Journeylife Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering. Hele mooie degelijke koffers. Kleur champagne is mijn favoriet! Bij bestelling van een groot en medium koffer, krijg je de trolley gratis. Echte aanrader!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had 2 koffers besteld waarvan ik 1 koffer had gekregen. Ik nam meteen via de chat contact op. Ik kreeg meteen een reactie. Een vriendelijke meneer pakte het probleem meteen. Via mail kreeg ik ook... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De koffers worden vanuit het buitenland verzonden, waardoor de levering iets langer duurt. Gelukkig zijn ze tijdens het hele proces goed te volgen via de track & trace. Bij aankomst konden we ze... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Duidelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding wel jammer dat het koffer opeens €10,00 duurder was. Wat langere levertijd doordat het bedrijf in Denemarken zit voor mij geen probleem maar wel g... Se mer

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

65 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastische koffers! Mooi, licht en sterk!!

Bij aankomst konden we ze direct inpakken en meenemen op reis. De koffers zijn licht van gewicht, rollen soepel en zijn na de vlucht zonder krassen weer thuisgekomen. Fantastisch!

Een groot pluspunt zijn de handige extra vakjes en het tussenschot, waardoor je bagage overzichtelijk kunt indelen. We zijn er ontzettend blij mee en kunnen deze koffers zeker aanbevelen!!!

7 juli 2026

Beste Iris,
Ontzettend bedankt voor je fantastische beoordeling – dat betekent veel voor ons!
We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad en dat je zo blij bent met je nieuwe koffers én het praktische ontwerp ervan :)
We hopen dat je er nog veel mooie reizen mee gaat maken!

Grote koffers gekocht

We hebben onze koffers goed aangekregen. We hebben de rode gekozen en deze hebben een zeer mooie kleur. Het is echt een zeer lichte koffer. De stof waarvan ze gemaakt is, is enorm dun. Ik ben benieuwd dat ze onze vliegreis gaan overleven, want ik maag me hier wel wat zorgen over, omdat het zo dun en licht is.

22 juni 2026

Beste Karen,

Bedankt voor je mooie beoordeling. We zijn blij om te horen dat je er tevreden over bent. Onze koffers zijn gemaakt van 100% polycarbonaat, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de duurzaamheid ervan.

Top levering en product

De bestelling was eenvoudig te plaatsen. Tijdens het bezorgproces werd je op de hoogte gehouden van de leveringstijd. Het product was goed ingepakt zodat het niet zou beschadigen tijdens de reis. En het product ziet er mooi uit. Lijkt degelijke kwaliteit die jaren mee kan. Ook de garantievoorwaarden staan goed omschreven en krijg je netjes in je mailbox zodat je het meteen in je administratie hebt.

19 juni 2026

Beste Miriam,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring had met zowel de bestelling, de levering als het product. Het is fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit – we streven er altijd naar om producten te leveren die jarenlang meegaan.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Product voldoet aan de specificaties…

Product voldoet aan de specificaties genoemd op de website.Goed verpakt en snelle levering. Prijs/kwaliteit verhouding is ok!

12 juni 2026

Beste Peter,
Hartelijk dank voor je zeer mooie beoordeling van ons – dat betekent veel voor ons!
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering :)

snelle levering

snelle levering
en goede kwaliteit koffers

10 juni 2026

Beste Martin,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling van ons – dat betekent veel voor ons!
We zijn blij om te horen dat de levering naar tevredenheid was en we hopen dat je blij zult zijn met je nieuwe koffers :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle bezorging en goed verpakt!

Snelle bezorging en goed verpakt!
Goede kwaliteit koffer en mooie kleur rood.

15 juni 2026

Beste Wynanda,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling van ons – dat betekent veel voor ons!
We hopen dat je blij zult zijn met je nieuwe koffer :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Journey life koffers L en boardcases

Journey life heeft een fantastische website die je meer dan genoeg informatie geeft over hun producten.
Daardoor konden wij snel een goede keus maken voor nieuwe koffers!
Ze kwamen snel en goed verpakt onze kant op en zien er volledig volgens verwachting uit! Dit wordt genieten met inpakken en reizen de komende vakantie-s-!!!!

8 juni 2026

Beste Hondenliefhebber,
Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling van ons – dat betekent veel voor ons!
We zijn blij om te horen dat jullie de informatie over de koffers nuttig vonden en dat ze aan jullie verwachtingen voldoen. Goede reis!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering, prima kwaliteit van de koffer.Is lekker licht en rijd soepel.

3 juni 2026

Beste Christa,
Hartelijk dank voor uw mooie recensie over ons - dat betekent veel!
We zijn blij te horen dat u uw nieuwe koffer licht en gemakkelijk te manoeuvreren vindt :)

Top service

Top service, goeie koffers! Zeer tevreden.

Netjes verpakt, en makkelijk mee te nemen. Meteen gebruiksklaar!

