Gastrovennerne på fødselsdagstur ved Thyborøn En rigtig god og lærerig tur. Vi så mindst 200 forskellige sæler. Vores guide var en meget entusiastisk behagelig ung mand - Meget vidende - Undertegne... Se mer
Det här tycker kunderna
5/7 2024 var vi på den guidede tur: Fra Fjord til Bord ved guide Melina Nikolajsen. En helt igennem fantastisk tur hvor vi selv var aktive i fjorden med vaders og fik smagt en masse lækre smagsprøv... Se mer
Uforglemmelig oplevelse i juli 2023! Skræddersyet dagsprogram med søde Melina, som også viste sig at være en ret fantastisk kok. Hele oplevelsen efter aftale med Michael, alt var intet mindre end per... Se mer
Et lille hyggeligt sted, hvor der var kræset om hver eneste detalje i indretningen. Genbrug og opfindsomme hjørner for børn og voksen at gå på opdagelse i. Drengene på 2,5 og 8 var begejstrede fra sta... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Velkommen indenfor i Jyllandsakvariet Thyborøn. Få oplevelser i selskab med hajer, rokker og andre fisk fra Nordsøen og Limfjorden. I mange af vore bassiner kan man røre ved hajer, fisk eller krabber. Find selv rav på den indendørs strand, gå ombord på en stor fiskekutter og oplev en gigantisk 15 meter lang model af en kaskelothval. Deltag i en af de mange ture ud af huset - sælsafari, ravsafari, ture med traktorbus og mange flere. Man er velkommen til at kommentere på vores side. Vi håber, alle vil holde en god tone. Kommentarer, der er usaglige, løgnagtige eller forkerte, vil blive slettet.
Kontaktuppgifter
Vesterhavsgade 16, 7680, Thyborøn, Danmark
- info@jyllandsakvariet.dk
- jyllandsakvariet.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Pragtfuld tur på limfjorden
Pragtfuld tur på limfjorden, hvor vi så flere delfiner,
sejladsen var fint afbalanceret med hensyntagen til delfinerne, som vi fulgte under deres leg og jagt på fisk.
Rigtig god tur, hvor der var gode muligheder for at se delfiner, samtidig med at tur-føreren viste hensyn til dyrene.
Vi så masser af sæler
Vi så masser af sæler, der hvilede sig på sandbankerne, både gråsæler og spættedesæler, og endda delfiner i vandet. Kaptajn Karl var en stor oplevelse og super venlig.
Dejlig tur med frisk skipper🤗
Fantastisk østers Safari med en…
Fantastisk østers Safari med en superengageret lokal guide, god organisering og facilitering under hele turen. Varm anbefaling.
Perfekt østerssafari
Perfekt måde at bruge en gråvejrs eftermiddag på. At samle mad i naturen Østerserne var lækre, tilbehøret ligeså. Og de to safarimedarbejdere var vidende og entusiastiske.meget anbefalelsesværdig.
Fremragende østerssafari
Østerssafari
Jeg havde fået en østerssafari i fødselsdagsgave som skulle afholdes d 25/9 2021 ved Oddesund Jeg havde glædet mig til en dag sammen med kæresten børn og svigerbørn Men jeg og en svigersøn måtte blive i land og vente i halvanden time på at de andre kom tilbage fordi der ikke var waders i str 45 og 46 Så det blev en rigtig øv oplevelse Mvh Erling
Mindblowing delfin Safari!!
Mindblowing delfin Safari!!! Up close in person! Ku jeg gi 20 stjerner så gjorde jeg det!
Lukker for mange ind
Fint sted men der var lukket alt for mange mennesker, barnevogne og hunde ind
SælSafari fra Thyborøn var en herlig…
SælSafari fra Thyborøn var en herlig oplevelse.
Vi så ikke kun spættede sæler og gråsæler, men også en delfinflok, som skipper Harry fik os helt tæt på - en fantastisk oplevelse, som vi kun kan anbefale.
Sælsafari fra Thyborøn
Sælsafari fra Thyborøn. Jeg er professionel rejseleder, og i den anledning har jeg haft gæster med på sælsafari fra Thyborøn. En fremragende tur midt juni 2021. Vejret var lunt, men overskyet. Fin instruktion inden vi begav os I båden iført redningsveste og egne jakker. Ingen kom til at fryse, selvom bådfører Chresten gav bådens kræfter løs. Vi fik udpeget 4 springende delfiner, som vi fulgte..derefter en stor flok gråsæler, som solede sig. Videre gik det fremad til en del fugle, der dykkede ned efter fisk..og så så vi den ret store spættede sæl ligge lige foran os. Rigelig tid til fotografering og høre Chresten fortælle. Vi sluttede af med at sejle ud til en af de store havvindmøller. Helt tæt på, så vi fornemmede størrelse og kræfter. Alle gæster og jeg var begejstrede.Tak for en professionel oplevelse, som sent vil blive glemt.
Ungerne (og de voksne) kan bruger mange…
Ungerne (og de voksne) kan bruge mange gode timer her.
God læring og gode oplevelser.
Har været afsted flere gange trods 2 timers kørsel. Gør det gerne igen.
EN TUR DER SKAL OPLEVES
Vi var en tur med natursafari traktorbussen. Efter vi er vendt hjem fra ferien i Husby står denne tur som en af de bedste oplevelser på hele ferien.
Super fin vågn, fantastisk guide og spændende historie.
Kan klart anbefales til alle
Really worth a trip.
Really worth a trip.
Brought my 4 year old to the aquarium. A lot of things to touch and play with for kids and adults. Recommended. Tickets can be combined with the Kystcentret Thyborøn...
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.