Ten eerste: Ik heb de gevraagde gegevens in goede orde ontvangen. Dus dat is al heel fijn. Toen bleek dat ik per abuis de verkeerde gegevens had opgevraagd, heb ik vriendelijk verzocht of die transact... Se mer
Företaget har svarat
Het was een zeer prettige samenwerking en de communicatie was heel erg duidelijk. Ook Rob die de metingen heeft gedaan was zeer aangenaam en duidelijk. Top bedrijf sterk aan te bevelen!
Företaget har svarat
Achteraf blijkt dat de uitgemeten grenzen niet rechtsgeldig zijn bij overdracht bij een notaris. Het is mij niet duidelijk geweest of dat je erop gewezen wordt dat “voorlopig” ook nooit definitief i... Se mer
Företaget har svarat
Zeer snelle service! Per abuis 2x hetzelfde uittreksel ontvangen. Even een belletje met de klantenservice. Binnen een paar minuten had ik een nieuw uittreksel met de juiste toevoeging. Probleem verhol... Se mer
Företaget har svarat
Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.
Ohmweg, 1A, 2952BD, ALBLASSERDAM, Nederländerna
Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Er was een fout geslopen in mijn bestelling maar deze werd snel en klantvriendelijk opgelost.

Svar från Kadasterdata
Slechte ervaring met de klantenservice.
Drie dagen na betaling zelf telefonisch contact opgenomen om een datum af te spreken. (donderdag 15 augustus tussen 8u en 10u)
Terug gebeld op 15.08.2024 naar de klantenservice omdat de landmeter niet kwam opdagen.
Uitgemaakt als leugenaar door de dame van de klantenservice. (ik heb zogezegd geen contact opgenomen op woensdag 7 augustus om 13u49)
Blijkbaar kunnen er bij Exact survey geen fouten worden gemaakt.
Yves Groede

Svar från Kadasterdata
Prettig en adequaat antwoord en oplossing nav het niet ontvangen van het gevraagde uittreksel.

Svar från Kadasterdata
De woningwaarde check van Kadasterdata klopt niet. Het huis zou een waarde van minimaal 400.000 moeten hebben (WOZ waarde 440.000). Ook alle huizen in de omgeving hebben hogere prijzen. Kadasterdata zegt dat de marktwaarde ongeveer 230.000 euro is.
Ik heb dit al een keer aangegeven via hun klantenservice mail maar ze doen er niks mee.

Svar från Kadasterdata
Hele goede ervaring met Kadasterdata.
Kadastrale kaart opgevraagd, afgerekend en binnen no time de gegevens die ik nodig had binnengekregen.
Top.

Svar från Kadasterdata
Reeds 2 weken aan t wachten op een luchtfoto.. Iedere keer hetzelfde antwoord, nog ff wachten, kan elk moment komen, we sturen het nog een keer blablabla.. Ondertussen bij het Kadaster zelf een meting aangevraagd, is binnen een week uitgevoerd. Kunnen de mensen van Kadasterdata een voorbeeld aan nemen. Wat een koekenbakkers! Nooit meer!

Svar från Kadasterdata
Snel en naar volle tevredenheid geholpen. Goed mailcontact, zeer vriendelijkl!

Svar från Kadasterdata
Enkele weken geleden de gegevens van een perceel opgevraagd. Beloofd wordt een tekening met maten en coördinaten. Kosten 100 euro.
Maar.....op de tekening geen coordinaat te vinden. Na contact met kadasterdata krijg je als antwoord "dit is het".
De juiste info via kadaster kost 45 euro.
Stelletje oplichters.
Daarna krijg je veel reclame mails.
De laatste mail was aanbieding van luchtfoto met kadastergrens voor 25 euro, terwijl deze gratis is te vinden via kadasterkaart.com.
Voor mij, stelletje (legale?) oplichters

Svar från Kadasterdata
Mijn vraag werd binnen een uur en met zeer hulpvaardige actie beantwoord! Deze service zie ik bij weinig bedrijven terug en was positief verrassend.

Svar från Kadasterdata
Zeer goed en snel geholpen met een vraag over een document waarbij zowel qua IT als aan mijn kant wat mis gegaan was. Mooi opgelost

Svar från Kadasterdata
Ik had een vergissing gemaakt in een aanvraag en vroeg via de email om herstel van de gemaakte fout.
Daar werd zeer snel op gereageerd met een positief resultaat.
Mijn waardering daarvoor!
Met vriendelijke groet
Frans Kerkhof

Svar från Kadasterdata
Dit zijn oplichters. Zij verkopen een kaart voor 100 euro die bij het Kadaster zelf 2 euro kost.
Kadasterdata zegt dat zij herhaaldelijk hebben geprobeerd om in contact met mij te komen. Dat is niet waar. Na de aankoop bleef dit bedrijf wekelijks reclame mail sturen om nog meer producten te kopen. In het laatste bericht werd gezegd dat er nieuw meetgegevens beschikbaar waren. Dat bleek een leugen te zijn.
Op mijn antwoord dat ik niet van dit soort berichten gediend ben, is nooit gereageerd.
Zet dit bedrijf direct op de spamlijst.

Svar från Kadasterdata
onverwachte extra service waarmee ik erg geholpen werd....

Svar från Kadasterdata
Dit bedrijf stuurt sms berichten zonder dat ik hier om heb gevraagd. Bij navraag kreeg ik te horen dat ik waarschijnlijk van hun diensten gebruik heb gemaakt echter is dit niet het geval. Ik stuur nooit sms berichten.

Svar från Kadasterdata
Op mijn vraag volgde een snel en adequaat antwoord dat

Svar från Kadasterdata
Zeer snelle reactie, ook al was hetveerste document van een foutief huisnummer maar werd binnen 1 minuut rechtgezet na telefonisch contact.
Ook heel snel geholpen via de telefoon.
Bedankt aan Mirijana

Svar från Kadasterdata
Na invullen van de gegevens ontving ik geen email, maar de medewerker van Kadasterdata ging er direct achteraan en vervolgens ontving ik als nog de email met alle gegevens. Snelle reactie, snel resultaat.

Svar från Kadasterdata
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.