Min kørelærer Moza, har været helt fantastisk hele forløbet igennem og kan 100% anbefales! Han er en virkelig dygtig kørelærer som går op i sine elever og er god til at forklare og lære fra sig. J... Se mer
Det här tycker kunderna
Kan 100 procent anbefale Juuls køreskole. Havde Wali som kørelærer, Virkelig sød og hjalp mig med at bestå teori og køreprøve i første hug
Anbefaler Juuls køreskole virkelig meget. Virkelig spændende og gode praksis og teori undervisning. Især min kørelærer Wali synes jeg er vildt god og sød😁😁
Lars Hvidberg fik mig godt igennem forløbet. Bestod teori og køreprøve på første forsøg. Rigtig god sammensætning af teori og køretimer. Derudover tager de ekstremt fantastisk hensyn til særlige be... Se mer
Företagsinformation
- info@juulskøreskole.dk
- juulskøreskole.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super glad for mit forløb hos Juuls
Jeg har været super glad for mit forløb hos Juuls køreskole. Teori moduler var super flexible så man kunne tage dem når det passede en bedst. Der har også hele vejen igennem været super gode kørerlærere til teori undervisningen, klar til at svare på ens spørgsmål.
Jeg havde Nicoline som kørerlærer og det har jeg været SÅ glad for! Hele vejen igennem har hun været utroligt tålmodig, engageret, sød, sjov og super god til at forklare ting, så det er nemt at forstå. Derudover har hun gjort at jeg har følt mig super tryg bag rattet hele vejen igennem.
Så alt i alt har det bare været en mega rar og behagelig oplevelse og jeg kan klart anbefale både Juuls køreskole og Nicoline.
Bedste køreskole klart anbefales og…
Bedste køreskole klart anbefales og selvfølgelig Wali som kørelærer. Sød og virkligt dygtigt
Jeg har fået mit kørekort. Nu det din tur. #juulskøreskole.
Suveræn køreskole
Suveræn køreskole, meget flexible med deres moduler, som man kan tage som det passer en
Min kørerlærer wali har været meget roligt og afslappet under det hele, og tager tingene en af gangen så man får lært tingene ordentligt
Jeg havde en virkelig god oplevelse med…
Jeg havde en virkelig god oplevelse med køreskolen. Teori var ok, som teori jo er, til gengæld var køretimerne med Wali virkelig gode. Han var meget tålmodig og god til at foreklare og lære fra sig, hvilket betød jeg bestod alt i første forsøg.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse på…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse på Juuls køreskole, og kan stærkt anbefale det til andre der skal starte op på kørekort. Jeg havde kørerlæreren Wali, han var super sød og god. 😇
Jeg har været utroligt glad for Juuls
Jeg har kun haft gode oplevelser hos Juuls! De er utroligt fleksible, så der er både mulighed for at tage sit kørekort hurtigt eller i ens eget tempo. Jeg kørte personligt med Wali og det har jeg været super glad for. Han er meget omsorgsfuld og tænker utroligt meget på sine elever. Ham kan jeg varmt anbefale!
Jeg har været glad for forløbet på…
Jeg har været glad for forløbet på juulskøreskole. Det var gode kørelærer og en god teoriundervisning.
Jeg vil anbefalede kørelæreren “Wali”!
Rigtigt godt med både fysisk teori og…
Rigtigt godt med både fysisk teori og teori på computer og gode kørerlærere
Rigtig fin oplevelse og meget fleksibel…
Rigtig fin oplevelse og meget fleksibel med tiderne og få det til at passe til mit skema.
God oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Juuls Køreskole. Jeg kunne tage både teori og køretimer i mit eget tempo, hvilket passede mig helt fint. Jeg selv havde Niels Kristensen som kørelærer, og ham kan jeg klart anbefale. Han var rolig og venlig og håndterede mine fejl på en god måde. Alt i alt er jeg glad for mit valg af køreskole:)
Karoline
Ville klart anbefale Juuls køreskole.
Teori var struktureret og fleksibelt, at man kan tage modulerne i eget tempo.
Havde Wali som kørelærer, og han var klar, tålmodig og tydeligt, samt tilpassede lektionerne til jeg kan blive en bedre bilist.
Han hjalp mig med at forstå fejl, og tog tingene et af gangen. Følte mig ikke presset eller usikker i trafikken.
Meget god kørelærer og stor anbefaling!
Kæmpe fornøjelse!
Kæmpe fornøjelse at køre med Wali fra Juuls køreskole. Følte mig meget tryg og bestod i første hug. Tak!
Jeg kan klart anbefale Juuls køreskole,
Jeg kan klart anbefale Juuls køreskole,
Jeg har haft meget glæde af at tage det meste af min teori undervisning på computer hvor jeg selv kan bestemme tiden plus at jeg efter modulet har fået meget effektiv feedback af Michael (Lederen)
Noget af undervisningen har jeg taget i teorilokalet på et hold, det var også rigtigt fint.
Jeg kan varmt anbefale Nicoline som Kørelærer på Juuls køreskole.
Nicoline er meget rolig, venlig, tålmodig, forståelig, tydelig i sine forklaringer.
Jeg har været meget trygt med hende fra dag 1.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan klart anbefale Juuls køreskole
Jeg kan klart anbefale Juuls køreskole. Teori var fleksibelt og strukturet.
Jeg havde Nicoline som kørelærer, hun var utrolig tålmodig og dygtig. Hun var god til at forklare tingene på en måde der gjorde det nemt at forstå.
Derudover gjorde hun at jeg følte mig sikker bag rattet, fordi hun ikke blev stresset eller presset hvis jeg lavede en fejl. Men i stedet hjalp hun mig med at forstå hvordan fejlen opstod, på en rolig og tryg måde.
Så kæmpe stor tak til Nicoline og til køreskolen!!!
Kan klart anbefale Juuls køreskole
Kan klart anbefale Juuls køreskole! Teori var fleksibelt og undervisning var god. Jeg havde Lars som kørelærer, som var en kæmpe fornøjelse, super god og rar 😊
Jeg havde en virkelig god oplevelse på…
Jeg havde en virkelig god oplevelse på Juuls køreskole. De er gode til at lære fra sig, og generelt deres opsætning af programmerne og tilrettelæggelsen, har fungeret super godt. Jeg kørte med kørelærer Wali, som helt klart kan anbefales:)
Kæmpe fornøjelse
Kæmpe fornøjelse
Jeg havde Lars som kørelærer og det var en kæmpe fornøjelse, jeg var på ingen måder usikker da jeg skulle til køreprøve, da jeg følte mig fuldt forberedt. Jeg var heldig og bestod begge prøver i første omgang. Tak for en god tur og et godt forløb!
Har haft Nicoline som kørelærer på…
Har haft Nicoline som kørelærer på Juuls
Kan stærkt anbefaler, har aldrig haft så behagelig en oplevelse før hvor man rigtig får følelsen af at blive hørt og forstået! Takket været Juuls og Nicoline har jeg nu fået kørerkort og en god oplevelse med i rygsækken😁🙋🏼♀️
Jeg har haft Wali som kørelærer under…
Jeg har haft Wali som kørelærer under hele forløbet hos Juuls. Det kan klart anbefales!
Konceptet med selv at kunne tage teorimoduler som man ønsker fungere super da man ikke er under noget tidsmæssigt pres.
Kørelærerne er imødekommende og følger hurtigt op og er nemme at være i dialog med.
Klar anbefaling fra mig af!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.