Jumbo Sports Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

wat een megaslecht bedrijf dit zeg, echt jumbo onwaardig. Wacht al een week op schoenen die gewoon op voorraad zouden zijn, 1 keer de klantenservice aan de lijn kunnen krijgen, zou die dag verstuur... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte communicatie, bevestiging van de bestelling komt pas de volgende dag, daarna geen bericht over verzending gekregen, dus maar gewoon afwachten. Klant vriendelijkheid aan de telefoon zou ook w... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 61 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

23 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

goede prijs

goede prijs. duurde een beetje langer dan voorzien maar er was een vlotte communicatie en werd geleverd in acceptable tijd. Tevreden.

5 september 2026

Beste Pierre,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs, onze communicatie en de uiteindelijke levering. Onze excuses dat de levering iets langer duurde dan verwacht. We waarderen je begrip en zijn blij dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is verlopen.

Graag tot een volgende keer!

Ik wil graag mijn hartelijke dank Jumbo Golf Rijswijk en Tijn

Ik wil graag mijn hartelijke dank uitspreken aan zowel klantenservicemedewerker Tijn als het hele team van Jumbo Golf Rijswijk voor de fantastische ondersteuning bij het retourneren van een product waar ik niet tevreden over was.
​Zij hebben mijn probleem met veel begrip en oprechtheid aangehoord, dachten direct in oplossingen zonder enig gedoe en hebben alles in korte tijd geregeld. Ik neem mijn petje af voor dit team; ze stellen klanttevredenheid echt boven gewin. Nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige en vriendelijke service!
Nihat Sevim

29 augusti 2026

Beste Nihat,

Wat ontzettend fijn om te lezen! Hartelijk dank voor deze mooie review en voor het delen van je ervaring.

We vinden het belangrijk om onze klanten ook na de aankoop goed te helpen en samen naar een passende oplossing te zoeken. Wat vervelend dat je zo lang op een reactie van de producent moest wachten. Fijn dat we het uiteindelijk voor jullie konden oplossen door de hockeystick te vervangen.

Bedankt voor het vertrouwen en het mooie compliment. We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven.

Veel plezier met de nieuwe hockeystick en graag tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik schrijf niet vaak een review maar ...

Ik schrijf niet vaak een review maar de Service van Jumbo Golf /Hockey in Eindhoven was subliem. We hadden een scheur in een pas aangeschafte hockeystick van een groot merk. De After-Sales van deze producent was zeer traag en na een week of 3 heb ik nogmaals bij Jumbo geïnformeerd. Zij hebben op eigen conto de stick vervangen omdat zij ook vonden dat het te lang duurde. Chapeau!

10 augusti 2026

Beste Felix,

Wat ontzettend fijn om te lezen. Hartelijk dank voor deze mooie review en voor het delen van je ervaring met onze vestiging in Eindhoven.

We vinden het belangrijk dat we onze klanten ook na de aankoop goed helpen en doen er graag alles aan om tot een passende oplossing te komen. Goed om te horen dat we je uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen helpen met de hockeystick.

Bedankt voor het vertrouwen en het mooie compliment. We wensen je veel plezier met je nieuwe stick en graag tot een volgende keer!

Supersnelle service

Donderdagavond rond 20:15 schoenen besteld en vrijdagochtend rond 10:15 geleverd ! Wauw over snelle service gesproken .
Webshop is duidelijk en overzichtelijk.

En niet onbelangrijk , de schoenen zijn TOP !

6 augusti 2026

Beste Petra,

Wat ontzettend fijn om te lezen! Bedankt voor je mooie review en voor het delen van je ervaring.

Geweldig dat je bestelling zo snel is bezorgd en dat je onze webshop duidelijk en overzichtelijk vindt. Nog leuker om te horen dat de schoenen helemaal naar wens zijn!

Veel plezier met je nieuwe schoenen en graag tot een volgende keer.

Amateuristische organisatie.

Na een fitting-sessie een set clubs besteld. Bij de bestelling kreeg ik een levertijd op van 3 weken. Toen de orderbevestiging binnen kwam bleek m'n naam verkeerd (kan ik nog mee leven), maar ook RH/LH. Ik ben links en op de bevestiging staat RH; rechts dus.
Na 5/6 weken wachten en verschillende telefoontjes heb ik ze verteld dat ze de clubs mogen houden, als ze ooit nog binnen komen. wat een amateuristische organisatie is dit. Geen goed bestelproces, geen pro-actieve opvolging en communicatie. Ik ben er klaar mee.

