Min oplevelse er jyske forsikring har været helt igennem professionel tålmodig og hjælpsomme, de har været meget omhyggelig i forhold til at finde den forsikring der passer mig bedst og min familie... Se mer
Företaget har svarat
Efter en skilsmisse og flytning havde jeg behov for et helt nyt setup på mine forsikringer. Jeg havde flere gode møder med rådgiver Malene A. Pedersen, som fik fjernet alt “det unødvendige” ift min ny... Se mer
Företaget har svarat
Vi havde et møde med Christian fra Jyske forsikring omkring et skifte. Super behagelig samtale og yderst dybtegående rådgivning. Selvom det i denne omgang ikke endte med at vi skiftede, så gik ha... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har netop haft problemer med min kloak, som skulle repareres. Jeg gruede for at skulle “kæmpe” med forsikringen omkring dækning af skaden. Mandag ringer jeg ind til forsikringen og får grønt lys p... Se mer
Företaget har svarat
Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.
Strandgade 27A, 1401, København K, Danmark
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Jyske Forsikring
Super behagelig assurandør, Søren som gjorde hele oplevelsen med overgang til Jyske forsikring til en god oplevelse.

Svar från Jyske Forsikring
Vi er meget tilfredse med jyske forsikring. Vi møder altid venlige stemmer, når vi har brug for rådgivning om vores forsikringer.
Vi har haft jyske forsikring et par år og deres service er altid tilfredsstillende.

Svar från Jyske Forsikring
Har modtaget en meget god dialog med korte svartider, gode og præcise svar på mine spørgsmål.
Alt i Alt - God Service

Svar från Jyske Forsikring
God behandling i forbindelse med tlf møde med Anders

Svar från Jyske Forsikring
Fik en samtale vedr. mine forsikringer og jeg fortalte om mine forsikrings forhold efter bedste evne.
Rart at have en, der hører efter.

Svar från Jyske Forsikring
Har aldrig fået en dårligere sagsbehandling hos noget andet forsikringsselskab
Træg kommunikation, lang sagsbehandlingstid.
Indbrudsforsøg d.4/8 med to ødelagte ruder i terrassedør og hoveddør.
Reparation forventes nu langt om længe d.28/10, altså små 3 måneder efter.
I denne periode har vi dagligt set på flækkede ruder nødtørftigt repareret med plader og pap.
Døre som har været sårbare for nye indbrudsforsøg og vind og vejr.
Det er simpelthen sjofelt!
Kan ikke anbefale denne Forsikring og skifter ASAP til gammelt selskab- Top Danmark.

Svar från Jyske Forsikring
Fik en rigtig god forklaring på hvilke fordele, samt hvad jeg kunne spare i udgifter ved skiftet til Jyske Forsikring.

Svar från Jyske Forsikring
God og behagelig samtale i forbindelse med indhentning af tilbud hos Brian Serup. Processen virkede overskueligt. Bemærk at jeg ikke har haft brug for mine forsikringer, så jeg har ikke kendskab til denne del.

Svar från Jyske Forsikring
Jeg blev desværre fanget på det forkerte ben i min egen Jyske Bank en dag og fik sagt ja til møde med en “rådgiver”. Jeg havde gode forsikringer, med gode betingelser i et andet selskab. I det tillidsrum der burde være blev jeg snydt over på dårligere forsikringer til samme pris, dvs “rådgiver” har for at ramme pris slækket på betingelser, hun har kendt. Jeg tænkte desværre ikke nok over det. Og så er det med forsikringer, at man ser kvaliteten, når man har behov for dem. Jeg bruger ikke forsikring ofte, men har så to forskellige episoder, der ville være dækket i det gamle selskab, men som ikke er dækket hos Jyske Forsikring. De er nærmest glade, når de informerer mig om øget opsigelsesgebyr, og jeg har det på den anden side, så jeg gerne havde betalt det dobbelt for at komme ud igen. Jeg er nu tilbage, hvor jeg startede med gode forsikringer igen. Pas meget på at tage møder via jeres bank, og hold ellers rigtig godt øje med betingelser. Jeg kunne have været mere vågen. Og som en ekstra oplevelse, har jeg normalt været vant til et selvbetjeningsunivers, men i Jyske Forsikring, skal man ringe ind med alt, helt som i gamle dag. Måske passer det for andre. Men helt sikkert ikke for mig

Svar från Jyske Forsikring
Kan varmt anbefale Jyske Forsikring. Vi skiftede fra Tryg efter uigennemskuelige stigninger. Jyske har indtil videre ydet bedre, mere personlig service. Vi er blevet informeret og forsikret om at eventuelle prisstigninger begrundes tydeligt og vi sparer flere tusinde kroner årligt.

Svar från Jyske Forsikring
Fik en rigtig god behandling i forbindelse med mit online møde med Brian. Han var grundig og forklarende i forhold til de ting som giver mening for ens situation. Man får ikke fornemmelse af, at han forsøger at overforsikre. Derudover var tilbuddet prismæssigt langt under mit nuværende og andre tilbud - det gjorde betænkningstiden kort😉

Svar från Jyske Forsikring
God gennemgang af forsikrings betingelserne.

Svar från Jyske Forsikring
Rigtig god rådgivning, og god og fornuftig forklaring på alt og hvordan det hænger sammen

Svar från Jyske Forsikring
Jeg har netop haft en online møde med jyske forsikring og jeg det har været en fantastisk behagelig oplevelse. Overordnet set spare jeg penge og jeg er dækket på samme måde som ved mit gamle selvskab, forskellen var her at der blev taget hånd om mig som person og hvad jeg efterspurgte af forsikringer.
10/10 super god oplevelse.

Svar från Jyske Forsikring
Det var en meget god og behagelig samtale omkring de enkelte forsikringer dækning med mere. Tegningen af forsikringen forløb hurtigt digitalt. Rigtig god service

Svar från Jyske Forsikring
Billigere forsikring og rigtig god rådgivning - hvad kan man forlange mere.

Svar från Jyske Forsikring
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.