JOOLL Omdömen

TrustScore 4 av 5

4,2

Da min kones batteri på hendes el-cykel døde midt under vores cykel ferie i Danmark, ringede vi lettere panisk til Jooll. Servicen var 100% i top. Efter et par forskellige muligheder fik vi tilsendt... Se mer

Har nu haft min cykel i 2 måneder, og har næsten kun været tilfreds med oplevelsen. efter bestilling og før levering var information lidt mangelfuld. Derfor kun de 4 stjerner. Anmeldelsen vil blive... Se mer

I was actually looking for purchasing a bike, but found the leasing/insurance/service terms surprisingly beneficial. Was a bit in a hurry, but Jooll (Anders) ensured fast delivery. The transport... Se mer

Der var fuld styr på hele processen , varen svarede fuld op til forventningerne, fed cykel , det eneste lille men det var leveringen , skulle have den leveret på hjemadresse, den kom til den aftalte... Se mer

1. Cykeluthyrning

JOOLL - Koncept kort fortalt Med en JOOLL kan du nu få en super lækker cykel/ladcykel af din arbejdsgiver på lidt samme måde som fri telefon eller fri bil. Det har medarbejdere på +4000 danske arbejdspladser allerede fået – måske endda din kollega 🙂 Vi opfandt Cykel over Lønnen = JOOLL Op til 80% billigere med JOOLL Kom i gang: – Med bidrag fra virksomheden (typisk valgt) – Eller kostneutralt setup for arbejdsplads Kun med JOOLL konceptet ! Gør som 1000vis af medarbejdere på over 4000 danske arbejdspladser som bruger allerede JOOLL. Vi er klar til hjælpe i gang eller med en gennemgang - sikkert og administrationsfrit nemt håndteret af vores egen udviklet JOOLL Platform. Altid inklusiv: - Tyveriforsikring & Serviceaftale - Klargjort & Leveret i hele DK - Ingen udbetaling På JOOLL.dk kan du vælge fra blandt andet Canyon, Winther, Bullitt, Cannondale, Giant, Trek, Avenue, Cowboy, Stromer, Raleigh, E-fly, Centurion, Black Iron Horse, Lekker, Norden, Colnago, Factor, R&M & mf. Du har sikkert hørt om JOOLL - måske din kollega allerede har en 😉 Det kalder vi i mere normal tale “en JOOLL“

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fedt koncept!

Super koncept og rigtig god service!
En service alle virksomheder burde tilbyde deres medarbejdere!

18 juni 2022

Håbløst

Denne ordning er IKKE for os der bor udenfor de største byer. "Servicefolk" er ofte ikke dansktalende timelejere fra Bikerunner som kommer forbi med 2-3 stykker værktøj i en plastikpose. Vi havde 2 gutter forbi - en englænder der ikke lige kunne svare på om han havde et EU opholdsdokument, og en der vist var fra sydøsteuropa der intet vidste om cykler. Glæder mig til de 3 år er gået.

15 juni 2022

Utrolig god service og vejledning

Utrolig god service og vejledning. Jeg bestilte cykel via mit arbejde, men da cyklen var i restordre var de hurtige til at finde alternativer. Dog ud af det blå lykkedes det dem alligevel at skaffe cyklen.
Der er ikke andet at sige om JOOLL - NEMT - TOP SERVICE - HURTIG LEVERING.

22 februari 2022

FANTASTISK

FANTASTISK!

Jeg har som et led af min løn været så heldig at få en helt ny Winther Kangaroo Luxe (Ladcyklens svar på Ferrari!) til mine to små piger og jeg!

Vi cykler dagligt 30 km på den til og fra vuggestue/arbejde, og det er dagens højdepunkt for alle mand - frisk luft og motion til mor, og stimulering og masser af eventyr for pigerne! :-)

Hele processen har været SÅ nem, effektiv, og med en service udover det normale!

Anders W har endda haft tid til at rumme min utålmodighed, da jeg simpelthen glædede mig så meget - og den slags cykler jo er utrolig populære for tiden! :-)

Ikke andet end roser herfra, og jeg vil klart altid have Jooll med som en del af mit arbejdsliv, det koncept er simpelthen så gennemført genialt! :-)

21 juni 2021