16 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben buitengewoon te spreken over de…

Ik ben buitengewoon te spreken over de service van het personeel na het defect gaan van mijn nieuwe driver,ze waren het eens dat dit niet kan,en boden mijn een nieuwe dames driver van Ping aan.dit noem ik echte kwaliteit service.
Met.vr.gr.Elma Boele

9 juli 2026

Beste Elma,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service van onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat problemen goed worden opgelost en dat onze klanten met een tevreden gevoel de winkel verlaten.

We wensen je veel plezier met je nieuwe PING driver en hopen je graag weer terug te zien!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn klacht over een paar FootJoy…

Mijn klacht over een paar FootJoy golfschoenen (ca. €250, na ruim een jaar een gat in de zijkant) heb ik samen met Jumbo Golfwereld Veghel ingediend. Daarna heb ik twee keer zelf in de winkel moeten navragen wat de status was – na zes weken en nogmaals vier weken later – zonder dat men uit zichzelf communiceerde. Dat voelt niet erg klantgericht.

Uiteindelijk kreeg ik via Jumbo Golfwereld te horen dat het scheuren van het leer volgens FootJoy het gevolg zou zijn van “onvoldoende onderhoud”, en dat ik dus geen enkele tegemoetkoming kon verwachten. Jumbo heeft deze conclusie zonder verdere toelichting overgenomen en bood zelf ook geen oplossing of vorm van coulance.

Voor een speciaalzaak die adverteert met “de beste service” vind ik dit buitengewoon teleurstellend. Mijn conclusie: ik koop geen FootJoy meer en zal voor mijn volgende aankopen een andere golfwinkel kiezen dan Jumbo Golfwereld Veghel.

29 juni 2026

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat er een scheur in je schoenen is ontstaan.

Bij dit soort klachten wordt er altijd een case aangemaakt bij de leverancier. De leverancier beoordeelt vervolgens of het om een fabricagefout of materiaal tekortkoming gaat. In dit geval hebben zij aangegeven dat dit niet het geval is en is de claim afgewezen. Daarnaast is de garantieperiode inmiddels verlopen, waardoor we ook vanuit Jumbo Sports helaas geen coulance meer kunnen aanbieden.

We begrijpen dat dit niet de uitkomst is die je had gehoopt, maar kunnen hierin helaas niets voor je betekenen.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slechte service en nul verantwoordelijkheid.

Wat de bestelling betreft verliep alles prima. Het probleem begon pas toen ik aanspraak wilde maken op garantie.

In maart bestelde ik nieuwe Asics kunstgrasschoenen. Mijn korfbalseizoen begon pas half april, daarna volgde de meivakantie waarin we niet trainen of spelen. Na twee wedstrijden ontdekte ik dat de voorkant van de schoen al kapot was. De schoenen waren dus amper gebruikt.
De reactie van JumboSports? “Voor Asics-schoenen hanteren wij, in overleg met onze leverancier, een garantietermijn van twee maanden. Deze termijn is inmiddels verstreken, waardoor wij geen garantieclaim meer kunnen indienen.”

Met andere woorden: omdat zíj na twee maanden geen claim meer kunnen indienen bij Asics, mag ik als klant opdraaien voor een ondeugdelijk product dat zíj́ verkopen. Dat is blijkbaar hun idee van service.

Mijn advies: koop hier alleen als je zeker weet dat je nooit garantie nodig hebt.

4 juni 2026

Beste Jess,

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je onze afhandeling als teleurstellend hebt ervaren.

Bij garantieaanvragen zijn wij gebonden aan de procedures en beoordelingscriteria van onze leveranciers. De garantieperiode voor dit type schoen gaat in vanaf het moment van ontvangst van het product. Dat de schoenen pas later in gebruik zijn genomen, is begrijpelijk, maar heeft helaas geen invloed op de startdatum van de garantieperiode.

Omdat de door de leverancier gehanteerde termijn op het moment van melden was verstreken, konden wij de claim niet meer bij hen indienen. Uiteraard vinden wij dit ook vervelend, daarom hebben wij je vanuit Jumbo Sports nog een kleine tegemoetkoming aangeboden.

We vinden het jammer dat we in dit geval niet tot de door jou gewenste oplossing zijn gekomen, maar waarderen wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jumbo Sports komt afspraak na, maar dit heeft enige tijd geduurd.

