Har netop fået 1000/1000 og efter hurtig support på e-mail med kazoom har jeg nu fuld hastighed. Til alle dem der brokker sig over at der ikke er telefonsupport, det kan ikke komme som en overr... Se mer
Företaget har svarat
Kazoom leverer varen. Hastigheden er i top og lever 100% op til det lovede. Samtidigt oplever jeg altid en høflig, hurtig og kompetent service hvis man henvender sig med tekniske problemer (som iøvrig... Se mer
Företaget har svarat
Watch out. Kazoom "Customer service" is non-existing. sure they reply on your mails, but they'll make promises they don't intend to keep. If you have presales question they might answer inco... Se mer
Företaget har svarat
Hos KAZOOM tilbyder vi fibernet med en hastighed på 1000/1000 Mbit/s. Yes, vi har ét produkt. Så skal du aldrig bekymre dig, om du nu har valgt det rigtige. For med 1000/1000 Mbit/s kan du det hele - og familien med. Hos KAZOOM er vi kun et klik væk, for al vores kundeservice er online. Og vi vil gerne love dig, at kundeservicen er i topklasse. Vi har i hvert fald ladet os fortælle, at vores kunder er ret så glade for os.🤩
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fik for 4 mdr siden fibernet fra Kazoom. Jeg fik købt og installeret modem m.m. efter anvisning fra sælger i elforretning.
Nettet hoppede af og på, og jeg købte forstærkere, købte nyt TV og brugte tid og benzin på at køre frem og tilbagetog forretningen for at teste mit udstyr
Fik at vide at det måtte være nettet
Kazoom sendte en servicetekniker som gennemtestede og fandt frem til at elforretningen ikke havde vejledt rigtigt og solgt mig det rette udstyr og informerede om, hvad jeg skulle skaffe
Kazooms servicemedarbejder gav en fantastisk og venlig service, både praktisk og menneskelig.
Alt virker nu fint. Tak

Svar från Kazoom
Har haft Fibia siden de startede - har min egen Asus router med egen opsætning - har aldrig haft problemer med denne forbindelse/opsætning.
Så springet til Kazoom var ikke svært - ( jeg skulle ikke foretage mig noget - det hele kørte jo bare videre )

Svar från Kazoom
Vanvittig god service og oplevelse fra start af!
Stod uden internet efter en flytning. Havde kigget rundt omkring på nettet efter selskaber der kunne levere fiber. Alle jeg faldt over havde leveringstid på 3 uger. Så kom jeg til Kazoom via en reklame. - Kontaktede deres kundeservice, og kom i kontakt med Tobias, som lovede at han ville få mig på hurtigt muligt.
De tog præcis 2 hverdage fra jeg skrev til ham, til jeg var på nettet med fuld hastighed.
Det kalder jeg god kundeservice, og et firma der vil kunderne!
Kan stærkt anbefales herfra!
- Og lækkert man ikke modtager alt muligt ubrugeligt internetudstyr som skal sluge strøm, for at man kan komme på nettet.

Svar från Kazoom
Efter lidt startvanskeligheder fungere det perfekt

Svar från Kazoom
Vi har nu haft Kazoom i et par uger, og vi er fuldt ud tilfredse.
Skiftet fra Aura fiber til Kazoom var “smertefrit”, og vi oplevede ingen udfald i forbindelse med skiftet. Dog havde vi fat i Aura i ugerne inden for at “få lov” til at sætte egen router på. Det tog sin tid at få det løst.
Men nu kører det.
Kazoom-forbindelsen er som forventet og til en fornuftig pris.

Svar från Kazoom
Bestilte en 1000/1000, og fik 94/92 kablet, så det var en kort fornøjelse. Vi opsagde efter få dage, selvfølgelig med den obligatoriske mdr varsel og dagen efter lukkede de så helt for internettet. Og ville/ kunne ikke åbne det igen. Og når al kommunikation foregår via mail, så er det noget op ad bakke. Og anden netudbyder må ikke gå på før opsigelsestiden er udløbet.. Rigtig skidt..

Svar från Kazoom
Hvis du følger kazoom skriftlige anvisninger punkt for punkt, er et skifte til kazoom meget nemt. Køb router i god kvalitet, vi har aldrig haft bedre net dækning, samt hastighed.👍

Svar från Kazoom
Er ny kunde ved Kazoom, og er fuldt ud tilfreds med dem indtil videre. Ingen problemer med at få fiberen anlagt og fiberboksen opsat, og forbindelsen er rigtig god!

Svar från Kazoom
Jeg havde egentlig ikke noget negativt mod jer før dette men når i skal fyldes min post kasse med jeres reklamer og man så ikke engang har mulighed for at tilslutte sig til/ønske sig tilsluttet til jeres netværk..
Hvad er det for en omgang amatør marketing afdeling... brug dog jeres resourcer et sted hvor i faktisk har mulighed for at levere jeres produkt.
//Opdatering
Jeg kan bekræfte at det har i ikke, eftersom der ikke er fiber tilslutning i lejlighederne - om igen :)
Et godt tip ville nok være som fiber udbyder at tjekke om adressen man sender marketings materiale ud til rent faktisk har mulighed for fiber.
//Opdatering 2
Jeg ved at der ikke kommer til at være en fiber leverandør hvor jeg bor, så jeg gider egentlig ikke spilde min tid ligesom at i heller ikke bør spilde jeres marketing budget på områder som ikke har fiber.

Svar från Kazoom
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.