30 maj 2026

Beste Gooey,
Hartelijk dank voor uw zeer mooie recensie over ons - dat betekent veel!
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en uw nieuwe koffers :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hij ziet er prachtig uit

Hij ziet er prachtig uit, en genoeg ruimte voor al mijn spulletjes voor op een vakantie

28 maj 2026

Beste Henny,
Hartelijk dank voor uw mooie recensie over ons - dat betekent veel!
We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe koffer:)

Een duidelijke website

Een duidelijke website, de bestelling was duidelijk de orderbevestiging is ook duidelijk. De levering is ook binnen de gestelde termijn van 2a4 dagen. Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden omtrent de status van de bestelling/levering.
Super tevreden over de mooie koffers.

18 maj 2026

Beste Mark,
Hartelijk dank voor uw zeer positieve recensie voor ons - dat betekent veel!
Wij zijn blij te horen dat u de website gemakkelijk en overzichtelijk vond, en dat u tevreden bent met uw nieuwe koffers en onze service :)

Good quality product.

25 maj 2026

Dear Milan,
Thank you so much for the wonderful review of us - it means a lot!
We are happy to hear that you appreciate the quality of our products :

Kind regards

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als iets te mooi is om waar te zijn dan…

Als iets te mooi is om waar te zijn dan is het ook vaak te mooi om waar te zijn. Zo dacht ik ook over de koffers van Journeylife. Alleen maar positieve reviews. Dat kan toch niet. Op zoek gegaan naar negatieve reviews maar niet gevonden. Hoe dan?
Met grote twijfel uiteindelijk toch 2 koffers gekocht en ik kan niet anders zeggen dat het topkoffers zijn. Ook van mij 5 sterren.
De website is duidelijk, de levering supersnel. De mooie koffers zijn nu voor het eerst mee gegaan op een vliegvakantie en ze hebben dit met vlag en wimpel doorstaan. Geen moment spijt van deze aankoop.

25 maj 2026

Beste Elly,
Hartelijk dank voor uw fantastische recensie voor ons - dat betekent veel!
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe koffers en hopen dat u er nog vele goede reizen mee zult maken :)

Kwaliteit erg goed

Snelle levering, koffers zijn zoals foto's en specs aangeven. Mooie kleur en duidelijk van goede kwaliteit.

22 maj 2026

Beste Sabine,
Hartelijk dank voor uw zeer positieve recensie voor ons - dat betekent veel!
Wij zijn blij te horen dat u een goede ervaring bij ons heeft gehad en tevreden bent met de kwaliteit van uw nieuwe koffers :)

Mooie en kwaliteitsvolle koffers

Duidelijke site, heel snelle levering. Mooie kwaliteitsvolle koffers. Ze rijden goed. Het handvat werkt vlot. Geen opmerkingen!

19 maj 2026

Beste Birte,
Hartelijk dank voor uw fantastische recensie—dat betekent veel voor ons!
We zijn blij te horen dat u blij bent met uw nieuwe koffers :)

Prachtige koffers

Het bestellen is heel makkelijk
Levering ook perfect en redelijk snel

14 maj 2026

Beste Hilda,
Hartelijk dank voor uw zeer mooie recensie over ons - dat betekent veel :)
We zijn blij te horen dat u het proces gemakkelijk en overzichtelijk vond. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe koffers.

Echt een aanrader!

Echt een aanrader!

Fijne site, makkelijk bestellen, snelle levering en hele mooie koffers.
Super tevreden

1 maj 2026

Beste Breugel,
Hartelijk dank voor uw geweldige recensie over ons - dat betekent veel!
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent en dat u onze website gemakkelijk te navigeren vond.
We hopen dat u veel mooie reizen zult maken met uw nieuwe koffers :)

Mooie kofferset

Mooie kofferset. Ziet er degelijk uit.
Snelle levering, goede communicatie.

22 april 2026

Beste Edski,
Hartelijk dank voor uw mooie recensie over ons - dat betekent veel!
We zijn blij om te horen dat u een goede ervaring bij ons heeft gehad :)

Snel bezorgd

Snel bezorgd.
Koffer rijdt lekker, goede wieltjes en lekker licht.
Mooi kleur.

21 april 2026

Beste typ piet,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling – dit stellen wij zeer op prijs!
Het doet ons veel plezier om te horen dat u tevreden bent en dat u de koffer als licht en gemakkelijk te hanteren ervaart.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Net binnen

Koffer zijn binnen en zien er goed uit. We hebben ze nog niet kunnen gebruiken.
Leveringstijd is, zoals tegenwoordig wel vaker, niet zoals op de website vermeld 2-4 werkdagen.
Als we ze eerder nodig hadden, dan hadden we een probleem.
Gr.
Sander

14 april 2026

Beste Sander,
Hartelijk dank voor uw recensie – dat betekent veel voor ons.

We zijn blij om te horen dat de koffers zijn aangekomen en er goed uitzien. We hopen dat u er veel plezier van zult hebben zodra u ze gaat gebruiken :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.