Boka inte med dom här. Dom lurade mej att boka extra bagage men det ingick redan på resan när jag påpekade det o ville ha pengar tillbaka kunde dom bara beklaga. Aldrig mer, hoppas ingen annan blir l... Se mer
Kissandfly.com is a leading online travel agency specializing in comprehensive travel services. We offer a wide range of services, including flight and hotel reservations, making planning your trip convenient and secure. Thanks to the intuitive interface of our site, you can quickly find the best options for your trip at the best prices. Our goal is to provide our customers with the highest level of service and support at every stage of their journey. Entrust your travels to Kissandfly.com - your reliable partner in the world of travel.
Harju maakond, Kesklinna linnaosa, Jõe tn 3-302, 10151, Tallinn, Estland
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Detta företag behöver utredas ordentligt då det mycket möjligt kan röra sig om pengatvätt eller ännu värre. Köpte två biljetter (tur och retur) som jag betalade med mitt kort direkt. Sedan visar det sig att biljetterna är betald som en eurobonus-bonus resa. Alltså en resa du kan få gratis när du tjänat tillräckligt många flygpoäng. Resorna är dock inte registrerade under mitt eurobonus-kort utan två andra, ett på resan dit och med ett annat på hemresan. Med andra ord, jag har betalat mina biljetter med vanligt betalkort, någon annan hos Kissandfly har tagit mina pengar och lagt i sin egna ficka, sedan bokat biljetterna med sin egen eurobonus så jag inte ens fått poäng på MINA resor, utan det har dom fått - som de sedan kan använda på nästa persons resa (vars pengar de troligtvis lägger i fickan då också). Luktar pengatvätt långa vägar. Kommer polisanmäla och ta alla nödvändiga vägar för att detta företag inte ska få bedriva någon som helst verksamhet.

Svar från Kissandfly.com
Jag är mycket nöjd med Sembo. Tjänsten är enkel och snabb att använda, och det finns många alternativ även för personer med en begränsad budget. Det gör det möjligt för fler att resa och hitta bra lösningar till rimliga priser. Rekommenderas varmt!

Svar från Kissandfly.com
Boka inte med dom här. Dom lurade mej att boka extra bagage men det ingick redan på resan när jag påpekade det o ville ha pengar tillbaka kunde dom bara beklaga. Aldrig mer, hoppas ingen annan blir lurad

Svar från Kissandfly.com
Bedrägeri!!! Helt sjukt att ett sådant företag ens får tillstånd att bedriva verksamhet i Sverige.

Svar från Kissandfly.com
Robery affärsmetoder, mafialiknande utpressning. De kan inte utfärda mitt flygbiljett som jag redan har betalt för om jag inte lägger på extra 25 % , eftersom biljett har blivit dyrare innan de lycktas utfärda det.
KÖP INGA BILJETTER VIA KYSS&FLY !
Sådana bolag måste banlysas av kunder om inte av myndigheterna.

För Guds skull, köp Aldrig flygbiljetter av dem. Rena bedragare

Svar från Kissandfly.com
Hen helt värdelöst sida, jag kan inte se min bokning trots att jag loggar in o ser att det finns en biljett. Men tycker jag på den åker jag tillbaka till första sidan.
Försökte lägga till bagage i bokningen men det gick inte sen satt jag 2 h med kundtjänst för att få hjälp men fick inte. Nu vill jag avboka men det går inte på den kassa sidan.

Svar från Kissandfly.com
Boka absolut inte via kissandfly dom avbokade mitt flyg ca 12 Tim innan avgång fick bara en bortförklaring av dom väldigt oseriösa har testat dom nu 2 gånger och båda gångerna fick jag samma svar aldrig mer

Svar från Kissandfly.com
Gick det att sätta 5 minus skulle jag gjort det!
Exakt som flera andra har påpekat, så EFTER jag betalt så meddelar sidan att det inte går att kontrollera om det finns platser på planet! Så katastrofalt dåligt!
Lita ALDRIG på denna sida. Sedan svarar de mig att det behövs mera detaljer så de kan hjälpa mig...de har ju allt i och med "ärendenumret"..

Svar från Kissandfly.com
Bokade flyg hos dem, betalningen gick igenom. När jag skulle flyga så såg jag att flygningen var avbokad, då de lyckades inte köpa biljetterna till priset jag betalat. Så jag fick köpa för 3000 dyrare samma resa. Dock från seriöst företag denna gång.

Svar från Kissandfly.com
Vi blev avbokade precis innan gaten. fick inte stiga på flygplanet och efter 2 månader inget svar eller pengar tillbaka. Köp inga resor via dem!!!! vi

Svar från Kissandfly.com
Jag varnar er från djupet av mitt hjärta, använd inte de! Jag beställde ett par biljetter därifrån för några dagar utan att läsa om de på nätet. Precis som alla andra så fick jag inte mina biljetter efter köpet och när jag ringde de sa de att de hade problem med att boka tillbaka resan. De ringde och meddelade att flyget ändrades till en timme senare utan extra kostnad. Dagen efter skrev de ett mejl där de krävde 150 euro för att boka om biljetten. Precis som de gjorde på alla andra. Jag hotade med att anmäla de om jag inte fick pengarna tillbaka och det kunde de göra bra. De lämnade tillbaka mina pengar. Men det var absolut inte värt stressen och paniken.

