Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen

Med hÀnsyn till 60 recensioner, de flesta recensenterna var besvikna över sin totala upplevelse. Kunderna beskriver att företaget ger ett seriöst intryck pÄ sin hemsida, men att alla bestÀllningar i stÀllet skickas direkt frÄn utlandet genom dropshipping. Detta leder till extremt utdragna leveranstider som gör att de tilltÀnkta presenterna ofta kommer fram alldeles för sent eller helt uteblir. Vissa recensenter var inte nöjda med att de sjÀlva tvingades betala höga kostnader för returfrakt nÀr de ville skicka tillbaka felaktiga eller trasiga varor. Flera konsumenter uppger dessutom att de mottagna produkterna hÄller mycket dÄlig kvalitet, har en tveksam standard eller levereras i skadade förpackningar.

Ämnen som oftast nĂ€mns

Product

Recensenter nÀmner negativ feedback om produkterna och upplever att kvaliteten Àr bristfÀllig, dÄ mÄnga varor... Se mer

Delivery service

MÀnniskor rapporterar negativa upplevelser med leveranstjÀnsten och uttrycker stor missnöje över oacceptabelt... Se mer

Order

Kunder noterar konsekvent negativ upplevelser med order pÄ grund av mycket lÄnga vÀntetider och uteblivna... Se mer

Quality

Kunder uttrycker stor besvikelse över kvaliteten och upplever att varorna hÄller en genomgÄende lÄg standard... Se mer

Website

AnvÀndare beskriver tvetydiga interaktioner med website, dÄ den vid en första anblick upplevs som... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Extremt lÄnga leveranstider. Tar flera veckor att fÄ paketet, vilket inte tydligt framkom vid bestÀllning. Trodde leveranstid var 2-3 dagar, men det var endast orderhantering. Leverans av paketet tar... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Skriver att de har pÄ lager, men de bestÀlla pÄ aliexpress. LÄnga vÀnta tid innan det blir skickat. Fick maila de, de svarade det var inge problem. BestÀlde Moc (typ Lego) fick levererat frÄn Ali... Se mer

1,2

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

1,2

Alla omdömen

72 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

BestÀllde en leksak till min bebis och

BestÀllde en leksak till min bebis och fick hem ett paket frÄn Aliexpress. KÀnns inte tryggt att behÄlla! NÀr jag ska göra retur fÄr jag reda pÄ att jag behöver stÄ för en hög fraktkostnad vilket gör att jag istÀllet behöver slÀnga produkten. Min recension pÄ deras hemsida har dessutom inte publicerats.

14 november 2025

Handla inte hÀr

Handla inte hÀr! BestÀllde tvÄ produkter, den ena kom frÄn AliExpress. BÄda var trasiga nÀr dom kom. Har tagit bilder och skickat,men dom vill ha video istÀllet. Har kÀmpat med att fÄ skicka tillbaka. Skulle fÄ 40% och behÄlla dom trasiga produkterna. NÀr jag inte gick med pÄ detta höjde dom till 70% och hotade med dyr frakt och att jag inte skulle fÄ nÄgot tillbaka för felfria produkter! Varning för detta lurendrejeri!

9 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Var försiktig vid köp frÄn Kidzly

Var försiktig vid köp frÄn Kidzly. De fungerar frÀmst som en mellanhand och produkterna skickas ofta frÄn plattformar som AliExpress eller Temu, utan tydlig information. Leveranstiderna blir dÀrför betydligt lÀngre Àn utlovat. Bristande transparens och begrÀnsad support pÄverkar helhetsupplevelsen negativt. Dessutom Àr detta inte ett alternativ för den som tÀnker hÄllbart, dÄ frakt och produktursprung inte Àr miljömÀssigt försvarbart.

5 december 2025

LURENDREJERI KÖP EJ HÄR

BestÀllde en skum lekmatta till min bebis och fick inte alla delar som dom INTE har svarat pÄ nÀr de kommer! Stod pÄ paket att det va skickat frÄn AliExpress! Trodde som mÄnga andra att det Àr ett svenskt företag!! Varna varna varna folk sÄ dessa lurendrejeri företag inte fÄr vÄra pengar! Fy skÀms pÄ er!

