K2 biler Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kom ind med et problem, som heldigvis viste sig at være en lille ting. Virkelig god oplevelse hele vejen igennem: super venlige og høflige, meget hurtig modtagelse og lige så hurtig løsning. Og o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En stor service Mange år som kunde. Er tryg ved aftalerne og bilen kører mange kilometer om året. Dennegang måtte jeg dog bløde ekstra fordi det slider på motoren. Alt blev dog iværksat efter aftale... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte bil hos K2 biler i efteråret. Venlig og professionel behandling, og alt gik som smurt. Seriøs og konstruktiv forhandling om pris. Da der efterfølgende viste sig en mangel på den brugte bil inden... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte dæk fra nettet leveret til K2 biler, som monteret og afbalanceret til konkurrence dygtige priser. Rigtig fin kommunikation med værkføreren inden bestilling. Ingen skræmmer på fælg og gamle dæ... Se mer

Företagsinformation

1. Bilreparation

Skrivet av företaget

Reparation af alle bilmærker - Forsikringsskader - Rudecenter - Salg og leasing af nyere brugte biler

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

62 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

K2 kan klart anbefales

K2 kan klart anbefales, jeg kendte dem ikke i forvejen men er glad for at jeg valgte dem. Jeg havde min bil på værkstedet og oplevede en god og professionel service hvor de lavede både klimaanægget og undervognen. Blev ringet op undervejs og der var tid til mig og vi havde en god dialog. Resultatet var i top og til en helt fair pris.

5 februari 2025

Hej Dennis.
Mange tak for din feedback og de pæne ord! Det betyder meget for os.
På gensyn :-)

Fantastisk service!

Fantastisk service og kompetent fejlsøgning.

Jeg kan varmt anbefale K2 Biler! Efter at have kæmpet med en vedvarende fejl på min bil, som sælger af bilen ikke kunne udbedre, tog jeg kontakt til K2 Biler – og det viste sig at være den helt rigtige beslutning.

Kasper tog sig tid til at høre om min oplevelse, foretog en grundig fejlsøgning og fandt hurtigt årsagen til problemet. Han forklarede tydeligt, hvad der var galt, og hvad der skulle laves, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Reparationen blev udført samme dag, og siden har bilen kørt fejlfrit.

Det er sjældent at opleve så professionel, ærlig og effektiv service, og jeg sætter stor pris på, at de tog sig tid til at løse problemet korrekt.

Jeg vil uden tvivl komme igen 🚗😄

29 januari 2025

Hej Olivia.
1000 tak for de pæne ord! Det betyder meget for os :-)
Jeg er glad for at vi fik din bil ud at køre igen.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Handlede en brugt bil hos K2. De overholdte det aftalte, og gjorde stor dyd af at imødekomme mig som kunde, trods specifikke krav.
Klar anbefaling herfra. ☺️

6 januari 2025

Hej Jonas.
1000 tak for de pæne ord og tak for handlen. Det sætter vi stor pris på.

Fed Arbejdsmoral!

Havde akut brug for hjælp da mit dæk var sprunget og k2 biler gav den en ekstra skalle for min skyld, selvom de havde mega travlt og var fuld booket. Det er jeg Mega taknemmelig for🙏

2 januari 2025

Hej Marcus.
1000 tak for de pæne ord. Jeg er glad for vi kunne hjælpe.

Virkelig god service

Virkelig god service. Kan klart anbefales.

10 oktober 2024

Hej Christina.
1000 tak for de pæne ord. Det betyder meget for os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super lækker service og hurtig og…

Super lækker service og hurtig og grundig reparation af bilen jeg er sku meget tilfreds og resultatet var en perfekt bil. Før de lavede bilen lokaliserede de fejlen og informerede om hvad det var og hvordan de ville lave det og efter reparation testede de hele bilen igen for at se om der var andre fejl og det var der heldigvis ikke. Skide godt arbejde

7 maj 2024

Hej Christoffer.
1000 tak for de pæne ord. Det sætter vi stor pris på!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Røveri