Svar från Kissandfly.com
Det som jag upplevde som negativt var att de lockar med väldigt bra pris som de sen inte kan leverera. De tar betalt men som jag märkte på mitt bankkonto så reserverades bara pengarna, de drogs aldrig. Så det positiva att säga är att när efter c:a en timme mailet kom från Kissandfly som meddelade att citat: "biljetterna till det valda priset oväntat sålts slut", så togs reservationen på bankkontot bort och inga pengar drogs. Så för att summera: dåligt med lockpriser som inte finns men bra med hur de hanterar återbetalning omedelbart utan att belasta bankkontot.
Man kan ju tycka att de borde kontrollera om deras prisförslag de publicerar står i någotsånär rimlig proportion mot konkurrenternas priser. Å andra sidan bör man ju som kund ana oråd, vilket jag slarvade med, och fundera på att om det verkar vara för bra för att vara sant så är det nog inte sant.

Svar från Kissandfly.com
Jag bokade biljett till Rom. Finnair hade avbokat hemresan pga strejk. Vi tog kontakt med Kiss&Fly och fick rekommendationen att vi själva skulle avboka vår hemresa och vår beställa en annan biljett vilket vi såklart inte gjorde utan vi ville att Kiss& Fly skulle ta ansvar för vår ombokning. Efter det lilla missförståndet bokade de om vår biljett inom 1h. Jag kommer definitivt att andvända deras service igen i framtiden. Jag rekommenderar eftersom de tar feedbacken på allvar och försöker verkligen förbättras.

Svar från Kissandfly.com
Köpte flygbiljett och betalade med kort och fick bekräftelse och planerade min resa enligt biljetten, efter två timmar får ett e post att bokning och biljetten har inte gått genom och flygbolaget har inte accepterat priset. Det är skum företag som är ute pengar.

Svar från Kissandfly.com
Vill du uppleva stress, sorg när en resa ändras eller ställs in, och ilska över att bli lurad på pengar? Då rekommenderar jag Kissandfly. Annars köp biljetter från ett seriöst bolag.
Affärsidén är god - sälja resor på internet till rimliga priser. Problemet är genomförandet. De säljer en prisvärd resa men ändrar sedan tider m.m. så att den inte längre är prisvärd. När du ska checka in finns biljetterna bara på papper hos Kissandfly - inte hos flygbolaget. Efter tre veckor har jag fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. Här är vad som hände:
Den 22 sep betalar jag totalt 33 000 kr för tur och retur Stockholm - Miami (med mellanlandningar i Helsingfors och Dallas) för mig och mina två barn (15 och 18 år). Jag får omedelbart en bekräftelse och hemsidan ser seriös ut. Sedan börjar problemen:
1. Ändring av resan: Två gånger vill de ändra resan på grund av inställda flyg. Första gången accepterar jag, men andra gången undrar jag om jag får någon kompensation? Ändringarna ökar vår restid med fem timmar - en resa jag kunde ha köpt till bättre pris direkt. Dessutom visar det sig att Finnairs plan från Stockholm till Helsingfors inte är inställt som de påstår; biljetter går att köpa på deras hemsida. Jag betalar för en resa, men börjar få något annat.
2. Oväntat samtal: Dagen innan vår avresa, kl 23.00 (!?) ringer en representant från Kissandfly och rekommenderar att vi ska åka fyra timmar tidigare till Finnairs incheckningsdisk. Det är verkligen inte så jag vill börja min semester.
3. Biljetterna fungerar inte. Den 18 dec kl 5.00, vid Finnairs incheckningsdisk, visar det sig att endast jag har en korrekt biljett - mina två barn HAR INGA BILJETTER från Stockholm till Helsingfors. Supporten kan inte svara på en enkel fråga (var är mina tre betalda biljetter?) eller ordna nya biljetter. Jag kan inte lämna barnen på Arlanda - biljetterna från Kissandfly är oanvändbara. Jag har i god tid betalat för tre biljetter till Miami, men får ingenting.
4. Inga pengar tillbaka: Vi tvingas köpa tre nya biljetter från ett seriöst företag, nu till dubbla priset. Efter TRE VECKOR har jag fortfarande inte fått tillbaka pengarna som jag initialt betalade till Kissandfly eller någon kompensation. SÅ STRESSANDE. LEDSNA. OCH ARGA!
”Don't Fly and Cry" är kanske ett mer passande namn än Kissandfly? Luras inte av billiga initiala priser - det är inte billigt i slutändan om du inte får någon biljett…
Bokningsnummer: HG2BY3FU

Svar från Kissandfly.com
Flög från Stockholm till Nashville t.o.r . Allt flöt på toppen.

Svar från Kissandfly.com
jag är jätte nöjd medIryna Basara . Hon är verkligen hjälpte nu.

Svar från Kissandfly.com
Skräp företag , jag och min fru beställde biljetter till Cypern i påsk. Start i Köpenhamn byte i Istanbul, när vi skulle checka in i Köpenhamn så visade det sig att min frus biljett inte stämde och någon biljett till Istanbul aldrig bokats.
Trots att vi stod där med biljett från kissandfly . Försökte ringa men helt omöjligt. Jag läste då på om företaget och förstod att jag blivit lurad.
Lyckades att köpa en biljett på plats till min fru för 6200 kr
Stephan Söderlund