Voetbalschool Jordy Thomassen Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,8

De oefening zijn top! Wat nog wel aangepast ken worden is Gelijkwaardige spelers met elkaar zetten anders zijn de jongens die het wat beter doen de dupe van ontwikkeling. Kleinere teams en jongens met... Se mer

Activiteit is nog niet geweest, maar het proces vooraf is helder en duidelijk geweest ook qua opzet en organisatie. Nu nog het praktischr gedeelte✅✍🏾

Onze zoon Dean voetbalt deze maand een jaar bij de voetbalschool van JT. Dean heeft diverse clinics gevolgd, neemt deel aan de voetbalschool op zondag en we hebben regelmatig een personal training met... Se mer

Onze dochter van 11 traint met veel plezier bij Voetbalschool Jordy Thomassen en leert er echt ontzettend veel. We zien haar groeien in techniek, zelfvertrouwen en spelinzicht. Fijne trainingen, goede... Se mer

1. Fotbollsklubb

Een voetbalschool voor iedereen, met een passie voetbal. Wij verzorgen trainingen op hoog niveau van ervaren trainers. De trainers hebben kennis in het betaald voetbal, deze kennis willen zij overdragen op de spelers. Wij bieden groepstraining en individuele trainingen aan. Samen werken wij aan jouw doel.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

51 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Clinic 24-12-25 Voetbaltechnisch gezien heel goed.

Voetbaltechnisch gezien is er niets aan te merken op de clinic; de inhoud en oefeningen waren van een hoog niveau. Wel zijn er een aantal randzaken die wat mij betreft beter kunnen. Het ontvangst had persoonlijker gemogen en de kantine was niet geopend. Daarnaast was er geen drinken en fruit voor de spelers aanwezig. Aangegeven werd dat dit vergeten was.
Al met al een sterke clinic op inhoud, met ruimte voor verbetering in de organisatie eromheen.

24 december 2025

Top voetbalschool!

Leuke en leerzame voetbalschool met goede trainers! Plezier en persoonlijke groei staan voorop en ik zie mijn zoontje met de week progressie boeken. Mooie aanvulling ook naast zijn clubtrainingen. Ik zou Jordy en zn team zeker aanraden!

24 november 2025

Hier leren ze echt wat!

Hier leren ze echt wat! Motivatie en discipline is echt terug te zien. Blij wat we de keuze hebben gemaakt om bij Jordy te gaan trainen! In korte tijd heeft ons zoontje zeker al stappen gezet!

26 oktober 2025

top voetbalschool met goede ervaren trainers

top voetbalschool met goede ervaren trainers ze weten het beste uit je te halen tijdens de groepstraining en individuele traningen de sfeer is prima voor elk niveau en levetijd cominucatie is ook in orde en aan parkeergelegenheid geen gebrek ga zo door trainers vriendelijke groet kenji van den berg

21 oktober 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Onze zoon James gaat met enorm veel plezier naar Voetbalschool Jordy Thomassen! Hij leert er ontzettend veel en we merken echt dat hij grote stappen maakt, zowel technisch als in zijn zelfvertrouwen. De trainers nemen de tijd voor ieder kind en zorgen voor een fijne, motiverende sfeer. James kijkt elke week uit naar de training — een echte aanrader voor elke jonge voetballer die beter wil worden! ⚽💪🏻

21 oktober 2025