De tog flere tusind kr, for at bestille nogle dele hjem - havde aftalt en tid men måtte aflyse nogle dage før og ønskede ikke de skulle stå med en udgift for reservedele der var bestilt , så valgte at være sød og køre ud og hente og betale dem. Det blev så min store udgift istedet . Over 1500kr og kunne bare være blevet væk . Der var intet bindende i vores aftale. Du gav mig en samlet regning med montering af udstødning + bremsebelægninger foran for Ca 7.400 og jeg afhenter så kun udstødning for 6.000 . Så du har ikke givet mig de procenter i får hos bmw ligesom mange andre autoværksteder. Fandt jeg ud af ! Du kunne godt have fortalt mig hvad prisen ville være på delene hvis jeg ikke “valgte” jeres værksted. Det et fint gebyr for at trykke på musen må man sige .

2 april 2024

Hej Anders.
Vi er altid lydhør over for hvad vi kan gøre bedre og vi lytter meget gerne til kritik, hvis der er noget at kritisere.
Jeg ved dog bare ikke hvad vi kunne have gjort anderledes her og havde faktisk slet ikke en fornemmelse af at du var utilfreds med noget.
Du kontakter os for et par uger siden, da du skal have skiftet udstødning på din BMW. Vi vender tilbage til dig med udspecificeret priser på en original udstødning fra BMW, da der ikke er lavet noget til eftermarkedet. Vi oplyser dig også her, at det er en bestillingsvare og at du skal være sikker på du skal bruge den, da vi ikke kan sende den retur til BMW. Alt dette bekræfter du og vi booker en tid. Du vælger så at aflyse din tid alligevel midt i påskeferien. Vi spørger dig om du ønsker en ny tid eller blot ønsker at afhente de reservedele du har bestilt. Du ønsker blot at afhente delene, hvilket jeg ikke ser noget forkert i.
Jeg ved ikke hvor de 1500,- du nævner kommer fra. Det er BMW der har sat priserne på delene, så du kan jo evt. kontakte dem, hvis du mener den skulle være anderledes. Hvis andre værksteder sælger deres reservedele til indkøbspris, så vil jeg da helt klart benytte mig af dem 😊
Det kan vi desværre bare ikke leve af. Du er blevet oplyst om priserne inden bestilling, og du har selv godkendt dem. Jeg forstår ikke dit regnestykke. Hvis du har yderligere at tilføje, så kan du kontakte mig på info@k2biler.dk eller giv mig et ring på 71747400.

Super oplevelser

1. Besøg hos Kasper & co. er nu flere år siden.
Efter en rigtig dårlig oplevelse hos det lokale Renault værksted opsøgte jeg K2 biler.
Det fik jeg de ærlige svar jeg søgte omkring et Aircondition anlæg der var problemer med.
Siden har jeg fået lavet service og mindre reparationer, og ALT har været som forventet eller bedre.
K2 biler kan klart anbefales.

26 mars 2024

Hej Poul.
1000 tak for de pæne ord :-)
Det betyder meget for os, og vi er glade for at have dig som kunde.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alt i alt god service

Alt i alt god service, og inge klager over mekanikerne.
Ting jeg godt kunne tænkte mig blev gjort:
1) jeg fik rettet en bule af deres bulemand. super arbejde.
i forbindelse med bulen, var lakken brudt. Værkføre forslår selv at de ville skaffe en lakstift, til at rette skaden. Da jeg henter bilen ligger lakstiften, på sædet. jeg havde dog en forventning af de ville have brugt den på bilen, da jeg bad dem om at fixe bulen. Det havde de ikke gjort. Problemet er nu at lakstiften bør ikke bruges hvis der er under 15 grader hvor bilen er (den står i carport), så jeg skal nu vente til foråret før jeg kan bruge den, og rette lakskaden på min bil. istedet for at de havde gjort det på deres er varme værksted.
2) jeg fik monteret aftageligt anhængertræk, men jeg fik ingen infomation om hvordan trækkes afmonteret/monteres (vejledning var heller ikke med). Trækket var monteret på bilen og låst, men fik ingen info om hvor nøglen var. Og sidst i men ikke mindst, hvor var min infomation om at aftageligetræk kun bør være monteret når de skal bruges og at trækket ikke er lovlig at have på uden trailer, da det går op foran en lygte (baklygte, men politiet er ligeglad).
3) afslutning (små ting). (1)Bilen var ikke ren på ydersiden da den blev indleveret, men da bagkofanger har været afmonteret, er hele bagende fyldt med "rene fingre" der hvor fingre og hænder har været. hvorfor ikke lige give samlingen en hurtig klud, så det ikke er så slemt at se på. (2) Bilen blev indleveret med bagsæderne slået op, men udleveret hvor de er slået ned. Det er en lille ting, men teknisk set er bilen ikke leveret tilbage i samme stand. (3) Der lå et rigtig fint servicetjekskema i bilen, på sædet ved indlevering. Hvorfor ikke bruge det? hvor er tjekskemaet i det hele taget?

