Vi bestilte 2 par custom made sko i forbindelse med vores bryllup, som vi absolut elsker. De er flotte lavet, og kommunikationen var helt perfekt, vi fik det som vi præcis gerne ville have. Jeg vil an... Se mer
Det här tycker kunderna
Sindsygt god service! Svare hurtigt! Skulle have lavet nogen custom stencils og det var ikke et problem, skulle bare sende de ting jeg skulle have lavet over mail også fixede han det! han meget hjæ... Se mer
Företaget har svarat
Utrolig god service og løbende information omkring levering. Skoene var en fødselsdagsgave til min kæreste. Selvom størrelsen ikke var på lager ved bestilling fik jeg hurtigt besked på de ville gøre a... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
kaanbjerg Customs har leveret sko til mere end 1000 tilfredse kunder siden 2015. Stifteren Michael har derfor meget erfaring med customized af sneakers.
Kontaktuppgifter
Vimmerbyvej 21 st, 8600, Silkeborg, Danmark
- kaanbjerg3@gmail.com
- kaanbjergcustoms.com
Min datter skulle bruge er par…
Min datter skulle bruge er par custommade sneakers og var lidt sent ude med bestilling. Vi fik superhurtig hjælp og skoene blev afsendt samme dag som vi bestilte. Min datter var meget begejstret da hun åbnede skoæsken, skoene var endnu flottere end hun havde turdet håber. Rigtig fede sneakers, kvalitet og kundeservice.
Høj kvalitet og super service
Min datter har købt et par custome made sko og kvaliteten er super😊 fantastisk service og hjælp til design, og vi blev opdateret løbende i processen. kaanbjerg Customs får den største anbefaling herfra😃
Varer kom som aftalt og god service
Varer kom som aftalt, og med opfølgende besked fra afsender om varer var modtaget
God service 👍
Mega Go service og super flot varer
Alt var fint og i orden.
Varme anbefalinger
Købte de flotteste sko til min datter, som blev lavet lige som hun gerne vil have. Samme dag jeg bestilte, blev skoene sendt. Jeg kan kun anbefale Kaanbjergcostoms.
Kanon fed service hurtig levering alt i…
Kanon fed service hurtig levering alt i alt kanon sted og handle👌
Super fine sko👍💪Datteren elsker dem.
God service ved speciel ordre
Hurtig respons på speciel ordre, mit ønske blev imødekommet med god vejledning.
Jeg er mega tilfreds med mine sko
De sejeste sko ever
De sejeste sko ever, de så flotte. ikke sidste gang vi handler der. Prøv det i vil ikke fortryde.
The sneakers where perfect and they…
The sneakers where perfect and they came so fast! 😍 will be ordering from you again no doubt!!
Beta best!
Mega tilfreds!
Virkelig fede sneaks. Virkelig god service!
Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller customs herfra.
Print var faldet af efter en gang
Jeg havde bestilt et par Nike til min konfirmation. Alt gik meget fint og vi fik skoene meget hurtigt leveret. Jeg brugte dem ikke en eneste gang før min konfirmation og dagen efter var halvdelen at de sommerfugle der var på skoene faldet af🤔

Svar från Kaanbjergcustoms
De har overlevet lidt af hvert!
Tilbage i august 2020 købte jeg et sæt Nike Airforce med LV paint og det eneste der er slidt er selve skoen. Malingen og arbejdet udført af Kaanbjerg er til min store overraskelse fuldstændig intakt.
De har været brug i fitness, løbeture, byen, skoven.. you name it..
Solidt produkt og en helt igennem cool fyr at handle med!
// Jeppe Holmsted
Det var fremragende
Det var nemt, hurtigt og sikkert for mig, at handle på hos kaanbjergcustoms. Malingen på skoene falder ikke af og sidder vanvittigt godt på. hvis man har brug for hjælp eller andet, så svare han hurtigst muligt. Alt i alt rigtig god hjemmeside og alt spiller bare, kan virkelig anbefale, at handle hos kaanbjergcustoms:)
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.