K2 biler Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kom ind med et problem, som heldigvis viste sig at være en lille ting. Virkelig god oplevelse hele vejen igennem: super venlige og høflige, meget hurtig modtagelse og lige så hurtig løsning. Og o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En stor service Mange år som kunde. Er tryg ved aftalerne og bilen kører mange kilometer om året. Dennegang måtte jeg dog bløde ekstra fordi det slider på motoren. Alt blev dog iværksat efter aftale... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte bil hos K2 biler i efteråret. Venlig og professionel behandling, og alt gik som smurt. Seriøs og konstruktiv forhandling om pris. Da der efterfølgende viste sig en mangel på den brugte bil inden... Se mer

Företagsinformation

1. Bilreparation

Skrivet av företaget

Reparation af alle bilmærker - Forsikringsskader - Rudecenter - Salg og leasing af nyere brugte biler

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

62 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Golf 7

Var ude i torsdags og se på en bil og Kasper spurgte om jeg ville have en tur og det ville jeg jo meget gerne og skal lige siges, at jeg ikke havde booket tid til det😉 jeg bliv så “forelsket “ og sagde den vil jeg have og alt gik i orden. Såååå har hentet den i dag😜 super god service af Kasper.. tak Kasper og mere end glad.. mvh Camilla

11 november 2025

Hej Camilla.
1000 tak for de pæne ord og tillykke med din fine bil :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dem bruger jeg gerne igen

Bestilte dæk fra nettet leveret til K2 biler, som monteret og afbalanceret til konkurrence dygtige priser. Rigtig fin kommunikation med værkføreren inden bestilling. Ingen skræmmer på fælg og gamle dæk lagt fint i poser uden at "sværte" noget til i bilen. Tak til jer, det gør jeg gerne igen.

30 september 2025

Hej Thomas.
Mange tak for de fine ord!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi var forbi forretningen for at…

Vi var forbi forretningen for at prøvekøre en bil, hvilket ikke kunne lade sig gøre så jeg blev bedt om at komme retur en anden dag.
Ringer dagen efter kl 8 om morgenen og vi aftaler at jeg kan komme forbi kl 16 samme dag og se på bilen.
Går tidligere fra arbejde for at nå frem inden lukketid.
Da vi ankommer er der et andet par foran os som har kørt bilen. Vi bliver bedt om at vente lidt hvilket vi gør. 15 min efter kommer sælger Christian ud og fortæller os om at de andre køber bilen.

Det er vild dårlig service, sælger vidste dagen før at de andre ville købe bilen. Det oplyser han os da vi var derude kl 16 og de havde købt bilen. Det spild af vores tid at komme ud forgæves når han udemærket godt vidste de tog bilen.
Det gør at vi ikke vil se på k2 biler som nogle vi vil købe bil fra i fremtiden.

29 september 2025

Kære Ibrahim.

Tak for din feedback.

Vi har mange der besøger os og kigger på vores biler - det er vi glade for. Engang imellem er der flere interesserede i den samme bil og ofte er det svært for os, at vurdere hvor kunderne er henne i købsprocessen. Timingen i denne situation blev lidt ekstra uheldig fordi flere kunder henvendte sig vedrørende samme bil - i samme tidsrum - på de samme dage.
Vi har desværre ikke mulighed for at reservere eller tilbageholde biler uden en underskrevet købsaftale. Jeg skal beklage de gener I har haft ved at gå tidligere fra arbejde mv. - det har ikke været min hensigt at skuffe jer. Vi håber at se jer en anden gang og hører også gerne fra jer såfremt vi kan hjælpe jer med at finde en anden fin Golf, som opfylder jeres ønsker.

Mange hilsner
Christian

God og professionel service

God og professionel service, flotte biler! Kan varmt anbefale.

18 september 2025

Hej Oliver.
Mange tak for din tilbagemelding og de pæne ord :-)
Det sætter vi stor pris på!

God og venlig service

God og venlig service. Ingen oversalgstaler eller smarte bemærkninger. Kun ærlig oplevelse. Det kunne vi godt savne andre også gjorde brug af.

11 september 2025

Hej Per.
Mange tak for de pæne ord!

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Anbefales helt klart.

10 september 2025

Hej Imran.
Mange tak for de pæne ord! Det betyder meget for os :-)

Tak for god behandling.

Super god service. Havde er akut problem som blev løst hurtigt og til en fin pris. Kan godt anbefales.

7 september 2025

Hej Nicky.
Mange tak for din tilbagemelding!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk sted og dygtig medarbejdere

Fantastisk sted og dygtig medarbejdere.
Købt min bil der og har besluttet service hos dem fremover.
Min bil cruiser som en drøm!
Tusind tak for det gode service.
Mvh
Lydia

Hej Lydia.
1000 tak for de pæne ord :-)
Det sætter vi rigtig stor pris på!

Altid tilfreds service

Altid tilfreds service. Personalet er flinke og hjælpsomme.

Hej Anette.
Mange tak for de pæne ord. Det sætter vi stor pris på :-)

K2 i Ballerup

Jeg har brugt K2 siden vi flyttet til Ballerup. De har hjulpet med alle mulighed underlige bil problemer, og altid på en fair og hurtig måde.

Hej Søren.
Mange tak for din tilbagemelding :-)
Vi er glade for at have dig som kunde.

Mega god service

Mega god service

4 september 2025

Hej Merethe.
Mange tak for din tilbagemelding og de pæne ord.

Alt spillede bare

Fik lavet service på min bil og fejlfinding på en lyd. Alt blev ordnet.
Bilen var færdig til tiden og prisen som blev aftalt holdt.
Alt i alt så spillede det hele bare.

3 september 2025

Hej Kristina.
Mange tak for de pæne ord :-)
Det sætter vi stor pris på!

Utroværdig,inkompetence og uærlige.

PAS PÅ!!!
Fik udført service på min Skoda via service aftale.
Bilen dryppede olie efterfølgende, 2 besøg yderligere da de også glemte at nulstille service lampen på bilen. Indkørslen er nu fyldt med motorolie og der skal nyt bundkar til.
Kunne have brændt motoren af på bilen 😒

De havde overspændt bundproppen i olie karet.
Teknisk set har de nok glemt at skifte en pakning, gør man ikke det er der ingen lyd indikator på bundproppen overspændes.

Hold jer langt væk fra den inkompetente butik.

EDIT: Nu var jeg forbi flere gange. Olien i min indkørsel var i ret ligeglade med.
Råd til hvordan man fjerner den slags havde I ikke. At man kunne lave nyt gevind efter at havde ødelagt burde I jo opdage. Den slags kaldes at tage ansvar..
Men jeres svar understreger blot min pointe. Ingen ansvars følelse…

12 februari 2025

Hej,
Hold da op, det var godt nok voldsomme ord.
Jeg kan se vi har lavet din bil for 7 måneder siden, så det havde været rart med feedback noget tidligere, så vi havde mulighed for at rette op på en evt. fejl.
Jeg har aldrig hørt om en lydindikator på bundproppen, så den er ny for mig, men jeg kan garanterer dig at vi har skiftet bundproppen. Vi har før set at gevindene i disse bundkar godt kan blive dårlige, så det er muligvis det der kan være sket. Det kræver blot et nyt gevind og ikke et nyt bundkar.
Har du yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte mig.
Svar på EDIT:
Vi løber på ingen måde fra vores ansvar. Jeg oplyser dig blot om at vi tidligere har set at gevindene er svage i disse bundkar, så dette kan være årsagen. Jeg har dog svært ved at rådgive om hvad der skal til for at kunne rense oliepletter fra netop dine fliser, da jeg ikke har denne viden, men når man vælger at vente i 7 måneder med at få tingene udbedret, så gør det nok heller ikke situationen bedre.

Super service

Jeg aflevere min bil torsdag kl 7.30, fik af vide jeg kunne hente fredag eller mandag. Jeg blev ringet op da fejlen var fundet, og oplyst en pris for reparationen.
Samme dag kl 16.15 var bilen færdig og klar til afhentning. Fejlen var der taget billede af så jeg kunne se hvad der var blevet lavet.
Super god hurtig service, kommer helt sikkert tilbage.

3 juli 2025

Hej Maria.
1000 tak for de pæne ord! Det sætter vi rigtig stor pris på :-)

Det var meget dyrt! I forhold til de første 5.000kr jeg blev lovet

Jeg får min bil ind til et kædeskift og jeg vælger at godkende tilbudet da de siger 5.000kr. De ringer til mig samme dag og siger den ikke er færdig idag. Men de nævner ikke at det yderligere koster 4000kr mere. Så vi emder ud i 9.000kr uden at have snakket om det. Det er virkelig svineri. I oplyser mig om at knasthjulet sidder fast og i ikke kunne få det ud. Ikke at i selv har knækket en bolt og skal reparere på det fordi i! Har lavet en fejl altså fair nok med de 8.000 men hvorfor blev det så 9.000kr når det er jer der har ødelagt noget og du siger det jo direkte nu. Altså har ingen ord på det her!. Og hvis bolten til remhjulet var knækket havde motoren sat sig når den bliver helt løs!

1 juni 2025

Hej Reko.
Tak for din tilbagemelding, som jeg dog er ked af kommer på denne måde 3 uger efter vi har lavet bilen.
Din bil bliver booket ind til kædeskift med et prisoverslag på 5000,-
Vi ringer til dig undervejs og fortæller dig, at vi skal bruge mere tid på bilen, da bolten til kædehjulet er knækket, og vi derfor skal have den ud og repareret efterfølgende. Udover det får vi også at vide fra dig, at vi gerne må skifte dit termostathus, da dette er utæt for kølervæske. Den reparation i sig selv koster 3000,-
Hertil kommer der lidt over en times ekstra arbejde i forbindelse med bolt der er knækket, hvilket vi ringer og orienterer dig om. Netop grundet disse ekstra ting kan vi ikke nå at få bilen færdig samme dag, så jeg kan slet ikke genkende, at du ikke mener vi har snakket om det.

Jeg skal dog beklage, hvis vi har fået givet dig et indtryk af, at dette blev lavet og skiftet uden ekstra omkostninger.

Vi ringer ALTID kunden op, hvis der opstår ting under vejs som vi ikke kan forudse på forhånd og får en snak om dette. Du som kunde er også altid velkommen til at ringe til os, hvis du føler der er spørgsmål som du ikke har fået afklaring på.

Svar:
Bolten sad så godt fast, at vi ikke kunne løsne den. Vi forsøger med varme og de måder der nu er for at løsne en bolt. Bolten SKAL afmonteres for at komme videre, så vi er nød til at tage så hårdt fat at den knækker. Alternativet havde været, at vi samlede bilen igen uden at skifte kæden. Vi har repareret det og sat ny bolt i for en meromkostning på 1000,- samlet set.
Jeg skal endnu en gang beklage, hvis ikke du føler dig godt nok orienteret om dette, og er også ked af at det nu er 1000,- som gør udfaldet for din dårlige oplevelse.
For at imødekomme dig, så vil jeg gerne kreditere dig de 1000,-
Så har du ikke haft nogen ekstra udgifter ved at din bolt sad fast og vi måtte lave dette.
Giv mig et ring på 71747400 så finder vi ud af dette.

Anbefales

God service. Professionel tilgang. Godt humør. What's not to like.
Og så var bilen fuldt ladet, da jeg kørte derfra 😁

2 juni 2025

Hej Jens.
1000 tak for de pæne ord :-)
Det betyder meget for os!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer langt væk !!!!!!

Forhandleren hos K2 Biler lovede mig en bilfinansiering over 7 år med udbetaling. I virkeligheden lavede han – uden min viden eller accept – et forbrugslån over 8 år gennem CA Auto Finans.
Jeg fik ingen lånedokumenter til gennemgang, og det eneste, jeg underskrev, var en samtykkeerklæring til, at de måtte indhente oplysninger fra SKAT. Ikke en låneaftale!

Det var først efter to år, at jeg opdagede, hvad de havde rodet mig ud i: Et forbrugslån på 340.000 kr. med over 200.000 kr. i renter!
Dette er ikke bare fejl eller dårlig rådgivning – det er direkte svindel og bevidst vildledning.

Jeg undersøger nu mulighederne for at politianmelde sagen og tage den videre til både Forbrugerombudsmanden og relevante myndigheder.

22 november 2024

Hej Hasan.
Jeg tager stor afstand fra disse påstande og beskyldninger. Det er løgn og latin, da dine påstande slet ikke kan lade sig gøre.
Du har for snart 3 år siden købt en Tesla, som du har lavet finansiering på via CA Finance. Du har givet 379.800,- for bilen og skal betale 4685,- hver måned i 8 år, så hvor du får dine 200.000,- fra må guderne vide. Du kan til enhver tid indfri lånet før tid, hvis du ønsker dette.
Hvis jeg skulle have lavet et lån til dig med 20% i udbetaling, hvor er de 20% så henne?? Du har jo ikke betalt 20% i udbetaling, så hvordan i alverden kan du tro du har fået et sådan lån?
Du har fået opkrævninger hver måned i snart 3 år, og pludselig mener du at lånet skulle have været noget andet.
Du har fået lige præcis det lån du har bedt om. Vi har ingen interesse i at lave et andet lån end det du ønsker, da det ikke gør nogen forskel for os.
Låneaftalen er underskrevet med dit Mitid hvor der også er uploaded billede id.
Udover alt dette, så har du også valgt ikke at betale dine afdrag og ikke reageret på rykkere.
Jeg håber dig og CA Finance finder en løsning sammen, da bilen ellers vil blive inddraget.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.