Handla inte här! Beställde två produkter, den ena kom från AliExpress. Båda var trasiga när dom kom. Har tagit bilder och skickat,men dom vill ha video istället. Har kämpat med att få skicka tillbaka.... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Akta Er ⚠️Kidzly ⚠️
Akta Er ⚠️Kidzly ⚠️
Köp ej här‼️ Deras produkter är marknads/loppisskit som de tar urusla priser för. Kvaliten är hemsk‼️
BETALA INTE RETUR, BEGÄR ATT DE SKA BEKOSTA DET SJÄLVA ‼️
STOPPA KÖP HOS KLARNA‼️
BETALA INTE MED KORT MM‼️‼️‼️
Ren dropshipping från Kina
Ren dropshipping från Kina. Samma produkt som säljs här för 150:- går att köpa på ex Temu för 10:-
En riktig scam-hemsida… den ser seriös…
En riktig scam-hemsida… den ser seriös ut men de skickar grejer direkt från Aliexpress. Jag fick notis att jag har paket från Aliexpress att hämta ut, fattade ingenting, visade sig att det var den sida. Jag beställde en grej för 98kr, såg sedan på Aliexpress att den kostade 9kr. De betalade dock tillbaka 1/3 men tänkte returnera men de betalar inte tillbaka för produkter som är felfria? Haha. Köp inte här!
Fick aldrig mitt paket trots betalat…
Fick aldrig mitt paket trots betalat och klart. Var dum och läste inte omdömena innan beställning. Pengar i sjön.
Missvisande
Den 6 februari beställde jag ett set på 200 magnetiska byggkuber. Enligt hemsidan skulle de se ut som Minecraft-kuber, men det var väldigt få som liknade det ens.
Hemsidan såg proffsig ut och när man tittade på omdöme ifrån andra gällande den här produkten, som dessutom innehöll foton, så kändes det trovärdigt. Jag kände mig stressad över att hitta födelsedagspresenter till sonen. Denna gången missade jag dock att kolla trustpilots omdömen, vilket jag ångrar.
Som pricken över i:et så skickades dessutom paketet från Kina, vilket inte framgick någonstans förrän bekräftelsen med spårning kom i mejlen. Så klart fick jag inte paketet levererat inom deltid jag trott.
Leveransen kom idag, den 24 februari. Nu återstår att se om min recension på deras hemsida publiceras eller om de sållar bort negativa omdömen.
Leverans som tog 1,5 månad och där det…
Leverans som tog 1,5 månad och där det hände något först efter att jag kontaktat företaget. Verkar vara ett blufföretag som utger sig för att vara svenskt, men mest troligt är kinesiskt.
Handskarna jag fick gick sönder efter två veckor. Och reklamationen verkar vara en lång process, som troligtvis inte kommer mynna ut i något, ”ärendet är skickat till experter”.
Varning för att handla på detta företag.
‼️VARNING‼️Tyvärr kollade inte här först…
‼️VARNING‼️Tyvärr kollade inte här först på deras behandling av varor o kunder här först. Köpt till barnbarn, spade I stål hette det....var plastaskit o kikare som inte förstorade ett utan nån typ av plastglas i o detta vill de ha 180 kr. Plojgrejor man köper på 10kr-marknader.
Har annullerat o hävt köp, men de prutar 40%, 50% o tycker jag ska stå för retur vilket jag inte gör då det är falsk marknadsföring och vilseledande info.
Det får dem själva stå för och sända över en betald retursedel.
Bluff bolag
Bluff bolag, varor skickas från Kina. Går ej att göra retur, dålig kvalitet och leksakerna är sönder redan vid leverans. Handla aldrig där, lyssna på alla andra recensioner. Detta företag är bara bluff!
Kinesiskt företag. Varorna skickas från Kina
Kinesiska varor av dålig kvalitet och dyrt. Bespara dig själv besvikelse och köp inget här. All text är på svenska, man luras att tro att det är ett svenskt företag. Vi är invaderade av dessa kinesiska företag, men man gör bara det misstaget 1 ggr.
Beställde 13/1 för har fortfarande inte…
Beställde 13/1 för har fortfarande inte fått mitt paket den 28/1. Bara en massa konstiga bortförklaringar. Beställde en mikrofon med som jag fått i delleverans 1. Där det står och visar att man kan koppla in med mobilen. När den kom var det en jättegammal utgång som vi inte har hemma så det kan vi inte ens använda!!
Dåligt företag
Dåligt företag. Det är dropshipping, alltså inget svenskt företag som har koll på sina produkter. När man mejlar dem får man bara ett automatiskt svar. Värsta upplevelsen någonsin.
Katastrof
Katastrof! Längre leveranstid än AliExpress!
Köp inget!!
Fusk
Fusk.
Dem beskriver sig på hemsidan som en svensk trovärdig företag men efter ordern är lagt skcikar dem grejerna från aliexpress i Kina. Jag antar att detta är fusk från företagets sida.
Jag har meddelat dem om detta.
Varning
Varning! Detta är dropshipping! Hemsidan ser ut som ett svenskt företag, jag köpte en babyprodukt från Montessori. Den kommer jag slänga nu! Jag ville handla av ett svenskt företag men detta levererades från Kina (!!!) På hemsidan garanterar de kvalitet och säkerhet, men Kina är det sista land jag skulle lita på när det gäller det. Dessutom tog leveransen flera veckor. Jag hoppas såna här sidor blir olagliga för detta är som en ren blåsning.
Farlig mask i trä för bebisar
Köpte en mask i trä för bebisar, efter bara ett par dagar ramlar den på golvet varpå ett av ögonen ramlar av! Livsfarligt för ett så litet barn då det kan fastna i halsen. Min sambo såg det direkt och kunde utan problem då dra av det andra ögat också. Farlig för små barn!
Rekommenderas inte.
Leveranspaketet Tunt dåligt förpackat.
Innehållet 7 utav 8 fpk söndertryckta. Vissa kartonger sönderslitna av Brainrot karaktärsbyggande leksak för barn. Dålig ej prisvärd produkt.
Saknas info.gällande returhantering.
Har inte fått mina varor i tid
Har inte fått mina varor i tid. I kontakt med kundtjänst får jag bara massa dåliga ursäkter.
Beställde 3 saker
Beställde 3 saker. En kom i en förpackning som såg redan öppnad ut Och leksaken såg använd ut. De övriga två produkterna har inte kommit alls. Scam!
Varning! Kinaskräp utan returrätt
Kollade tyvärr inte omdömena utan blev lurad av att företaget hade svensk mailadress osv. Hade aldrig beställt annars! Hatar dessa kinaföretag.
Allt åkte i soporna. Aldrig att jag ger detta skräp till mitt barnbarn. Varning. Köp ej därifrån, för du får inte returnera heller 🤬