Verkeerde levering door Jumbo Sports en ook een verkeerd retouretiket ontvangen. Schoenen besteld voor normale breedte, maar schoenen ontvangen met extra breedtemaat.

Retourkosten van € 4,00 moesten aan Jumbo vooraf worden betaald. Bij het verzendpunt was dit retouretiket onbruikbaar om te scannen waardoor wij nog eens
€ 8,75 extra moesten betalen.

Jumbo Sports heeft met ons per e-mails met de klantenservice afgesproken, dat de teveel betaalde kosten worden terugbetaald.

Vanwege een fout bij de financiële administratie was de terugbetaling gestagneerd. Inmiddels is is het volledige bedrag van € 12,75 voor de retourkosten terugontvangen.
Ik heb het aantal sterren dat ik had gegeven nu opgewaardeerd naar 5 sterren.
Bedankt voor de goede afhandeling!
Het geeft mij vertrouwen om bij Jumbo te blijven bestellen.

10 juni 2026

Beste klant,

Bedankt voor je review.

We vinden het jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Via e-mail hebben we uitgebreid contact met elkaar gehad en daarin zijn de afspraken rondom de retourkosten ook duidelijk gemaakt. Omdat we hadden afgesproken alle gemaakte retourkosten te crediteren, zijn wij er vanuit gegaan dat de kwestie inmiddels volledig was afgehandeld.

Naar aanleiding van jouw review hebben wij direct navraag gedaan bij onze financiële afdeling. Daar is helaas iets misgegaan bij de verwerking van de terugbetaling, waardoor deze niet is uitgevoerd zoals afgesproken. Onze excuses hiervoor.

De terugbetaling van de retourkosten zullen wij alsnog direct voor je in orde maken. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt dat je ons hierop hebt gewezen.

Ik vond een kapotte pringle in mijn bus

Ik vond een kapotte pringle in mijn bus

28 mars 2026

Beste klant,

Wij hebben deze review bekeken, maar deze lijkt geen betrekking te hebben op een bestelling of ervaring bij Jumbo Sports. Daarom gaan wij ervan uit dat de review niet voor ons bestemd is.

We hebben geprobeerd contact met je op te nemen om dit te verifiëren, maar dat is helaas niet gelukt.

Niet nakomen afspraak

Ook hier hetzelfde, besteld en betaald, duurt veel langer en standaard antwoord wat ook nog eens niet klopt. Had ik de reviews maar eerder gelezen. Nu maar afwachten wanneer het komt en had het afgelopen week nodig.

28 maj 2026

Beste Sybil,

Vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Inmiddels hebben wij hierover ook contact met je gehad via e-mail.

Je bestelling is één keer omgezet naar een ander filiaal vanwege de beschikbare voorraad. Hierdoor is je bestelling een dag later verzonden dan de levertijd die wij normaal gesproken aangeven. Onze excuses hiervoor.

Zodra een pakket is overgedragen aan de vervoerder, hebben wij helaas geen invloed meer op de verdere bezorging. Uiteraard begrijpen wij dat het erg vervelend is wanneer een pakket langer onderweg is dan verwacht, zeker wanneer je het artikel op korte termijn nodig had.

Nogmaals excuses voor het ongemak!

geen levering

Ik wacht al meer dan een week op een bestelling, geen gehoor geen track and trace. En geen levering. Wel vooraf betaald!

22 april 2026

Beste Lieke,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op je bestelling en dat je in eerste instantie geen update hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten, zeker niet wanneer je al vooraf hebt betaald.

Inmiddels hebben wij zowel telefonisch als per e-mail contact met je gehad.

Excuses voor het ongemak!

Jumbo golf Veghel

Jumbo golf Veghel: Agnes is een zeer klantgerichte, vriendelijke en reële professionele verkoopmedewerker die perfect meedenkt en op geen enkele manier de klant iets probeert op te dringen! Bravo!

18 mars 2026

Echt belachelijke service

Echt belachelijke service. Iets meer dan 6 maanden geleden, met een zomerstop én winterstop ertussen, heb ik voor de tweede keer een stick van €300 gekocht bij Jumbo Hockey. En ja hoor… nu al kapot. Dat ding is amper gebruikt en kan blijkbaar niks hebben.

Speciaal helemaal naar de winkel gegaan om het te laten checken, maar zowel Adidas als Jumbo Sports doen gewoon helemaal niks. Geen oplossing, geen meedenken, zelfs geen beetje coulance. Gewoon pech gehad, zoek het zelf maar uit en koop maar weer een nieuwe van €300.

