Katanuki Omdömen 39

TrustScore 3.5 av 5

3,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De bestelling verliep moeiteloos. Alleen gaat het weeral om een dropshipment verhaal vanuit het verre oosten... Terwijl het verhaal achter de korting een overstock is! En in de bevestiging vertelt m... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het product was prachtig afgewerkt. Het was behoorlijk scherp en fijn in het gebruik, De verpakking had zorgvuldiger moeten zijn.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Levering snel en netjes. Product gewoon goed zoals verwacht. Kwaliteit prima, niets te klagen.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De verpakking was zo minimalisatie als mogelijk, geen overbodige plastic verpakking. Mes' zeh de stibb, boe, estebbe stibb vast.

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als fanatieke thuiskok

Als fanatieke thuiskok, ben ik behoorlijk strict in mijn keukengereedschap. Snijervaring is buitengewoon soeplig, gebruikt staal behoudt zijn fijne scherpte erg goed, ook na veelvuldig gebruik.

29 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

IK STONK IN HET FRAAIE VERKOOP PRAATJE

wat een ongelooflijke bagger kwaliteit ik kocht deze messen in een vlaag van tja in een vlaag van verstand verbijstering

De zogenaamde handgemaakte messen zijn 100 % indentiek iets wat onmogelijk is met handgesmede messen de bramen zitten nog op de ``net zo scherp`` als een katana speeltjes de ``echt leren`` schede is van heel echt plastic het enige van ``waarde`` lijkt de gratis bij 2 messen slijper .

ik raad iedereen aan om een paar maanden door te sparen en ergens anders te gaan shoppen .

o de levering ze schrijfen al maanden dat ze gaan verhuisen naar groter magazijn in werkelijkheid is het pakket opgestuurd uit china gewoon transhippen dus

note aan mij zelf ``NIET MEER INTRAPPEN ``

3 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tegenstrijdig Katanuki mes

Eigenlijk wil ik reageren op een vorige review van Bert W. In een reactie daarop schrijft Katanuki: "Even ter verduidelijking hoe wij werken: onze messen worden op bestelling vakkundig gemaakt, waardoor de levertijd langer is dan bij voorraadproducten."
Ik stootte op Katanuki op een advertentie voor een actie waarin je hun zogezegde topmes (weet ik niet want nog niet gebruikt) kan kopen aan 1+1 gratis. En waarom? Omdat ze gaan verhuizen en met "een "enorme voorraad" zitten. Zo zeggen ze het zelf in hun advertentiefilmpje. Ze worden dus vakkundig op bestelling gemaakt en tegelijk ligt er een grote voorraad die snel weg moet.
Bovendien kwam ik kort erna een advertentie tegen voor exact hetzelfde mes maar dan wel onder de naam Matsato. Heel geloofwaardig en vertrouwenwekkend allemaal....

26 maj 2026
Logotyp för Katanuki

Svar från Katanuki

Goede en eerlijke opmerking — ik snap dat het verwarrend overkomt. De situatie: we hadden een grote voorraad in een magazijnuitverkoop, en zijn daarna overgegaan op leveren op bestelling. De 1+1-actie liep zo goed dat we 'm hebben doorgetrokken. Dat we dat niet helder hebben gecommuniceerd, reken ik mezelf aan. Wat de gelijkenis met andere messen betreft: in dit segment lijken veel messen op elkaar, dat klopt. Het beste oordeel vorm je zodra je 'm zelf gebruikt — en mocht je dan niet tevreden zijn, dan lossen we het op.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Katanuki messenset mogelijk een (geen) scam

Ik heb bij Katanuki een messenset besteld. Het was de actie 1 betalen en 1 gratis erbij geleverd. Ik heb netjes betaald en ALLEEN van het betaalbedrijf VIVA.COM een mail ontvangen dat de betaling verwerkt is. Echter vanuit Katanuki.nl heb ik hoegenaamd helemaal niets ontvangen. Geen bestelbevesting noh een mail omtrent de levering. Het bedrijf is wel geregistreerd in NL en heeft ook een (mail) adres en telefoonnummer. Telefoonnummer gebeld om nevraag te doen, echter een paar keer alleen voice-mail. Ik heb een voice mailbericht ingesproken en weder een mail gestuurd, helemaal geen reactie. Het loopt nu rond de 2,5 week. Ik wacht deze week nog af, indien ik geen reactie krijg, ga ik aangifte doen bij de Politie ( internetfraude platform) Ik gun ze dus nog even het voordeel van de twijfel, maar ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Dus we gaan het zien. Ik zal indien ze reageren en mij de bestelling leveren mijn revieuw aan passen. Wordt vervolgd! AANVULLING 03-06-2026. Heden heb ik mijn bestelde messen pas ontvangen. Verpakking was half opengescheurd en lang in de brievenbus. Ik heb dus 2 messen ontvangen. Messen zien er op het oog niet verkeerd uit, alleen doordat het er 2 zijn voor de prijs van € 59.00 vind ik het een zinvolle aankoop. Indien het er maar 1 mes was, zou ik mij enigszins bekocht voelen. De hoesjes-foudraal waarin de messen verpakt zijn, is van een soort plastic met leer uitstraling. Dat doet het producht aan sich geen goed. Is een beetje goedkoop gefrabiceerd. Maar goed, geen scam maar wel een hele lange levertijd en dat vind ik onacceptable. Maar ja als het uit China komt kun je dat verwachten, alleen geven ze dat niet duidelijk aan. Ik geef ze dus al met al 3,5 ster! Daar zullen ze het mee moeten doen!

8 maj 2026
Logotyp för Katanuki

Svar från Katanuki

Hoi Bert,

Allereerst excuses voor de verwarring — ik begrijp dat het stil blijven voelt als geen reactie, en dat is verontrustend.

Even ter verduidelijking hoe wij werken: onze messen worden op bestelling vakkundig gemaakt, waardoor de levertijd langer is dan bij voorraadproducten. Het volledige verzendbeleid kun je hier teruglezen: https://katanuki.nl/pages/verzendbeleid. Tijdens het productieproces houden we onze klanten per e-mail op de hoogte van de voortgang. Mocht je die updates niet hebben ontvangen, check dan vooral ook even je spamfolder — daar belanden onze mails soms onbedoeld.

Op basis van je bestelmoment verwachten we dat je messenset inmiddels bij je is. Is dat niet zo? Stuur dan een mail naar service@katanuki.nl met je bestelnummer, dan zoeken we het direct voor je uit en zorgen we dat het wordt opgelost.

Nog één ding dat verklaart waarom je telefonisch geen gehoor kreeg: ons nummer is uitsluitend bedoeld voor WhatsApp, niet voor bellen. Dat had vooraf duidelijker mogen zijn — onze excuses voor de moeite die je hebt gedaan om ons te bereiken.

We zijn een echt, in Nederland geregistreerd bedrijf, en we gaan dit netjes met je afronden. 🙏

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.