5 november 2025
Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Det tog 10 dagar att fÄ bestÀlld vara

Det tog 10 dagar att fÄ bestÀlld vara. Kvalitén var inte den bÀsta, motsvarade inte priset. Gick pÄ att det var ett svenskt företag, dom luras bra. Men med tanke pÄ omstÀndigheterna sÄ fÄr man vÀl vara tacksam att varan kom alls.

24 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Blufföretag som ser bra ut vid första

Blufföretag som ser bra ut vid första anblick nÀr man kommer in pÄ deras hemsida och lÀser alla recensioner som antagligen ocksÄ Àr fejkade. Leveranstiden som anges pÄ sidan Àr lÄngt ifrÄn rÀtt. Varorna skickas frÄn Alibaba express vilket innebÀr att du egentligen handlar billiga varor till ett överpris som detta företag tar, i tron om att du köper bÀttre saker. Jag hade sjÀlv kunnat köpa frÄn Themu eller Alibabaexpress om jag hade velat köpa giftiga produkter. TyvÀrr lÀste jag inte pÄ om företaget innan jag bestÀllde, men anade att nÄgot inte stÀmde nÀr jag inte gick min leverans inom de datumen som det utlovades. Men dÄ var det sent att göra nÄgot. Har fÄtt produkterna men kommer aldrig mer köpa hÀrifrÄn och avrÄder alla att göra det.

25 november 2025

Kasta pengar i sjön

BestÀllde ett par gravidbyxor, tog jÀttelÄngtid och helt plötsigt vÀntade jag paket frÄn aliexpress????? Nejtack det fick bli retur tÀnkte jag, men dÄ skulle man betala returen sjÀlv som kosta mer Àn produkten, bara förlust pÄ detta köp, som att kasta pengar i sjön enligt mig.

3 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

BestÀll sjÀlv pÄ Aliexpress !

Skriver att de har pÄ lager, men de bestÀlla pÄ aliexpress.
LÄnga vÀnta tid innan det blir skickat.
Fick maila de, de svarade det var inge problem.
BestÀlde Moc (typ Lego) fick levererat frÄn Aliexpress.
Och untan förpakning ! Inge katong, bara pÄse med klossar och en bruksanvisning.
Köpte detta som present, men Àr jÀtte misnöjd, lÄng leveranstid, och produkt i en plastpÄse isf katong.

29 oktober 2025

Köp inte hÀr!

Köp inte hÀr!
Det tar veckor innan de svarar pÄ mail.
Leksakerna kommer frÄn Kina i förpackningar som verkar ha varit anvÀnda tidigare (sönder). Jag fick Àven 3 mail om att min bestÀllning var skickad men fick aldrig ett mail för att kunna spÄra och se vart det skickas ifrÄn, vilket förklarar saken dÄ det kommer frÄn Kina vilket inte Àr det som framgÄr av hemsidan.
Troligtvis Àr alla recensioner pÄ hemsidan Àven bara för att vara missvisande och kommer troligtvis inte frÄn kunder

23 oktober 2025

HANDLA INTE HÄR!

HANDLA INTE HÄR!! Tar överpris pĂ„ nĂ„got frĂ„n Kina, sĂ€ger att de har lager i Sverige men det har dom inte utan skickas frĂ„n Aliexpress i Kina. HĂ„ller er borta!!!

12 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jag kunde köpa samma grejer frĂ„n Temu

Jag kunde köpa samma grejer frÄn Temu mycket billigare och Temu kunde leverera snabbare.
Falska information pÄ deras sida.
Man tror att de har lager i Sverige och de kan leverera inom 5 arbetsdagar men
DE IMPORTERAR FRÅN KINA TILL KUNDEN.
det gÄr inte att göra return.

22 september 2025

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer