Jyske Forsikring Omdömen 276

4,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min oplevelse er jyske forsikring har været helt igennem professionel tålmodig og hjælpsomme, de har været meget omhyggelig i forhold til at finde den forsikring der passer mig bedst og min familie... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter en skilsmisse og flytning havde jeg behov for et helt nyt setup på mine forsikringer. Jeg havde flere gode møder med rådgiver Malene A. Pedersen, som fik fjernet alt “det unødvendige” ift min ny... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde et møde med Christian fra Jyske forsikring omkring et skifte. Super behagelig samtale og yderst dybtegående rådgivning. Selvom det i denne omgang ikke endte med at vi skiftede, så gik ha... Se mer

Företagsinformation

1. Försäkringsbolag

Skrivet av företaget

Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Langsom, forvirret, ubrugbar

Det har taget dem 6 uger mindst at vende tilbage til mig vedr forsikringsforespørgsel. Endelig lykkedes det mandag (efter at de løj om at de havde e-mailet mig tidligere). Får e-mail mandag eftermiddag et de vender tilbage tirsdag. Intet sker. Da jeg skriver tilbage torsdag skriver de straks tilbage at de ikke vil sælge mig en indboforsikring uden at sælge mig alle mulige andre husforsikringer, som jeg ikke har brug for, da ejerforeningen her allerede har der. Anbefaler at folk finder et andet sted

24 juli 2025

Kære Jan
Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi tager din feedback til os.

Hjælpsom betjening

Hjælpsom betjening

15 juli 2025

Kære Martinus
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med hjælpsom betjening.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har netop haft problemer med min…

Jeg har netop haft problemer med min kloak, som skulle repareres. Jeg gruede for at skulle “kæmpe” med forsikringen omkring dækning af skaden. Mandag ringer jeg ind til forsikringen og får grønt lys på dækning, onsdag bliver skaden lavet og fredag bliver pengene udbetalt. Det har været et godt forløb fra start til slut og jeg vil anbefale jyske forsikring til alle. Særligt tak til Gitte Z, som har været super sød og hurtig til at hjælpe :-)

7 juli 2025

Kære Victoria
Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores service i forbindelse med din kloakskade. Det er dejligt, at forsikringsprocessen forløb så hurtigt og problemfrit for dig. Vi sætter stor pris på din anbefaling og takker for din feedback.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejlig rolig og sympatisk samtale

14 juli 2025

Kære Lene
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft en rigtig god oplevelse med min kollega.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superklar og præcis kommunikation.

Superklar og præcis kommunikation.
Ingen tvivl om hvorvidt alt er husket, eller om man mangler at afgive bestemte oplysninger, for man bliver guidet enkelt og logisk af medarbejderen.

10 juli 2025

Kære John
Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det godt at høre, at du har haft sådan en god oplevelse med os. Det er vi meget glade for.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Behageligt møde med Søren

Behageligt møde med Søren, hvor muligheder og forslag blev gennemgået!
Herefter håber vi blot, at der for en gangs skyld er et Forsikringsselskab der lever op til det lovede og vore forventninger.
Venligst
Lene & Per

27 juni 2025

Kære Per og Lene
Tak for jeres anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at I havde en god oplevelse med min kollega. Jeg lover, at vi vil gøre vores allerbedste.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God information og hjurtige svar på spørgsmål - samt konkurrencemæssig gode priser.

7 juli 2025

Hej Peter
Jeg er glad for, at du har oplevet god information, hurtige svar og gode priser hos os. Mange tak for din feedback.

Godt arbejde

Fik en virkelig god samtale med en medarbejder, hvor at det selv om det foregik online blev forklaret virkelig godt og vi følte os i gode hænder

17 juni 2025

Kære Natascha
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og følte dig i gode hænder. Tak for din positive feedback - det betyder meget for os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Blev mødt af en venlig medarbejder og…

Blev mødt af en venlig medarbejder og fik et hurtigt tilbud.

24 juni 2025

Kære Lene
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med en venlig medarbejder og et hurtigt tilbud. Tak for din positive anmeldelse.

Hurtig kontakt

Hurtig kontakt, hurtig svar og stor fokus på rent faktisk at hjælpe os. Ikke kun at sælge produkter.

26 juni 2025

Kære Mikael
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har oplevet at få den rigtige hjælp og service hos os - og hurtigt endda.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God dialog med Brian fra Jyske…

God dialog med Brian fra Jyske Forsikring.
God rådgivning:-)

27 juni 2025

Kære Steen
Mange tak for anmeldelsen. Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse med Brian og fik god rådgivning. Jeg giver din ros videre til ham.

Vi havde møde med Casper

Vi havde møde med Casper, og det var et godt og oplysende møde, kun ros her fra

19 juni 2025

Kære Poul
Jeg er rigtig glad for at høre om jeres gode og oplysende møde med Casper. Jeg giver rosen videre til ham.
Mange tak for anmeldelsen.

God dialog

Vi har haft en god dialog med Søren fra Jyske Forsikring. Vi har fået strikke en god aftale sammen så forsikringerne passer lige til os.
Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med Søren og Jyske Forsikring.

21 juni 2025

Hej Tommy
Jeg er glad for at høre om den gode dialog og aftale, som er blevet skræddersyet til jeres behov. Vi ser også frem til det fortsatte samarbejde og takker for den positive tilbagemelding.

Kompetent medarbejder i telfonen

"Sælgeren" var skarp til at spørge ind, således jeg , efter min egen opfattelse, fik dækket mine behov.

17 juni 2025

Hej Hans
Jeg er rigtig glad for, at du havde en god oplevelse med en af mine dygtige kollegaer, og at du har fået dine behov dækket.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god og hurtig service

11 juni 2025

Kære consumer
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har oplevet god og hurtig service hos os. Vi sidder klar til at levere samme gode oplevelse, hvis du får brug for os en anden gang.

god og venlig rådgivning

god og venlig rådgivning. Gode priser

10 juni 2025

Kære Steven
Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning, og at du er tilfreds med prisen på dine forsikringer.

nye forsikringer

god besked og gode besvarelser

10 juni 2025

Kære Erik
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du er tilfreds med vores kommunikation.

Overraskende god service

Overraskende god service!

Assurandøren har en holdning og hjælper med forsikringer, der passer til ens livssituation uden at oversælge.

Derudover bliver jeg ofte ringet op samme dag, som jeg har sendt en mail - og 5 min efter er tingene klaret.

Jeg tror ikke, at jeg kan komme i tanke om noget, der vil gøre det til en bedre oplevelse.

27 maj 2025

Hej Lykke.

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med din assurandør. Vi efterstræber at give vores kunder netop den oplevelse, du beskriver, og så er det ekstra fint at høre, når det lykkes.

Velkommen til Jyske Forsikring.

Tine, Jyske Forsikring

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget venlig og høflig snak med…

Meget venlig og høflig snak med assurandøren, fik svar på hvad jeg bad om

28 maj 2025

Hej Lisbeth.

Godt at du fik svar på dine spørgsmål. Tak for 5 flotte stjerner.

Tine, Jyske Forsikring

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.