Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ten eerste: Ik heb de gevraagde gegevens in goede orde ontvangen. Dus dat is al heel fijn. Toen bleek dat ik per abuis de verkeerde gegevens had opgevraagd, heb ik vriendelijk verzocht of die transact... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het was een zeer prettige samenwerking en de communicatie was heel erg duidelijk. Ook Rob die de metingen heeft gedaan was zeer aangenaam en duidelijk. Top bedrijf sterk aan te bevelen!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Achteraf blijkt dat de uitgemeten grenzen niet rechtsgeldig zijn bij overdracht bij een notaris. Het is mij niet duidelijk geweest of dat je erop gewezen wordt dat “voorlopig” ook nooit definitief i... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer snelle service! Per abuis 2x hetzelfde uittreksel ontvangen. Even een belletje met de klantenservice. Binnen een paar minuten had ik een nieuw uittreksel met de juiste toevoeging. Probleem verhol... Se mer

Företagsinformation

1. Informationstjänster
  2. Företagsadministration

Skrivet av företaget

Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle reactie op de vraag.

12 april 2024

Beste Geert,

Bedankt voor uw review aan Kadasterdata.

Hier zijn wij erg blij mee.

Heel goed geholpen

25 mars 2024

Beste Allan Fok,

Bedankt voor uw review. Hier zijn wij erg blij mee!

Aanvraag eigendomsbewijs woonark

In eerste instantie leek eea niet goed te gaan, mede door eigen knulligheid, maar na contact met het supportteam is alles naar volle tevredenheid opgelost. Hartelijke dank daarvoor.

13 mars 2024

Beste Lau Schoolkate,

Bedankt voor uw mooie review. Hier zijn wij erg blij mee.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Reclame bericht

sturen mij een mail die ik ontvang omdat ik mij ingeschreven zou hebben bij hun,
Is niets van waar ik heb ook niets te maken met het kadaster ik woon niet in Nederland, blijkt dat er door mij in het verleden een aanvraag gedaan is voor een huis, kon ik mij niet herinneren...

13 mars 2024

Beste Jaap van Toledo,

Helaas zagen wij uw negatieve review voorbij komen.

Uw review gaat wat wij voor nu lezen over onze nieuwsbrief die u van ons heeft ontvangen.
Dit betreft een reclame e-mail.

U heeft eerder bij ons een gratis woningwaarde aangevraagd en hierdoor bent u aangemeld voor onze nieuwsbrieven.

Contactgegevens zijn bij ons veilig.
Eventuele ingevulde contactgegevens worden niet met derde partijen gedeeld. Deze worden alleen gebruikt om gratis informatie naar u te sturen.

Mocht u zich willen afmelden kunt u dit doen via de button unsubsribe onderaan de e-mail.

Uiteraard hebben wij niets aan een ontevreden klant, daarom zou ik graag van u horen wat ik eventueel nog voor u kan betekenen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Met Mirijana gesproken en zeer snel…

Met Mirijana gesproken en zeer snel opgelost.
Had de verkeerde adres gekregen van een perceel die ik opgevraagd had.
Complimenten

Beste Arthur Brouwer,

Bedankt voor de complimenten en het schrijven van uw review.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Er is heel snel gereageerd op mijn verzoek.…

Er is heel snel gereageerd op mijn aanvraag van een kadastrale kaart. In eerste instantie kreeg ik de foute kaart, maar toen ik dit aangaf is dit in vijf minuten hertseld.

Beste Steven Duyverman,

Bedankt voor uw fantastische review! Wat fijn om te lezen dat u de juiste kaart alsnog heeft mogen ontvangen.

zeer snelle reactie

Mij werd een verkeerd uittreksel gezonden.
Dit werd per ommegaande gecorrigeerd.

Beste Lita van der Kaay,

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn om te lezen dat het zo is opgelost voor u.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ben heel snel en vriendelijk geholpen

Ben heel snel en vriendelijk geholpen, super!

Beste Donna,

Bedankt voor het schrijven van uw review. Hier zijn wij erg blij mee!

Duidelijk en snel

De meting op locatie was snel geregeld en bracht direct duidelijkheid. Vriendelijke landmeter!

19 januari 2024

Beste Roos de Heijde,

Bedankt voor uw review.
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de uitgevoerde grensreconstructie. Tot ziens!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service , netjes geholpen aan de telefoon.

Toppie heel blij mee

28 februari 2024

Beste Anita Damme,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van uw review. Hier zijn wij erg blij mee.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service , netjes geholpen aan de telefoon.

Beste Jacqueline,

Bedankt voor het schrijven van uw 5 - sterrenreview.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

WOZ ging makkelijk en vlot

WOZ bezwaar ging makkelijk en vlot. Vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Beste Jennifer Wevers,

Bedankt voor uw fantastisch mooie review. Hier maakt u ons erg blij mee!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

snel en duidelijk antwoord!

snel en duidelijk antwoord!
Vriendelijke medewerkster!

