De oefening zijn top! Wat nog wel aangepast ken worden is Gelijkwaardige spelers met elkaar zetten anders zijn de jongens die het wat beter doen de dupe van ontwikkeling. Kleinere teams en jongens met... Se mer
Det här tycker kunderna
Activiteit is nog niet geweest, maar het proces vooraf is helder en duidelijk geweest ook qua opzet en organisatie. Nu nog het praktischr gedeelte✅✍🏾
Onze zoon Dean voetbalt deze maand een jaar bij de voetbalschool van JT. Dean heeft diverse clinics gevolgd, neemt deel aan de voetbalschool op zondag en we hebben regelmatig een personal training met... Se mer
Onze dochter van 11 traint met veel plezier bij Voetbalschool Jordy Thomassen en leert er echt ontzettend veel. We zien haar groeien in techniek, zelfvertrouwen en spelinzicht. Fijne trainingen, goede... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Een voetbalschool voor iedereen, met een passie voetbal. Wij verzorgen trainingen op hoog niveau van ervaren trainers. De trainers hebben kennis in het betaald voetbal, deze kennis willen zij overdragen op de spelers. Wij bieden groepstraining en individuele trainingen aan. Samen werken wij aan jouw doel.
Kontaktuppgifter
Victorialaan 20, 5213JG, Den Bosch, Nederländerna
- 0631783223
- info@jordythomassenvt.nl
- jordythomassenvt.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede begeleiding
Heel ander level van trainen.
Zeer goede voetbalschool
Mijn zoon traint nu bijna een jaar op zondag tijdens de groep lessen. Hij leert iedere week weer, wordt beter en heeft meer zelfvertrouwen. De trainers geven goede oefeningen en de begeleiding is ook goed.
Kwalitatief hoogwaardige training
Kwalitatief hoogwaardige training, positieve en coachende insteek van de trainers.
Toppers!!
Ondanks dat mijn zoontje er nog iets te jong voor is werd hij op een leuke, spontane en toffe manier begroet. Heel professioneel team en ook gewoon lekker normaal.
Me zoon vandaag een clinic gehad en hij…
Me zoon vandaag een clinic gehad en hij komt vanaf aankomende week trainen bij Jordy!
Was heel erg leuk de proefles
Was heel erg leuk de proefles. Ga zeker door met de trainingen
Goede trainingen en echt aandacht voor…
Goede trainingen en echt aandacht voor individuele spelers. Mijn zoon gaat hier graag 1 op 1 trainen met verschillende trainers en leert hier enorm veel van.
Tot dusver prima!
De dag zelf moet nog plaatsvinden, maar tot dusver is de ervaring prima. Jordy beantwoordt vragen vriendelijk en vrijwel direct. Het aanmelden verliep daarnaast gemakkelijk. Na de dag zelf zal ik de review wat uitgebreider toelichten.
Snelle reactie en snel een proefles…
Snelle reactie en snel een proefles gedaan. Alles liep fijn, en snel.
Top,trainer om je veel te leren
Goeie kerel komt afspraken na snelle reactie op je mail en goeie trainer om veel van te leren
Persoonlijke benadering
Persoonlijke benadering, die er voor zorgt dat Novan zich meteen op z’n gemak voelde! En natuurlijk kwalitatief goede trainers!
Topvoetbalschool met persoonlijke…
Topvoetbalschool met persoonlijke aandacht
Onze ervaring met deze voetbalschool is erg positief. De trainingen zijn van hoge kwaliteit en vinden plaats in kleine groepjes, waardoor elk kind de aandacht krijgt die het verdient. De trainers zijn duidelijk, deskundig en weten op een leuke manier hun kennis over te brengen. Echt een aanrader voor kinderen die zich verder willen ontwikkelen in het voetbal!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.