Jyske Forsikring Omdömen 276

4,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min oplevelse er jyske forsikring har været helt igennem professionel tålmodig og hjælpsomme, de har været meget omhyggelig i forhold til at finde den forsikring der passer mig bedst og min familie... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter en skilsmisse og flytning havde jeg behov for et helt nyt setup på mine forsikringer. Jeg havde flere gode møder med rådgiver Malene A. Pedersen, som fik fjernet alt “det unødvendige” ift min ny... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde et møde med Christian fra Jyske forsikring omkring et skifte. Super behagelig samtale og yderst dybtegående rådgivning. Selvom det i denne omgang ikke endte med at vi skiftede, så gik ha... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har netop haft problemer med min kloak, som skulle repareres. Jeg gruede for at skulle “kæmpe” med forsikringen omkring dækning af skaden. Mandag ringer jeg ind til forsikringen og får grønt lys p... Se mer

Företagsinformation

1. Försäkringsbolag

Skrivet av företaget

Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde en rigtig god samtale der mundede…

Havde en rigtig god samtale der mundede ud i en underskrevet forsikringsaftale. En seriøs, kompetent og meget venlig medarbejder jeg mødte. Tak!

22 april 2025

Kære Lars

Tak for din meget flotte anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med min kollega, og at du valgte at blive kunde hos os.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

jeg er ny fik en god op ved skift til jer

ny kunde blev godt modtaget

1 oktober 2024

Kære Karin

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er meget glad for, at du føler dig godt taget imod hos os. Du må endelig sige til, hvis der er noget, vi kunne have gjort bedre, så vi i fremtiden kan gøre os fortjent til den sidste stjerne.

Det var nemt.

16 april 2025

Hej Niels

Det er da skønt at høre, at du oplever, at det er nemt, at være kunde hos os. Mange tak for din anmeldelse.

Rigtig god behandling

Rigtig god behandling

15 april 2025

Kære Allan

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du føler dig rigtig godt behandlet hos os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid direkte og hurtig service

Altid direkte og hurtig service. Vi har erhverv og vores kontaktperson Peter er altid tilstede og hurtig med et svar - så god service.

24 mars 2025

Kære Bo
Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Jeg er glad for at høre, at I har haft gode oplevelser med vores service, og at I er glade for Peter.

Jeg fik en brækket fod

Jeg fik en brækket fod. Jeg fik 10 behandlinger. Jeg fik ikke brug for dem. Da jeg warkeren af. Var. Alt okay. Og jeg fik ikke brug for jer. Men det kunne lige så godt havde gået den anden vej.

31 mars 2024

Kære Jennie

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du fik adgang til den rette hjælp, selvom du ikke endte med at få brug for den. Jeg håber, at du har det godt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ingen pres og god klarhed

Ingen pres, klarhed på fronter som andre firmaer har holdt mig bag lyset på, professionelt og en fin pris på det hele.

13 februari 2025

Kære Yidca

Jeg er glad for at høre, at du havde en positiv oplevelse med os. Vi sætter stor pris på din ros og er glade for, at du følte dig tryg og godt informeret under hele processen.

God service

God service og meget retfærdigt!

12 mars 2025

Hej Estelle

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med os.

Rigtig god dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg føler mig godt vejledt og behandlet…

Jeg føler mig godt vejledt og behandlet af imødekommende medarbejdere.

7 september 2024

Kære Tina

Det er dejligt at høre, at du følte dig godt vejledt og behandlet af mine kollegaer. Vi sætter stor pris på din positive anmeldelse og er glade for, at du havde en god oplevelse.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fik en sød og hjælpsom person i tlf.

Fik en sød og hjælpsom person i tlf.
Hurtig hjælp med tegning af rejseforsikring, og den rådgivning jeg havde brug for.

6 mars 2025

Kære Janni
Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med min kollega, og at du fik den rådgivning, du havde brug for.

Du må meget gerne fortælle os, hvad vi kunne have gjort bedre, så vi i fremtiden kan gøre os fortjent til den sidste stjerne. Vi sætter stor pris på feedback fra vores kunder.

Hurtig og troværdig.

Hurtig og troværdig.

13 november 2024

Hej Tine

Tak for den flotte anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du oplever os som både hurtige og troværdige.

Du må have en god dag.

Holder aftaler

Holder aftaler
Ingen ballade
Skarpe priser

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det bare godt at høre, at du er så tilfreds. Det vil vi gøre vores bedste for, at du bliver ved med at være.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionel medarbejdere flinke og…

Professionel medarbejdere flinke og venlige når man har brug hjælp.

Kære Jytte

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er meget glad for, at oplever vores medarbejdere som flinke og venlige, når du har brug for hjælp.

Godt

God og hurtig, dejligt oplevelse i sagen.

1 mars 2025

Kære Esben

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse med os.

Udbetaling fra cykelforsikring

Det var nemt og enkelt at indberette tyveri af min cykel, jeg hørte fra Jyske Forsikring dagen efter. Pengene blev udbetalt efter en uge.
Glad og tilfreds kunde

15 februari 2025

Hej Lisbet
Mange tak for anmeldelsen.
Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med
vores skadeanmeldelse, og at du var tilfreds med den hurtige behandling af din sag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I var hurtige til at tage jer af min…

I var hurtige til at tage jer af min sag. Selvom den så fik lov at vente lidt.
God rådgivning og sagsbehandling. Det er så fint og trygt.

Kære Christian
Mange tak for anmeldelsen. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, og at du finder det trygt at være kunde hos os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har ikke gjort brug af JF endnu.

Vi har ikke gjort brug af JF endnu.

Hej Ole

Tak for anmeldelsen. Hvis I en dag får brug for os, sidder vi klar til at hjælpe.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.