Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Geen moeite té veel. Uitermate snelle bezorging en dat dan ook nog naar België. Ik ben klant én blijf klant, zéér tevreden!
Det här tycker kunderna
De site is van een bijzonder uitgebreid niveau. De beantwoording in de vorm van aftersales is ook van hoog niveau. Op elke vraag via whatsapp of mail wordt een gedegen reactie gegeven. De klant krijgt... Se mer
Företaget har svarat
Omdat we voor onze gezondheid zelf Kefir wilde gaan maken, hebben we onze melkkefir besteld in de webshop. Tegelijkertijd hebben we de benodigde materialen gesteld. Alles kwam vlot binnen en keurig v... Se mer
Företagsinformation
- Hälsokostbutik
- Fitness och näringslära
- Mat- och dryckeskonsult
- Utrustning för livsmedelsproduktion
- Livsmedelsförädling
- Butik med vitaminer och tillskott
Skrivet av företaget
Online webwinkel waar u verse, levende probiotica melkkefir-, waterkefirkorrels, kant en klare kefir, viili yoghurt, jun scoby's, kombucha, gedroogde ongezwavelde vruchten, boeken, kunststof bolzeven, fermentatiepotten, hulpmiddelen om suikergehalte en pH te meten en vele overige benodigdheden kunt bestellen. Verzending binnen EU-landen en betaalmogelijkheden via PayPal, iDeal, Klarna (achteraf betalen), BanContact, KBC/CBS, Sofortbanking, Apple Pay en bankoverschrijving. Schaf het eenmalig aan en vervaardig vervolgens eindeloos, ja zelfs levenslang zelf uw eigen probiotische zuiveldrank: melkkefir of probiotische frisdrank: waterkefir. Eindeloze recepten mogelijk. Ook uw adres voor advies m.b.t. de verwerking van kefir. En dat is gratis ;) U vind overigens ook veel beoordelingen over ons via Webwinkelkeur en Google!
Kontaktuppgifter
De Bredase Hunt 28, 8252 JX, Dronten, Nederländerna
- 085 104 1636
- info@kefirshop.nl
- kefirshop.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Contact gehad met klantenservice en…
Contact gehad met klantenservice en kreeg snel bericht, het probleem werd snel verholpen. Goede producten die echt werken.
Geregeld besteld en altijd naar tevredenheid.
Top service en prima producten
Wij hebben zowel verse melk- als water kefirkorrels gekocht. De producten werden de dag later al geleverd en produceren zo snel dat we het nauwelijks kunnen bijhouden. De korrels waren bij aankomst al redelijk groot zodat ze gemakkelijk kunnen gescheiden worden. Echt Top!
We kochten bij een andere webshop eerder al gedroogde melkkefir. Deze korrels waren en bleven zo klein dat we ze van ellende in de vuilnis hebben gedaan.
veel uitleg
Goede uitleg op de website over de producten én nog eens bij de levering. Geleverd zoals voorzien en goed verpakt
Klantvriendelijk en informatief
Vriendelijke en zeer informatieve site met ruim aanbod en uitstekende uitleg. Handige accessoires ook, en eerlijke prijzen.

Compleet pakket
Pakket kwam snel binnen en helemaal compleet
Zodat je snel aan de gang kan gaan

Kefir feedback
Ik wil graag nogmaals delen hoe blij ik ben met de produkten en service van de kefirshop. na ruim een half jaar maak ik nog steeds elke dag 1 liter kefir van de melkkorrels en 300 g villi yogurt, elke dag genieten. Onze hond eet de teveel aan korrels. Mvg, Kees van ‘t Riet, Tilburg.

Svar från Kefirshop VOF
Ik ben sinds vele jaren een trouwe klant
Ik ben sinds vele jaren een trouwe en tevreden klant van de Kefirshop. De producten zijn kwalitatief prachtig en gezond, en bij vragen kun je steeds terecht bij de eigenaars, die ook altijd snel antwoorden. Ik ben gek op gezonde voeding en op fermentaties en ben blij dat ik dit bij de Kefirshop vind.

Svar från Kefirshop VOF
De kefir is heel netjes verzonden en…
De kefir is heel netjes verzonden en het gaat heel goed met het fermenteren van de melk.
Duidelijke beschrijving bij de bestelling meegeleverd.
Zeer goede kefirkorrels
Zeer goede kefirkorrels, onmiddellijk actief en snelle en vlekkeloze levering.

Svar från Kefirshop VOF
Heel duidelijke uitleg op de website
Heel duidelijke uitleg op de website. Het pakket werd snel geleverd en was prima verpakt. Graag tot een volgende keer. Waterkefir doet het trouwens prima hier!
Fijne site met veel informatie en…
Fijne site met veel informatie en snelle, correcte verzending
Snelle levering van het startpakket om…
Snelle levering van het startpakket om waterkefir te kunnen maken. Goede korrels die na een week al bijna 4 x verdubbeld zijn in gewicht!
Kefir werkt goed veel bubbeltjes
Kefir werkt goed veel bubbeltjes, een fruitzakje is inderdaad handig
Alles over Kefir
Alles wat je als nieuweling ( en gevorderde) kefir-maker moet weten,
en kan kopen.
En dat voor een eerlijke prijs.
Goede service, goede kwaliteit kefir
Op de website staat duidelijke en uitgebreide informatie over het product. Het bestelproces ging makkelijk. Het product werd snel verzonden en was goed verpakt. Ik gebruik de melkkefir nu meerdere weken en ik kan zeggen dat ik nooit meer kefir koop bij de supermarkt na het gebruik van deze echte melkkefir! De melkkefir is ontzettend romig en niet te zuur. De kefir groeit als kool. Ik zou het zeker aanbevelen.
Super zorgvuldige beschrijving
Super zorgvuldige beschrijving. Je kan merken dat er echt extra aandacht aan de informatie mail is besteed.
Alles om het te laten slagen
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.