Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Nordens största bilhandlare av begagnade bilar. MRF-ansluten och fokuserad på att hitta rätt bil för varje kund.
Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Köpte vår Volvo xc40 i Kalmar. Till vår hjälp hade vi Karam Aldasugi, mycket trevlig, hjälpsam , sakkunnig och utrustat med stort tålamod. Rätt man för ett så pass krävande service yrke. Mvh Lena o Thomas Vadaszi

Bra service och trevlig personal i Varberg. 👍🏼

Svar från Kamux AB
Att de åtgärdar de fel som hittats i efterhand.

Svar från Kamux AB
Fått fin hjälp av Marcus på aftersales med reparation på bilen vi köpte. Väldigt bra service och en smidig lösning.

Svar från Kamux AB
Genuin säljare. Konkret utan smör. Bra dialog om allt.

Svar från Kamux AB
Fantastisk personal .trevligt bemötande och kan deras jobb .
Speciellt Andrés

Svar från Kamux AB
Köpet gick snabbt och smidigt, tog även min gamla bil i inbyte, kan varmt rekommendera Kamux Västerås till alla. Stort tack.

Svar från Kamux AB
Mycket bra service och information om bilen, försäkring osw.

Svar från Kamux AB
Köper alltid bil från kamux. Trevliga och hjälpsamma.

Mycket dålig erfarenhet
Jag är mycket besviken på min upplevelse med det här företaget efter att jag köpte en bil av dem.
Jag fick information om att försäkringen skulle gälla som ett erbjudande i två veckor. Senare upptäckte jag att en försäkring hade tecknats för ett helt år utan att jag hade gett mitt tydliga godkännande till detta.
Dessutom hade bilen problem redan efter köpet och behövde lämnas tillbaka till företaget för reparation. Bilen blev kvar hos dem i hela tre veckor efter att jag hade köpt den, vilket självklart var väldigt frustrerande.
Det här är inte den service eller kundupplevelse jag förväntade mig. Jag tycker att kommunikationen har varit bristfällig och att jag som kund inte har fått den tydlighet och det bemötande jag har rätt att förvänta mig.
När man köper en bil förväntar man sig att bilen ska fungera och att företaget tar ansvar om det uppstår problem. I mitt fall har jag tyvärr fått en väldigt dålig upplevelse, både när det gäller bilen, reparationen och försäkringen.
Jag hoppas att företaget tar detta på allvar och ser över sina rutiner. Efter min erfarenhet känner jag mig tyvärr inte trygg med att rekommendera företaget till andra.

Svar från Kamux AB
Jag är mycket nöjd med Kamux och den service jag har fått. Jag har haft kontakt med dem i samband med flera bilaffärer och de har alltid varit hjälpsamma, professionella och lösningsorienterade. När jag inte var helt nöjd med Volvon hjälpte de mig på ett väldigt bra sätt och vi hittade en lösning så att jag kunde byta till min Mercedes.
Bra bemötande, smidig kommunikation och ett företag som försöker hitta en lösning för kunden. Jag kan absolut rekommendera Kamux!

Svar från Kamux AB
Säljare var tillmötesgående och såg mig som köpare. Helheten av att sälja och köpa bil var tillfredställande. Återkopplade snabbt på alla våra frågor. Säljaren var personlig och gav utmärkt personlig touch på hela processen.

Svar från Kamux AB
Jag skulle läst på mer om deras omdöme, då hade jag aldrig köpt bil här. Köpte en bil för 170000 kr. 3 veckor efter köp rasar bilen. Blir hänvisad till ett formulär på deras hemsida, tar 2 dagar innan svar. Blir hänvisad till verkstad som inte har tid att titta på bilen förrän 3 veckor senare. Får ingen lånebil under tiden. Får inte utnyttja bytesrätt då jag kört för många bil. Milantal i kontrakt som inte stämmer. De är absolut inte hjälpsamma om något går sönder på bilen. ARN är inkopplade.

Svar från Kamux AB
Trevligt bemötande och omtanke om att försöka åtgärda mindre fel innan leverans. Jag tycker det är mindre bra att de finstilt skriver ”+ administrationsavgift xxx kr”. Totala priset för fordonet borde skrivas ut.

Svar från Kamux AB
Trevlig personal Fräsh lokal och mycket bra utbud på bilar

Svar från Kamux AB
Hörde av mig till inköpsavdelningen på Kamux för cirkus en månad sen via hemsidan. Skrev att jag gärna i första skedet tar kontakt per sms eller mejl - något som de lyssnande på och kom i kontakt med Hoda. Skrev att jag skulle vilja återkomma om en månad och det var inga problem.
Ringde sen Hoda för två veckor sen för att boka in test hos lokala Kamux i närheten av vart jag bor. Oskar på inköp och Kevin på Kamux i Linköping hjälpte mig vid testet. Hade ifrån början varit väldigt ärlig med de fel/kostnader som fanns på bilen så budet höll sig efter test och allt gick väldigt smidigt till!
Tackar Kamux och specifikt Hoda, Oskar och Kevin!

Svar från Kamux AB
Kamux har stort utbud av bilar. Säljaren är vänlig och fixa fram bilen till provkörning utan problem (även efter butikens stängningstid). Känner ingen stress från båda håll.