2,7

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Riktigt oseriöst telefonsamtal

Riktigt oseriöst telefonsamtal från en ung person som försöker få en att byta abonnemang och vägrade svara på frågor om bindningstid eller dolda avgifter m.m.
Det enda som var viktigt för honom var att jag skulle sänka mina kostnader - upprepade det typ femton gånger tills jag sa att de måste ta bort mitt nummer från sina listor och la på.
Någon månad senare ringde en annan person om exakt samma sak. Jag är med i Nix så förstår inte hur de ens fått mitt nummer men blir irriterad på att de inte tog bort mitt nummer utan försökte en gång till.

För övrigt så var Smilla Oleby, som gett ett toppenomdöme här nedanför, anställd på företaget från minst 2022-2023, upptäckte jag när jag kollade Key2Sales Instagram. Hon var månadens säljare till och med.
Skulle därför inte lita på en enda av de positiva omdömena här.

11 juni 2024

Blir uppringd av key2sales på en daglig…

Blir uppringd av key2sales på en daglig basis. Ena dagen kan det vara någon som säger sig ringa från Telia, en annan dag kan det vara någon som säger att de ringer från Comviq, men telefonnumret leder till key2sales.

Idag fick jag nog och förklarade för personen att jag lider av depression och mår dåligt av att de ringer dagligen. Jag ber honom att ta bort mitt telefonnummer ur deras system, men han ignorerar mig helt och börjar direkt att försöka sälja abonnemang till mig.

Helt sociopatiskt beteende och på gräns till att räknas som trakasserier.

5 april 2024

Arbetar hand i hand med operatören 3 i Sverige

Äkta företag, Thank god!

De ringde och fråga om jag var nöjd med mitt pris på nuvarande abb. Jag var inte det då.

De skickade ut ett papper till mig som jag kunde läsa i lugn och ro och sen bestämma mig. De har ett kontrakt med operatören 3 i Sverige och är som en mellanhand att sälja åt det stora företaget.

Så Inge scam med andra ord om folk blir nojjiga, deras uppgift är att sänka folks kostnader och skriva över dom på 3 operatören. Alla får en vin vin. Kunder får lägre pris, Key2sales får en vinstsumma och 3 får mer kunder till att växa sitt företag. Vin vin

19 februari 2024

Rent lurendrejeri

Rent lurendrejeri. En person ringde mig och pratar helt strunt. Jag frågar FLERA gånger om det är någon bindningstid på avtalen för jag ser mig om. Hon säger att det inte är någon bindningstid eller uppsägningstid men att det som står i abonnemanget betyder att det är 24 månaders prisgaranti (!). Jag frågar samma sak flera gånger och hon försäkrar mig om att det inte är någon bindnings eller uppsägningstid, det som står i avtalet innebär BARA 24 månaders prisgaranti. OM jag väljer att behålla abonemanger så kan de inte höja avgiften på 24 månader, men jag kan när som helst avsluta det. När jag sedan vill ändra mitt abonnemang säger kundtjänst att det är bundet i 24 månader och "det står i ditt skriftliga avtal". Ja det står 24 månader men hon försäkrade mig, när jag läste avtalet högt med henne i telefon att det inte handlade om annat än prisgaranti. Jag hade högtalare på och var inte ensam i rummet, fler personer hörde samma sak. Jag skrev även ner svaren direkt hon sa dom för att komma ihåg korrekt. När jag ringer och ber om att få lyssna på inspelat samtal så "har de slutat spela in samtal" och det enda de går på är skriftliga avtalet. Det avtalet som hon alltså hjälpte mig att tolka och som hon ljög om i ett samtal som aldrig spelades in. Under all kritik!

24 augusti 2023

Wow 10/10 verkligen bäst!

Tack till säljaren Adam Carlsson!
Som hjälpte mig med abonnemang.
Och löste så hela familjen nu betalar mindre per månad.

Samt bjöd mig 3 gratis månader!
Vet inte hur jag ska tacka er.

16 augusti 2023

Så bra service

Så bra service, de ringde och hjälpte mig med mitt abonnemang hos Telenor som jag var jätte missnöjd med.
Personen som hjälpte mig var med under hela samtalet och förklarade alltid tydligt.
Hen var super trevlig och snäll.

Rekommenderar stark att tag på att svara de när de ringer.

16 juni 2023

WOW ni är magiska!

WOW ni är magiska!
Ni hjälpte mig att sänka priset på familjeabonnemanget.
Och bjöd mig även på 3 fria månader gratis.

Rekommenderar verkligen 10/10

13 augusti 2023

En telefonförsäljare ringer upp mig och…

En telefonförsäljare ringer upp mig och tycker att jag ska byta telefonabonnemang för att det jag har är så dyrt det är hon syftar på är att jag ska byta från Telia till 3 Jag sa att jag inte var intresserad Men hon sa att hon kan skicka detta så att jag kan få se hur det ser ut 3 erbjudande. Jag fick ett SMS där jag skulle skriva på ett avtal innan jag fick tillgång till att se vad som erbjöds nummer två hon sa dessutom att hon var tvungen att göra en kreditkontroll på mig. Detta mycket utstuderade sätt att arbeta med telefonförsäljning är under all kritik. Jag säger bara det stackars lättlurade människor som skriver på ett avtal bara för att läsa om ett avtal detta är lurendrejeri på hög nivå anser jag jag har spärrat telefonnumret som tog kontakt med mig Jag hoppas ni förändrar i ett beteende när det gäller telefonförsäljning och är mera seriösa i framtiden.

13 juli 2023

En flicka ringer upp och säger att hon…

En flicka ringer upp och säger att hon ringer fr comviq vilket var en lögn. Vad hon gjorde var ett försök till att få en annan att byta abonnemang utan att tala om att hon ringer fr key2sales alltså inte comviq. Bara dåliga företag försöker sig på nåt sånt.

2 juni 2023

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis