange wachten de reviews pas gelezen. De verjaardag voor het kindje is al lang voorbij, geen passende oplossing geboden voor kosteloze retour. Het is echt goedkope troep.

4 november 2025

Hey Mieke,

Wat jammer om te horen dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet wat we voor ogen hebben. We begrijpen dat het erg teleurstellend is als een bestelling te laat komt, zeker als het om een verjaardagscadeau gaat.

We willen dit graag goed met je oplossen. Zou je ons een bericht kunnen sturen met je bestelnummer, zodat we kunnen kijken wat er mis is gegaan en samen tot een passende oplossing kunnen komen?

Nep nep nep!

Meer dan 3 weken moeten wachten op m’n producten. Ze zijn zeker niet geschikt als cadeau: er zit geen doos omheen of de doos is erg beschadigd!
Chinese handleidingen, daar kun je dus niks mee.
Ben benieuwd of alles überhaupt werkt.
Prijzen zijn sowieso te hoog, op Ali express oid krijg je hetzelfde voor een fractie van de prijs.

Had ik de slechte reviews maar eerder gelezen!!

Hello Angie,

Wat vervelend om te horen dat je bestelling zo tegenviel. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen goed dat het frustrerend is om lang te moeten wachten en dan producten te ontvangen die niet aan je verwachtingen voldoen.

We willen dit graag voor je nakijken en samen tot een oplossing komen. Zou je ons alsjeblieft je bestelnummer kunnen sturen? Dan onderzoeken we wat er mis is gegaan met de levering en verpakking.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen — we nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren.

TROEP UIT CHINA!!!

Hey Jacquelin,

Wat jammer om te horen dat je zo teleurgesteld bent in je bestelling. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker als het product niet aan je verwachtingen voldoet.

Onze producten worden met zorg geselecteerd, maar het klinkt alsof er iets mis is gegaan. We willen dit graag goedmaken. Zou je ons je bestelnummer kunnen sturen? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Hier niets kopen. Ga dan naar Ali of Temu

Dacht ook iets te kopen bij een Nederlands bedrijf. Blijkt een Chinees iets te zijn. Kleine doelen klinkt betrouwbaar. Wat ben ik toch een ….. dat ik niet eerst kijk naar reviews maar aanga op leuke plaatjes.

2 november 2025

Hey Anneke,

Wat jammer om te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. We vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel bij ons winkelen, dus we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen.

We nemen je opmerkingen serieus en gebruiken ze om onze communicatie en service verder te verbeteren. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten – we helpen je graag verder.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.