Voor dat geld verwacht je kwaliteit én service, maar je krijgt allebei niet. Echt waardeloos. Ze kunnen niks voor je betekenen en laten je volledig zelf voor de kosten opdraaien. Hier koop ik en mijn gezin dus nooit meer iets.

5 februari 2026

Niet nakomen levering

Nadat ik een snowboard heb besteld, ontving een bestelbevestiging dat deze geleverd zou worden. Na een paar dagen werd dit aankoopcontract eenzijdig geannuleerd en direct mijn geld terug gestort. Het zou niet meer leverbaar zijn, ook niet bij de leverancier. Toch zie ik het product weer online verschijnen. Heel bijzonder.

13 januari 2026

Scheenbeschermers senior besteld…

Scheenbeschermers senior besteld unisex. Staat geen maat bij, zou universeel zijn. Product ontvangen. Is gigantisch, maat L!!!!
En zo te zien alleen voor heren. Je betaalt voor verzending en retour. Ik bestel hier nooit weer.
Het plaatsen van een review op de site zelf lukte niet. De site geeft steeds de melding: probeer het later opnieuw.

31 december 2025

Prijsverhoging tijdens aankoop!!

Tijdens mijn aankoop werd een actieprijs aangepast en het artikel welke ik 2x in mijn winkelwagen had van 50,- naar 70,- verhoogd. Ik heb de vraag gesteld aan Jumbo Sports of ik alsnog de actieprijs kan krijgen. De artikelen zaten tenslotte al in mijn winkelwagen.. Helaas kreeg ik hier een negatieve reactie op van de klantenservice. Daarna ontving ik toevalligerwijs van het systeem dat ik de artikelen nog in mijn winkelwagen had voor de actieprijs. In navolging hierop heb ik hier een screenshot van deze mail gemaakt en naar de organisatie gezonden, maar ondanks dat is Jumbo Sports niet bereid om het verschil voor de 2 brillen te compenseren. Dit voelt niet eerlijk en voelt onterecht.

1 december 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slecht klantservice

Ik heb Hocky stick besteld +handschoenen. Alleen hockey stick geleverd. Kan de klantservice telefonisch niet bereiken alleen via email. Ik heb gezegd ik mis de handschoen moet ik foto's maken van de doos. En dan kom ze dat zij kon de handschoen niet meer leveren en kom alleen maar het geld terug geven. Ik ben wel boos hier van mijn zoon heeft die nodig voor aanstande zaterdag en ik moet maar zelf verder zoeken. Zij kom niet met een andere oplossing. Waardeloos winkel is dit.

21 november 2025

Beste Ivana,

Bedankt voor je feedback. Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt, zeker gezien het belang van de handschoenen voor de wedstrijd van je zoon. Wij begrijpen hoe vervelend dit voor je is. Onze winkel- en webvoorraad wordt gecombineerd beheerd, wat soms kan leiden tot verschillen in beschikbaarheid. De voorraad wordt pas bijgewerkt zodra het artikel het magazijn verlaat, waardoor het kan gebeuren dat iets al is verkocht, ondanks een bevestigde bestelling. In deze gevallen wordt het bedrag gecrediteerd aan de klant zodat de klant online een nieuwe bestelling kan plaatsen voor een ander artikel. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Super service

Super service. Mooie sticktas besteld, helaas een defecte rits na kort gebruik. Ondanks dat er officieel geen garantie op ritsen zit en het feit dat de tas af was geprijsd, krijgt mijn dochter een nieuwe tas en kan ik de defecte tas kosteloos retourneren.
De ene avond de klacht gemaild, de volgende dag al teruggebeld en opgelost.

14 november 2025

Svar från Jumbo Sports

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat we het probleem met de sticktas snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk om mee te denken, ook in situaties waarin er officieel geen garantie geldt. We hopen dat je dochter veel plezier heeft van de nieuwe tas en zien je graag terug bij ons voor een volgende bestelling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ontzettend goed geholpen aan een nieuwe…

Ontzettend goed geholpen aan een nieuwe hockeystick door Job. Erg blij mee!

1 november 2025

Beste Charlotte,

Bedankt voor uw mooie feedback! Fijn om te horen dat Job je zo goed heeft geholpen bij het kiezen van een nieuwe hockeystick. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag terug in onze winkel of webshop!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.