Beste heer/mevrouw Kitzen,

Bedankt voor uw fantastische review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service.

Snel

Snel, duidelijk en accuraat

28 februari 2024

Beste Michiel de Rooij,

Dank voor het achterlaten van de mooie review. Hier zijn wij erg blij mee.

Reclame mails

Reclame mails bevatten foutieve informatie.

27 februari 2024

Beste Sam,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

LET OP!! Kadasterdata.nl vraagt onnodig veel te veel geld!!

LET OP!!
'Kadasterdata.nl is een keihard commercieel bedrijf die maar liefst bijna 100 Euro vragen voor een incompleet beeld van je eigen terrein.
(let op; dit is dus NIET..'ww..kadaster.nl' die veel goedkoper zijn) Helaas door tijdgebrek betaalden we dit bedrag te snel zonder even te zoeken naar de juiste website, ....kadaster.nl.
Ook bij 'mijnoverheid.nl kan je diezelfde informatie zelfs gratis ontvangen!
Ik kan het mezelf alleen kwalijk nemen dat ik met ze in zee ging...
Om mijn hele terrein via dit bedrijf compleet te ontvangen mag ik er bovenop nog zo'n 60€ betalen schrijft de medewerkster... wat ik NATUURLIJK NIET ga doen)
Ik hoop dat mijn domheid anderen inspireert om niet naar de verkeerde website te gaan...Lees dus even goed mijn tekst door om je niet te vergissen(!)
Toen ik met het 'echte' kadaster contact opnam en ik vertelde wat ik had betaald hoorde ik haar schrikken en 'oh nee' zeggen....
Dat kadasterDATA veel meer geld vragen dan 'het kadaster' moeten ze natuurlijk zelf weten, ik wil alleen met dit bericht aangeven dat je goed moet kijken waar je op klikt en dat er goedkopere opties zijn.

23 februari 2024

Geachte Petra,

Wat jammer van uw helaas negatieve review en dat u het geleverde product teleurstellend vindt.
Echter geven wij vooraf wel duidelijk aan wat u van het product kunt verwachten en wat de kosten zijn.
Wij hebben uw bestelling zojuist bekeken en zien dat het product echt duidelijk conform de aanvraag en productinformatie aan u uitgeleverd is. Wij leveren de geregistreerde bebouwing, bijgebouwen worden over het algemeen niet geregistreerd.

Onderstaande tekst kunt u terugvinden bij de product informatie:

Is de Kadastrale kaart met maatvoering altijd leverbaar?

Ja, wij kunnen van elk (grond)perceel de Kadastrale kaart met maten leveren. Standaard leveren wij het grondperceel waar de woning op gevestigd is met de geregistreerde bebouwing. Het kan voorkomen dat u ook eigenaar bent van andere (aangrenzende) percelen. Indien u deze percelen wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice.

Dat heeft u toen ook gedaan verneem ik uit uw review. En zijn de extra kosten met u besproken. En wij hebben u daarom ook korting gegeven op het ' extra perceel '

Tevens staat er een voorbeeld bij de productinformatie.

In deze zijn wij het helaas niet eens met uw review.

Kadasterdata klantencontact

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel, exact wat ik nodig had :)

20 februari 2024

Beste Cas,

Bedankt voor het schrijven van uw fantastische review.
Hier zijn wij erg blij mee.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

wat is er mis met het kadaster?

wat is er mis met het kadaster?? een betrouwbare instelling, die komen niet met zorgwekkende mailtjes

Beste Meint Dussel,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jezelf laten lijken op een legitiem bedrijf en mails met onwaarheden versturen

Dit bedrijf moet je absoluut niet vertrouwen.
Sturen je een mail dat ze een meting in je tuin hebben gedaan over de erfgrenzen en dat je het verslag kan "direct kan ontvangen"
Na een belletje waar dit vandaan komt zeggen ze dat het een reclame email is.
Dus ze zijn niet komen meten, maar je kan het product nog steeds kopen.
In mijn boekje is dit oplichting. Lekker van wegblijven.

Beste Paul Koster,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik zie hier alleen maar positiviteit

Ik zie hier alleen maar positieve reviews, die vrijwel ALLEMAAL eerst een probleem melden, dat zo fantastisch is opgelost door Kadasterdata.
Dat lijkt me stug, het is niets anders dan een set marketing-reviews, "kijk ons een goed presteren". Vreemd dat Trustpilot dit niet ziet.

Beste Hank Maverson,

Wat jammer van uw review.
Echter kunnen wij op uw naam geen order bij Kadasterdata vinden, en zo ook niet nagaan wat er eventueel is misgegaan.
Zou u contact met ons willen opnemen?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 220 4200, of per e-mail op support@kadasterdata.nl

Wij horen graag van u, zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.