Til k2bilers fordel, jeg fortalte jeg var tidligere mekaniker, så i forhold til trækket, kan det være de tænkte at det kunne jeg selv regne ud.

Svar til K2 biler.
I fik 4/5 stjerner da jeg forventer misforståelser kan ske.

MEN at lade krogen være montere, når det faktisk er ulovlig at køre med (som beskrevet), synes jeg ikke helt er i orden. hvad hvis det havde været en alm kunde som ikke havde være opmærksom på det.
Kunne det ikke også være en idé at fortælle kunden hvor nøglen var? jeg har altid selv lagt nøgle i kopholder så kunden hurtigt ser den, og ikke skal lede.
Hvis jeg havde brugt min lakstift da der var 10grader (eller mindre), dækker i så hvis resultatet blev dårligt fordi det var koldt?
som sagt har jeg selv været mekaniker, af den grund ved jeg også selv, hvad man kan forvente. Det er her jeg synes i mangler lidt elementær ting.

IGEN arbejdet der er udført har jeg ikke en finger at sætte på. Det er afslutningen som misser.

1 november 2023

Hej Matias.

Mange tak for din tilbagemelding. Det sætter vi stor pris på.

Skal beklage hvis du har følt at der har manglet noget information og hvis der har været nogle fedt fingre som ikke er tørret af.
Jeg er nok bare gået ud fra at du selv vidste hvordan og hvorledes med både træk og lakstift, da du selv er mekaniker. Tænker du sagtens kan bruge lakstiften selvom det er 10 grader.

Tag endelig fat i mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var hos K2 Biler for første gang i…

Jeg var hos K2 Biler for første gang, Det viste sig at være et rigtig godt valg. De var utrolig imødekommende og gav sig god tid til at besvare mine spørgsmål. Alt i alt en gennemsigtig og behagelig oplevelse. Jeg kom derfra med et smil på læben. Da de sagde at det ville føles som om jeg havde fået en ny bil, så mente de det.

Jeg kommer igen. Fortsæt det gode arbejde og den gode kundebehandling!

18 oktober 2023

Hej Benjamin.
1000 tak for de pæne ord. Nu kan det da kun blive en god dag :-)

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Der er plads til forbedring

Da min bil skulle på værksted så undersøgte jeg på nettet for at finde et godt værksted hvor det kan laves på professionelt.
Jeg fandt k2 biler som har gode anmeldelser.
Jeg leverer nøglerne torsdag morgen kl. 8 og fik besked senere hvor fejlen ligger og det koster 5.200 kr. som jeg accepterer.
Fredag eftermiddag ringer jeg til dem for at få en status men de siger at fejlkoderne ikke er løst og jeg nok skal regne med at få bilen på mandag.
Mandag morgen fik besked om at bilen kan afhentes. Da jeg skal hente bilen så fik jeg en regning på 6.853,75 kr.
Jeg viser utilfredshed men vælger at betale regningen fordi jeg vil ikke stå og diskutere i receptionen om penge.

Selvfølglig skal respektere at folks skal belønnes for deres arbejde, men skal man ikke informere kunden før at der kommer yderligere omkostninger efter prisen er aftalt?
Af denne begrundelse. så vil jeg alligevel give 3 stjerner.

