Mijn dochter gebruikte dit doosje al meer dan vijf jaar iedere dag. Enkele weken geleden is ze het kwijtgeraakt. Gelukkig vond ik nog een exemplaar bij jullie! Heel vlot tot bij ons geraakt en dui... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Sehr geehrtes Keekaboo Team, leider ist der von mir bestellte Hase mit Spieluhr von Liewood defekt. Dieses Problem hatte ich bereits schon einmal. Daraufhin habe ich ĂŒber Ihren Onlineshop bes... Se mer
Badjas van Liewood voor onze kleinzoon besteld. Het is een prachtig exemplaar met drukknopen waardoor hij lekker warm gesloten blijft. De bezorging verliep met niet teveel en duidelijke info. Gezellig... Se mer
Als enige hadden ze hier nog mijn gewenste artikel (Koeka babyvest), super blij! Bestellen was makkelijk en heel fijn was de snelle levering. Het persoonlijke kaartje wat erbij zat vond ik erg attent... Se mer
Företagsinformation
- keekabuu.com
Har besvarat 11 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Mooie kleertjes en een mooie prijs!
Snelle levering
Snelle levering
Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling.
Het duwkarretje ziet er net als op de site, superleuk uit.
Ze werken samen met een zeer slechteâŠ
Ze werken samen met een zeer slechte bezorgdienst DPD. Zou daarom niet meer zo snel hier bestellen.
Met de bestelling is alles goedâŠ
Met de bestelling is alles goed verlopen, weekend besteld en nu al ontvangen. Mooi in gepakt en mijn zoon is er blij mee
Verkeerd artikel gestuurd...jammerâŠ
Verkeerd artikel gestuurd...jammer .Maar was snel op gelost door het verschil te tourneren.
Hoor wie klopt daar kinderen, alvast niet DPD
MIXED FEELINGS. Pakket na vrijwel 2 weken nog niet ontvangen. Enkel op conto te schrijven van koerierdienst DPD. Probleem gemeld aan de leverancier die intussen heeft geprobeerd om het pakket te traceren, voorlopig nog zonder resultaat. Appreciatie evenwel voor het begrip en de aanpak van het issue.
Goede prijs en zeer snelle levering
Snelle levering goede kwaliteit
Keurig verpakt en snel geleverd
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.