Kentekenwinkel Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kenteken platen zien er keurig uit goed en verpakt. Communicatie met betreffende mensen verloopt zeer goed en rustig. Behulpzaam en reageren snel en netjes. Ondanks de slechte levering van gls wa... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nette afhandeling van de order. Niets op aan te merken. Qua bezorging gaat mijn voorkeur uit naar DHL en PostNL. Het pakketje was netjes verpakt met grote melding BREEKBAAR/FRAGILE. Dit uiteraard om h... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snel bezorgd en kenteken is zoals gewenst. Helaas maken ze gebruik van GLS als bezorgdienst, waar ik tot op heden alleen maar slechte ervaringen mee heb gehad en ook nu duwden ze het ruw door de bri... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ruim een week geleden kentekenplaat besteld en tot op heden niets ontvangen. Kentekenwinkel.nl geeft aan dat ze niets kunnen doen en hun vervoerder weet niet waar het pakket is. Lekker dan, en nu?... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Presentbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Wij leveren alles op het gebied van kentekenplaten, van aanhanger kentekenplaten tot het maken van een fun plaat met eigen tekst.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 27 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

67 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor
Logotyp för Kentekenwinkel

Svar från Kentekenwinkel

Bedankt voor uw review. De platen zijn direct na bestelling door ons verzonden. Helaas kan er bij de vervoerder onderweg vertraging ontstaan, wat hier tot een later bezorgmoment leidde. Fijn dat de platen zelf volledig naar wens zijn!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

snelle levering, goede prijs

Goede witte plaat gekregen. Het was alleen even onduidelijk hoe het zat met het NL-teken. Uiteindelijk kreeg ik een losse sticker. Het is handiger als die al direct op de plaat zit

25 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

kenteken niet de volgende dag geleverd…

kenteken niet de volgende dag geleverd zoals op website beloofd. willen niet eens de verzendkosten terugstorten zit nu met 2 platen .klanten service geheel niet geïnteresseerd in eenoplossing of compromis.

Ben me niet bewust van enige dreiging die ik geuit zou hebben wel van het compleet negeren van het zoeken naar een compromis voor mijn extra gemaakte kosten buiten mijn schuld om. De verzendkosten zouden gewoon gerestitueerd kunnen worden en aan de courier doorberekend kunnen worden. Ja ik heb meerdere negatieve recensies geplaatst dat is het gevolg als je “klantenservice” je met een Kluitje het riet in stuurt. Het meedenken van de klantenservice was beperkt tot enkel en alleen “nee we kunnen niets doen” meer niet.

14 juli 2025
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Kentekenwinkel

Svar från Kentekenwinkel

Jammer dat je op deze manier reageert.

De levering van je kentekenplaat heeft inderdaad vertraging opgelopen, iets waar wij op zichzelf ook niet blij mee zijn. Zoals aangegeven in onze voorwaarden is “voor 17:00 besteld, morgen in huis” een streven, geen garantie – we zijn daarbij afhankelijk van externe bezorgdiensten. Helaas gebeurt het zelden, maar soms komt een zending een later aan. Dat is vervelend, maar geen reden voor de toon en houding die je richting onze medewerkers hebt laten blijken.

Onze klantenservice heeft meerdere keren geprobeerd met je mee te denken, maar dreigen en ongegronde beschuldigingen maken een normaal gesprek onmogelijk. We staan altijd open voor een oplossing, maar communicatie moet wel van twee kanten komen en op respectvolle wijze verlopen.

Je bent uiteraard vrij om je mening te uiten, maar het verspreiden van onjuiste informatie en het plaatsen van herhaalde negatieve reviews lost niets op – zeker niet als de feiten anders liggen dan je suggereert.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.