Om jeg vil levere bilen igen til K2 biler. Svaret er nej. beklager.

19 juni 2023

Hej Fai.
Tak for din tilbagemelding. Kan self. kun beklage at vi ikke har levet op til dine forventninger. Du kommer ind med din bil med en motorfejl. Det er utrolig svært at give en fast pris på forhånd før vi kender hele omfanget af problemet. Vi ringer til dig og fortæller vi kan se der er fejl på dit gasspjæld og at vi skal starte med at skifte det for at komme videre. Det får du en pris på. Da vi har skiftet det er der stadig nogle fejl tilbage. Vi ringer til dig og oplyser dig, at vi nok skal bruge et par timer mere på fejlsøgning og udmåling af ledningsnet. Dette får vi din accept til. Vi misforstår åbenbart hinanden her, da du tror vi gør dette uden beregning. Vi løser resten af problemerne på de 2 timer som du er blevet oplyst, og regningen bliver derfor 2 timere højere (1600,-)
Jeg håber trods alt du er glad for at vi fik din bil ud at køre igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fjeder foran knækket… ingen har tid her…

Fjeder foran knækket… ingen har tid her og nu.
Men K2 Biler havde. Afleveret tirsdag morgen og retur onsdag formiddag. Til rimelig pris.
Kan varmt anbefales.

22 mars 2023

Hej Ole.
1000 tak for de pæne ord :-)
Det sætter vi stor pris på!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og fair priser.

Havde en bil til service. Hurtig svar tid på mail, fair priser, hjælpsomme og imødekommende og super service. Stor anbefaling herfra.

19 februari 2023

Hej Thomas.
Mange tak for den pæne ord :-)
Det betyder meget for os!

Super fin service

Super fin service. De holder hvad de lover👍Helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger det værksted..

19 september 2022

Hej Claes.
1000 tak for de pæne ord :-)
Det betyder meget for os!

Ærligt og kvalitetsbevidst værksted

Vi har i mange år fået lavet bil hos K2, både vores private bil og vores firmabiler.
De løser altid vores broblemer hurtigt, og til en god pris. Så det bliver vi ved med :-).
De varmeste anbefalinger her fra.

28 juli 2022

Hej Rasmus.
Mange tak for de pæne ord :-)
Vi sætter stor pris på jer, så vi er glade og taknemmelige for at have jer som kunder.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Var igen idag forbi K2 Biler ,problem…

Var igen idag forbi K2 Biler ,problem med min bil selvfølgelig som altid dagene før ferien, kører Lørdag morgen , Værkstedet er hårdt presset , ferietid og mange biler inde, er super glad for at blive hørt i en snert situation , og de vil prøve at se om de kan se på den i morgen på chancen , trods full booked... egentlig er det umuligt, men de prøver at hælpe så meget de kan ...derfor jeg kun kommer til dem, hilsen fast kunde peuget 5008

7 juli 2022

Hej Michael.
1000 tak for den fine bedømmelse! Jeg er glad for, at vi fik hjulpet dig hurtigt videre. Du ønskes en god sommer :-)

Super god service
Havde en super god oplevelse med K2 biler da min brugt bil gik i stykker. Da der stadig var garanti dækkede de alle udgifter i forbindelse med reparationen. Vi fik den lavet hos en af deres samarbejdsparterne da vi bor et godt stykke fra deres værksted, hvilket var virkelig fedt at det kunne lade sig gøre. Mange plusser herfra.

6 april 2022

Hej Steffie.
Mange tak for din fine tilbagemelding. Det betyder meget for os!

Super god service

Super god service, og yderst konkurrencedygtige priser. Bestemt ikke sidste gang.

3 februari 2022

Hej Zen.
1000 tak for de pæne ord :-)
Det sætter vi stor pris på!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og venlig og tålmodig service

God og venlig og tålmodig service. Tak for en god handel.

31 januari 2022

Hej Alan.
Mange tak for din tilbagemelding :-)
Det sætter vi stor pris på. Tillykke med din fine Tesla :-)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.